Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Keins nevēlas pagarināt līgumu ar "Tottenham" un met acis "Bayern" virzienā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Keins nevēlas pagarināt līgumu ar "Tottenham" un met acis "Bayern" virzienā
Harijs Keins un Seržs Gnabrī. Foto: imago images/Xinhua/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas čempione Minhenes "Bayern" gatava iesniegt trešo piedāvājumu, lai iegādātos "Tottenham Hotspur" kapteini un Anglijas izlases vēsturē labāko vārtu guvēju Hariju Keinu.

ESPN vēstī, ka Harijs Keins atraidījis "Tottenham Hotspur" piedāvājumu pagarināt līgumu, kas beigsies pēc nākamās sezonas. 29 gadus vecais uzbrucējs pirms pāris nedēļām Londonā esot ticies ar Minhenes "Bayern" galveno treneri Tomasu Tuhelu, un Keinu uzrunājusi iespēja izcīnīt trofejas, kas "Tottenham" rindās nav izdevies.

"Bayern" otrais piedāvājums par Keinu sasniedza 94 miljonus eiro, un Bundeslīgas čempione gatava maku atvērt vēl plašāk, lai iegādātos Anglijas izlases kapteini. Tiek vēstīts, ka situāciju novēro Francijas bagātākais klubs Parīzes "Saint-Germain", kas arī labprāt iegādātos Keinu.

Lai gan "Tottenham" aizvadīto Premjerlīgas sezonu pabeidza tikai astotajā vietā un palika bez ceļazīmes uz Eirokausiem, Keins ar 30 vārtiem atpalika tikai no rekordista Ērlinga Holanna, kamēr tuvākais sekotājs Aivens Tounijs atpalika par desmit precīzu sitienu tiesu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...

     [+] [-]

, 2023-07-12 08:39, pirms 10 mēnešiem
...bet tajā pat laikā Hotspur gatavi viņam maksāt algā 400K nedēļā...

     [+] [-]

, 2023-07-12 10:05, pirms 10 mēnešiem
Reāls vairs negrib?

  +1 [+] [-]

, 2023-07-12 11:03, pirms 10 mēnešiem
Laiks Harijam pamainīt komandu. Nav visu mūžu jāspēlē vienā visusmēra komandā.

     [+] [-]

, 2023-07-12 11:40, pirms 10 mēnešiem
Ja tagad aizies uz Bayern, PSG, vai citu ārzemju komandu, tas būtu ļoti dīvains lēmums, jo līdz Šīrera premjerlīgas golu rekordam pietrūkst 47 vārti, ko viņa tempā var pārsist 2 sezonu laikā. Nu protams, pastāv variants, ka tagad 3, 4 sezonas pakrāj titulus ar ārzemju grandiem un 34 gadu vecumā atgriežas PL un pārsit Šīreru.

     [+] [-]

, 2023-07-12 11:42, pirms 10 mēnešiem
P.S. Varam tikai pasapņot, kā būtu bijis, ja Līvijs pirms divām sezonām viņu tomēr būtu palaidis uz City. Haalands, iespējams spēlētu Realā, Keins būtu ar tituliem un visi apmierināti.

     [+] [-]

, 2023-07-12 12:09, pirms 10 mēnešiem
valtcis rakstīja: Ja tagad aizies uz Bayern, PSG, vai citu ārzemju komandu, tas būtu ļoti dīvains lēmums, jo līdz Šīrera premjerlīgas golu rekordam pietrūkst 47 vārti, ko viņa tempā var pārsist 2 sezonu laikā. Nu protams, pastāv variants, ka tagad 3, 4 sezonas pakrāj titulus ar ārzemju grandiem un 34 gadu vecumā atgriežas PL un pārsit Šīreru.
Lewandowskis nomainīja līgu, kad principā bija tā pati situācija tikai ar Gerda Mullera rekordu. Un man liekas angļi ir sazombēti ar to Šīrera rekordu. Principā Šīreru neviens nezin ārpus Anglijas. Un ko Keinam dos tas rekords, ja galdā var uzlikt 0 kausus. Protams Keinam ir opcija pēc gada aiziet uz to pašu MU, bet nu šiem principā arī vāji klājies ar kausiem pēdējos gados.

     [+] [-]

, 2023-07-12 12:25, pirms 10 mēnešiem
Matlss rakstīja: Lewandowskis nomainīja līgu, kad principā bija tā pati situācija tikai ar Gerda Mullera rekordu. Un man liekas angļi ir sazombēti ar to Šīrera rekordu. Principā Šīreru neviens nezin ārpus Anglijas. Un ko Keinam dos tas rekords, ja galdā var uzlikt 0 kausus. Protams Keinam ir opcija pēc gada aiziet uz to pašu MU, bet nu šiem principā arī vāji klājies ar kausiem pēdējos gados.
Lewandovskim varbūt tas rekords tik daudz nenozīmēja, jo, pirmkārt tituli bija savākti visi iespējamie, un otrkārt anglim angli pārsist ir bišku no citas kategorijas.

     [+] [-]

, 2023-07-12 13:44, pirms 10 mēnešiem
valtcis rakstīja: Lewandovskim varbūt tas rekords tik daudz nenozīmēja, jo, pirmkārt tituli bija savākti visi iespējamie, un otrkārt anglim angli pārsist ir bišku no citas kategorijas.
Ļoti iespējams jā. Bet nu, lai Kane iedod 3 labus gadus Bayernā un tad dodas prom. Tad jau Tel varēs pārņemt strikera pienākumus, jo džeks nereāli talantīgs.