Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Keins atgriezies ''Tottenham'' nometnē un, visticamāk, spēlēs pret ''Manchester City''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Keins atgriezies ''Tottenham'' nometnē un, visticamāk, spēlēs pret ''Manchester City''
Harijs Keins. Foto: Clive Brunskill/Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas ''Tottenham'' uzbrukuma līderis Harijs Keins nedēļas nogalē atgriezās kluba nometnē un līdz ceturtdienai ir devies pašizolācijā, aizvadot individuālos treniņus. Futbolistam paredzētas sarunas ar jauno kluba galveno treneri Nunu Išpiritu Santušu, taču paredzams, ka sezonu Keins sāks tieši ''Tottenham'' rindās.

Anglijas Premjerlīgas komandas ''Tottenham'' līderis Harijs Keins iepriekšējās sezonas izskaņā sāka šaubīties par savu nākotni klubā, paužot, ka vēlētos spēlēt tādā Anglijas Premjerlīgas vienībā, kura gan čempionātā, gan UEFA Čempionu līgā cīnās par visaugstākajām vietām. Vēlāk Keins neieradās plānotajā laikā no atvaļinājuma uz ''Tottenham'' treniņiem, pastiprinot runas par vēlmi atstāt vienību. Vēlāk futbolists taisnojās, ka viņa atgriešanās nebija plānota ātrāk par 7. augustu, kad spēlētājs ieradās kluba nometnē.

Šobrīd angļu uzbrucējs devies pašizolāciju un līdz ceturtdienai trenēsies individuāli. Viņam plānota saruna ar jauno galveno treneri Nunu Išpiritu Santušu, kurš jau atzinis, ka Keins būs pieejams Anglijas Premjerlīgas jaunās sezonas pirmajai spēlei šo svētdien pret ''Manchester City''. ''Visi spēlētāji, kuri piedalās ikdienas treniņos, var tikt iekļauti sastāvā svētdien. Vispirms vēlos ar Hariju aprunāties. Pēc tās cerams situācija būs atrisināta. Šis jautājums nav par viņa atgriešanās laiku, bet par to, ko mums nepieciešams izdarīt, lai šo situāciju nogludinātu. Mums visiem kopā ir šī situācija jāatrisina pie sarunu galda,'' tā medijiem atklāja Portugāles speciālists.

Lielāko interesi par Keinu izrādīja esošā čempione ''Manchester City'', kura piedāvāja 100 miljonus sterliņu mārciņu. ''Tottenham'' šo piedāvājumu noraidīja, Keinu novērtējot 120 miljonu sterliņu mārciņu vērtībā. ''Keins ir ''Tottenham'' spēlētājs. Ja viņi nevēlas veikt pārrunas, tad šī lieta ir slēgta. Domāju, ka ne tikai mēs, bet daudzi pasaules klubi vēlas viņu iegādāties, taču viss ir atkarīgs no ''Tottenham'','' medijiem atklāja Peps Gvardiola.

245 spēlēs ''Tottenham'' sastāvā Harijs Keins guvis 166 vārtus. 2018. gadā uzbrucējs ar klubu noslēdza jaunu sešu gadu līgumu.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...