Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Drīzumā ''United'' pagarinās līgumu ar kapteini Fernandišu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Drīzumā ''United'' pagarinās līgumu ar kapteini Fernandišu
Brunu Fernandišs. Foto: AP/Scanpix

Futbola apskatnieks Fabricio Romāno ziņo, ka drīzumā Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' līdz vismaz 2027. gada vasarai pagarinās līgumu ar portugāli Brunu Fernandišu.

Visdrīzāk jau augusta laikā oficiāli tiks paziņots, ka Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' pagarinās līgumu ar portugāli Brunu Fernandišu. Viņam šobrīd ir spēkā līgums līdz 2025./2026. gada sezonas beigām.

Kā ziņo Fabricio Romāno, tad puses jau ir panākušas vienošanos un līgums tiks pagarināts līdz 2027. gada jūnijam ar iespēju sadarbību pagarināt vēl uz gadu. Tāpat futbola apskatnieks raksta, ka paraksti uz līguma tiks uzlikti līdz vasaras transfēra perioda beigām, respektīvi, 30. augustam.

Fernandišs uz Mančestras klubu pārcēlās 2020. gadā transfērā no Lisabonas ''Sporting''. 234 spēlēs kluba sastāvā visu turnīru ieskaitē futbolists izcēlies ar 79 vārtiem. Pagājušajā Premjerlīgas sezonā viņam 35 spēlēs desmit precīzi sitieni.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FabrizioRomano/...
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2024-08-12 14:22, pirms 2 mēnešiem
viens no nedaudzajiem MU sastāvā, kurš centās saglabāt kluba reputācija, lai tas nekļūtu par "vidusmēra" komandu PL, kura neko nevinnē un par laimi nekrīt no PL laukā

     [+] [-]

, 2024-08-12 17:27, pirms 2 mēnešiem
...par jauno Anglijas izlases treneri nebūs tēmas?