Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ziko labprāt vadītu ''Newcastle''

Ziko labprāt vadītu ''Newcastle''
Ziko
Foto: AP

Brazīlijas futbola leģenda Ziko atklājis, ka labprāt strādātu par galveno treneri Anglijas Premjerlīgas komandā ''Newcastle'', kur nesen pēc astoņu mēnešu darba no trenera amata vietas atkāpās Kevins Kīgans.

Cik zināms, nesen ''Newcastle'' pameta tās galvenais treneris Kīgans. Tiek minēts, ka Kīgans tā arī nav spējis atrast kopīgu valodu ar kluba vadību, kā arī nebija apmierināts ar kluba vadības darbu transfēru tirgū.
Vasaras transfēru laikā klubu atstāja pieci spēlētāji, bet to vietās pievienojās seši jauni. Tiesa, treneris nebija apmierināts ar kluba politiku, pārdodot savus labākos spēlētājus.

Ziko, kurš agrāk bija Japānas izlases un Turcijas futbola kluba ''Fenerbahce'' galvenais treneris, atzinis, ka viņam nebūtu nekas pret to, lai kļūtu par ''Newcastle'' galveno treneri. Brazīlietis arī izteicies, ka viņam nesagādātu problēmas strādāt līdzās kluba tehniskajam direktoram, kas bija viens no cēloņiem, kāpēc savu darbu mierīgi nevarēja veikt Kīgans.

''Domāju, ka ''Newcastle'' piedāvājums man varētu būt ļoti interesants variants. Tas būtu liels gods strādāt par šis komandas treneri,'' laikrakstam ''Daily Mail'' sacīja Ziko.
''Vienmēr esmu gribējis izmēģināt savus spēkus Anglijas Premjerlīgā un es ticu, ka varētu sasniegt daudz, strādājot Anglijā.
Es jau esmu strādājis līdzās kluba tehniskajam direktoram, tāpēc tā man nebūtu problēma. Tas būtu normāli priekš manis strādāt šādos apstākļos,'' piebilda 55 gadus vecais treneris.

Izmantotie resursi:
worldsoccer.com

     [+] [-]

, 2008-09-09 15:04, pirms 16 gadiem
ZICO rullee!

     [+] [-]

, 2008-09-09 16:37, pirms 16 gadiem
Nu vēl jau kandidē , arī Dešamps!