Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hidinks uzsāk sarunas ar "Chelsea"

Andrejs Siliņš

Hidinks uzsāk sarunas ar "Chelsea"
Gūss Hidinks
Foto: AFP

Krievijas futbola valstsvienības galvenais treneris Gūss Hidinks oficiāli pavēstījis, ka uzsācis pārrunas par iespējamo Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" galvenā trenera vietas ieņemšanu līdz šīs sezonas beigām.

Jau rakstījām, ka Hidinks tika minēts kā galvenais kandidāts uz galvenā trenera vietu "Chelsea" klubā, taču tagad oficiāli kļuvis zināms, ka treneris jau sācis sarunas par darbu. Tiesa, tikai kā pagaidu treneris līdz šīs sezonas beigām un nevis ilgtermiņā, jo nevēlas atstāt darbu Krievijas izlasē.

"Ja tas būtu jebkurš cits klubs, mana atbilde būtu strikts "nē". Bet ar "Chelsea" ir citādāk, jo man ir labas attiecības ar kluba īpašnieku [Romānu Abramoviču]. Gribētu viņiem palīdzēt, ja tas ir manos spēkos," sarunu uzsākšanu paskaidroja Hidinks. "Tomēr tas būtu tikai uz diviem vai trim mēnešiem - līdz šīs sezonas beigām. Es nepametīšu darbu Krievijas izlasē, par to nevar būt ne runas," sacīja holandiešu speciālists. "Kad pieņēmu darbu Krievijas izlasē, darīju to tāpēc, ka ta sbija ilgtermiņa projekts, un es netaisos to pamest nepabeigtu."

Hidinks sacīja, ka darbu apvienošana nesagādātu grūtības īstermiņā: "Es jau esmu strādājis gan Austrālijas izlasē, gan PSV klubā, tāpēc zinu šādu situāciju un to, ko tā prasa."

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +4 [+] [-]

, 2009-02-10 15:47, pirms 16 gadiem
Nu vinjsh krievu mentalitaati ir paostiijis , vinjam vareetu ariii sanaakt notureeties ilgaak par gadu

  +4 [+] [-]

, 2009-02-10 15:54, pirms 16 gadiem
Tīrs Romkas grāmatvedes lēmums - viņa vnk nevarēja īsti noformulēt par ko viņš pirms tam Hidinkam maksāja un nevarēja Krievijas VIDam attiecīgos papīrus sakārtot, tāpēc tagad vismaz grāmatvedība būs kārtībā

  +3 [+] [-]

, 2009-02-10 16:08, pirms 16 gadiem
nez vai tas ie vajadzīgs, labāk lai nāk treneris kas būs ilglaicīgi nevis nolīgt uz pāris mēnešiem Hidinksu, jo 'jaunais treneris, kas paliek pēc vasaras zinātu, kas komandā ir jāmaina no kā tbrīvoties vajadzētu vai ko piepirkt klāt. Ar Hidinksu sanāks ne šis ne tas

  +1 [+] [-]

, 2009-02-10 17:02, pirms 16 gadiem
Un kaada jeega tad tagad njemt uz iisterminju? Peectam atkal vajadzees jau citu treneri, kuram atkal vajadzees laiku lai iejustos klubaa un ja kautkas atkal nebuus pa Abramovicha praatam, arii tas tiks padziits. Un kas notiks ar klubu? Tas sliidees zemaak un zemaak, tik bieza treneru mainja nu nekaadiigi nevar naakt par labu.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-10 17:06, pirms 16 gadiem
Pareizi dara
Slēpts komentārs: refresh

     [+] [-]

, 2009-02-10 17:21, pirms 16 gadiem
Tas jau baigi krieviskaa stilaa izklausaas - tjip runaat pieljaavuma formaa, kad jau viss gatavs, jo abos galos seezh savi cilveeki.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-10 17:34, pirms 16 gadiem
Uz šo brīdi labs risinājums,turklāt kas to lai zina kas būs pēc tiem trim mēnešiem

  -1 [+] [-]

, 2009-02-10 17:49, pirms 16 gadiem
Beidzot jāparāda pasaulei, kur vēži ziemo, un jātrenē potenciāli spēcīgākais EPL klubs

Pag, bet no rīta vēl lasīju, ka Hidinka pārstāvji kaut ko teica par to, ka nekādu sarunu nebūšot

     [+] [-]

, 2009-02-10 18:14, pirms 16 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Beidzot jāparāda pasaulei, kur vēži ziemo, un jātrenē potenciāli spēcīgākais EPL klubs
Tavuprāt, visa pasaule ir pret Čelsī?
Un vai Tu vari godīgi pateikt, kāds ir Tavs viedoklis, kāpēc potenciāli spēcīgākais EPL klubs šosezon tāds nav? Kurš (vai kas) pie tā ir vainīgs?

     [+] [-]

, 2009-02-10 18:41, pirms 16 gadiem
march_2k rakstīja: Tavuprāt, visa pasaule ir pret Čelsī?
Un vai Tu vari godīgi pateikt, kāds ir Tavs viedoklis, kāpēc potenciāli spēcīgākais EPL klubs šosezon tāds nav? Kurš (vai kas) pie tā ir vainīgs?
Diez vai.
Es teicu, ka potenciāli. Vienkārši pēc spēlētāju resursiem "Blues" manā skatījumā ir labākie EPL, kā jau to redzējām sezonas pašā sākumā. Diemžēl pēc potenciāla realizācijas "Chelsea" diez vai pašreiz būtu pat desmitniekā.
Pie tā vainīgs noteikti ir mikroklimats komandā. Šajā ziņā piekritīšu tam jokam par miljonāriem, no kuriem daļa skraida pa laukumu, bet daļa deldē soliņu. Arī no visām pusēm ir liels spiediens, īpaši no Romkas puses.
Ko darīt? Turpināt attīstīt jauniešu programmu, dabūt Hidinku, normalizēt mikroklimatu komandā.