Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Newcastle" paliek bez viceprezidenta

Andrejs Siliņš

"Newcastle" paliek bez viceprezidenta
Līdz ar Kevina Kīgana aiziešanu klubā
sākušās milzu problēmas.
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas šobrīd nīkuļojošāko futbola klubu "Newcastle United" pametis tā viceprezidents Tonijs Himenezs, kuru savulaik nolīga īpašnieks Maiks Ešlijs un kurš bija atbildīgs par jaunu spēlētāju piesaisti klubam.

Kā rakstīja britu mediji, tieši Himeneza ietekmes dēļ klubu pameta tā galvenais treneris Kevins Kīgans, pēc kā sākās daudzās negācijas komandas sakarā - līdzjutēji vainoja prezidentu un īpašnieku Ešliju, Ešlijs ar laiku paziņoja, ka meklē, kam pārdot klubu. Tieši Ešlija plāns pārdot klubu licis Himenezam spert izšķirošu soli.

""Newcastle United" paziņo, ka šodien klubu pametis Tonijs Himenezs," rakstīts kluba oficiālajā paziņojumā presei. "Tonijs izvēlējies citu ceļu. Klubs pateicas Tonijam par smago darbu, par ieguvumiem un vēl veiksmi turpmāk."

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2008-10-09 20:50, pirms 16 gadiem
ceru, ka šeit neder teiciens :" Grimstošu kuģi pat žurkas pamet... "
gan jau ar jaunu īpašnieku atnākšanu, viss Tūņu pusē uzlabosies, un iesim uz turieni, kurm mums jābūt, kaut pēc gadiem desmit- lielais četrinieks un Eiropas futbols...

     [+] [-]

, 2008-10-10 01:15, pirms 16 gadiem
Pagaidām tas viss vēl atkarīgs no tā, cik drīz Ešlijam izdosies pārdot klubu, kas to nopirks un kā veiksies Kinīram šīs sezonas cīņā par neizkrišanu no PL.

     [+] [-]

, 2008-10-10 16:45, pirms 16 gadiem
350 sola d-aafrikas biznesmenju grupa, kuras pirmais uzdevums buus dabuut atpakalj kk

     [+] [-]

, 2008-10-10 17:43, pirms 16 gadiem
blakus tiem nigēriešiem ir vēl kādi 7 citi ņēmēji, bet Ešlijs ne par ko nelaiž zemē cenu...
par Kīgana atgriešanos ar ir šaubīgi, jo diez vai spēlētāji viņam vēlreiz uzticēsies pēc pēkšņās aiziešanas...

     [+] [-]

, 2008-10-12 19:36, pirms 16 gadiem
ne jau speletaju uzticesamnas bet vinu jau tas eslijs no kluba izeda