Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vai "Chelsea" vadīs Hidinks?

Andrejs Siliņš

Vai "Chelsea" vadīs Hidinks?
Vai Gūss Hidinks būs ar mieru stāties pie "Chelsea" stūres?
Foto: AP

Pēc galvenā trenera Luiša Felipes Skolari atlaišanas Anglijas Premjerlīgas futbola klubs Londonas "Chelsea" ir jauna trenera meklējumos, un viens no kandidātiem ir kluba īpašniekam Romānam Abramovičam labi pazīstamais Gūss Hidinks.

Krievu miljardieris Abramovičs, kurš ir ne tikai "Chelsea" īpašnieks, bet stutē arī Krievijas futbolu, ir labi pazīstams ar Hidinku, kurš ir Krievijas valstsvienības galvenais treneris. Tieši Abramovičam bija noteicošā loma Hidinka apstiprināšanai par Krievijas izlases galveno treneri. "Viņš noteikti runās ar Abramoviča kungu, jo labi pazīst viens otru," sacījis Hidinka aģents.

Pats 62 gadus vecais treneris, kurš šobrīd ar Krievijas izlasi atrodas treniņnometnē Turcijā, noraidījis, ka jau runājis par iespējamo darbu "Chelsea" klubā: "Man jums nav nekādu ziņu. Neesmu pētījis, kurš ko par mani kaut kur ir teicis. Es strādāju šeit." Hidinka vadībā krievi gatavojas nākamajām Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlēm.

Vēl pie iespējamajiem treneru kandidātiem visbiežāk minēts Franks Rijkārds, un holandiešu speciālista aģents apstiprinājis, ka Rijkārds būtu ļoti ieinteresēts vadīt kādu Premjerlīgas klubu. Tomēr Rijkārda izredzes varētu samazināt tas, ka treneris nevēlas sākt darbu tagad, bet pēc sezonas, kad komanda jāsāk gatavot nākamajai sezonai.

BBC futbola apskatnieks Mihirs Bouzs gan uzskata, ka Londonas klubs līdz šīs sezonas beigām iztiks ar pagaidu treneri: "Man ir teikts, ka viņi meklēs treneri ar starptautisku pieredzi." Pie tādiem pieskaitāms ne tikai Hidinks un Rijkārds, bet arī Avrams Grants, kurš klubu jau vadīja pirms Skolari apstiprināšanas un pēc Žozē Mourinju atlaišanas.

Vēl pie kandidātiem tiek minēts pašreizējais cita Premjerlīgas kluba "West Ham United" galvenais treneris, itālietis Džanfranko Dzola. Tiesa, te nu nāktos vesthemiešiem likt galdā pamatīgu žūksni naudas, jo klubs jau paziņojis, ka Dzola un viņa asistents Stīvs Klārks, kurš atstāja "Chelsea" līdz ar Mourinju aiziešanu, netiek pārdoti. Taču nekad nesaki nekad, jo, ko nevar nopirkt par naudu, to var nopirkt par lielu naudu.

Izmantotie resursi:
bbc.com

  -3 [+] [-]

, 2009-02-10 13:31, pirms 16 gadiem
Hidinks un chelsea,nepaaraak saistosa man liekas sii kombinaacija,bet tad jau redzees

  -1 [+] [-]

, 2009-02-10 13:36, pirms 16 gadiem
Ja tā notiks, tad viss ir skaidrs... Un Chelsea var nedirst! par rezūltātiem vai kko tādu!!

Vnk Abramovicam patīk Krievija, patīk valstsvienība un PATIK HIDINGS!!!!

Vairs nekā ot nevar izskaidrot....

  +1 [+] [-]

, 2009-02-10 13:36, pirms 16 gadiem
Ar taadu sejas izteiksmi kaa bildee, Hidinkss piedaavaajumu noraidiis.

     [+] [-]

, 2009-02-10 13:43, pirms 16 gadiem
Un kā atkal bus kada neveiksmigaka serija ta atlaidis,

     [+] [-]

, 2009-02-10 13:47, pirms 16 gadiem
Lāzers rakstīja: Ja tā notiks, tad viss ir skaidrs... Un Chelsea var nedirst! par rezūltātiem vai kko tādu!!

Vnk Abramovicam patīk Krievija, patīk valstsvienība un PATIK HIDINGS!!!!

IIsti negribeetos piekrist,jo par cik dziivoju UK,tad te tiek paarspiileeti kritizeets gan klubs gan nu jau bijusais treneris.
Bet vienalga manas domas ir ka Skolari ir labaaks par Hidingu.

Vairs nekā ot nevar izskaidrot....

  +2 [+] [-]

, 2009-02-10 15:19, pirms 16 gadiem
Interesanti, man šāds salikums patīk. Vēl jo interesantāk būs tas, ka varbūt šamais uz "Chelsea" paņems kādu krievu, ņemot vērā to, ka iepriekšējā darba vieta Gūsam bija tieši Krievijas izlase. Nebrīnītos, ja drīz "Chelsea" sastāvā parādītos kāds krievu uzbrucējs, kaut vai Pogrebņaks. Arī otro vārtsargu "Chelsea" līdz ar Kudičīnī pārdošanu, vajadzētu labāku. Negribu kritiku veltīt Hilāriū, bet nu tomēr... Domāju, ka krievu pārejas uz Londonu atbalstītu arī Abramovičs, kā nekā - krievs.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-10 15:56, pirms 16 gadiem
reikons rakstīja: Domāju, ka krievu pārejas uz Londonu atbalstītu arī Abramovičs, kā nekā - krievs.
Vienīgais, kuru Abramovičs patiešām gribēja, un kuru Mauram pēc tam nebija kur likt, bija Ševčenko, kas no tā iznāca, paši redzējām.
Pēdējais krievs Čelsī sastāvā bija Smertins, kurš bija labs spēlētājs, taču neizturēja lielo konkurenci pussargu līnijā.
Ar to es nesaku, ka krieviem nebūtu spēlētāju, kas nevarētu spēlēt EPL līmenī Čelsī sastāvā, to pašu Pogrebņaku būtu interesanti redzēt, taču nav obligāti, ka tagad uzreiz sekos krievu pārejas uz Čelsī.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-10 17:43, pirms 16 gadiem
march_2k rakstīja: Vienīgais, kuru Abramovičs patiešām gribēja, un kuru Mauram pēc tam nebija kur likt, bija Ševčenko, kas no tā iznāca, paši redzējām.
Pēdējais krievs Čelsī sastāvā bija Smertins, kurš bija labs spēlētājs, taču neizturēja lielo konkurenci pussargu līnijā.
Ar to es nesaku, ka krieviem nebūtu spēlētāju, kas nevarētu spēlēt EPL līmenī Čelsī sastāvā, to pašu Pogrebņaku būtu interesanti redzēt, taču nav obligāti, ka tagad uzreiz sekos krievu pārejas uz Čelsī.
Es jau neteicu obligāti. Tā tikai varētu notikt.