Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Beils nespēlēs trīs mēnešus

Nepatīkamā situācijā nonācis jau tā problēmu nomāktais Anglijas Premjerlīgas klubs "Tottenham Hotspur". Pirmdien kļuvis zināms, ka tikai 18 gadus vecais pussargs Garets Beils savainojuma dēļ nespēlēs trīs mēnešus.

Velsas izlases pussargs Beils Anglijas Premjerlīgas 15. kārtas spēlē pret "Birmingham City" (3:2) sarāva ceļgala krusteniskās saites. Lai veiksmīgi sadziedētu savainoto ceļgalu, futbolistam būs nepieciešama operācija.

"Garets jūtas ļoti apbēdināts, ka tik ilgi nāksies iztikt bez futbola. Taču viņš vēl ir ļoti jauns un klubs darīs visu iespējamo, lai šis savainojums atstātu pēc iespējas mazākas sekas uz Beila turpmāko karjeru," pastāstīja "Tottenham Hotspur" sporta direktors Deimjens Komolli.

Pēdējā kārtā "Tottenham" ar 2:1 pieveica "Manchester City" un turnīra tabulā pakāpās uz 13. vietu. Tomēr no izkrišanas zonas klubu joprojām šķir tikai divi punkti. Pirms sezonas "Tottenham" ambīcijas bija krietni lielākas, jo tika solīts pacīnīties par pirmajām piecām vietām.

Izmantotie resursi:
www.eurosport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-16 19:48, pirms 16 gadiem
Galvenais, lai jau šādā vecumā nesabeidz veselību ...