Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Arsenal'' jaunus futbolistus neiegādāsies

''Arsenal'' jaunus futbolistus neiegādāsies
''Arsenal'' futbolisti
Foto: SCANPIX SWEDEN

Anglijas Premjerlīgas komandas Londonas ''Arsenal'' izpilddirektors Ivans Gazidis atklājis, ka klubs nepirks jaunus futbolistus, bet gan veidos komandu no jau esošajiem, lai tā būtu spēcīga un daudz konkurētspējīgāka nākotnē.

Pēc pagājušās sezonas šajā starpsezonā galvenie favorīti uz Anglijas Premjerlīgas titulu ''Manchester United'', ''Chelsea'' un ''Liverpool'' ir pietiekami aktīvi spēlētāju tirgū, kamēr ''Arsenal'' neveic praktiski nekādus pirkumus. Līdz šim tādi futbolisti kā Lukašs Fabianskis, Kīrans Gibs, Ārons Ramzijs, Teo Valkots, Džeks Vilšīrs un Robins van Persijs paliks klubā arī turpmāk. Savukārt par Sesku Fabregasu šobrīd interesējas tādi klubi kā ''Barcelona'' un Madrides ''Real''.

''Arsenal'' izpilddirektors Ivans Gazidis atklāja, ka komanda jaunus futbolistus neiegādāsies, taču veidos vēl stiprāku komandu no jau esošajiem kluba futbolistiem: ''Mēs ievērojam citādāku ceļu nekā citi klubi, jo mēs neiepērkamies īpaši daudz, bet gan noturam jau esošos futbolistus komandā, kuri ir pietiekami meistarīgi un konkurētspējīgi un par kuriem interesējies labākie pasaules futbola klubi. Mūsu mērķis ir izveidot stipru komandu no šiem futbolistiem ne tikai uz nākamo vai aiznākamo sezonu, bet gan arī tādu, kura varēs labi spēlēt pēc 10 vai 20 gadiem. Ja mums būs veiksmīgi aizvadīta gatavošanās pirms gaidāmās sezonas, tad komandā atgriezīsies arī Eduardo un Tomašs Rosickis, savukārt Andrejs Aršavins jau ir pietiekami meistarīgs futbolists.''

Izmantotie resursi:
telegraph.co.uk

     [+] [-]

, 2009-07-09 09:59, pirms 15 gadiem
VISMAZ 1U CDM vai CB!

  -4 [+] [-]

, 2009-07-09 10:00, pirms 15 gadiem
un vai Rosickis atgriezissies uz ilgu laiku.... vinjam ar traumam ir ka ir...
bet ceresim ka arsenal zaudes savu iesildito ceturto, jo nespeleshana chempionliiga nozime zaudeet savus komandas liider speletajus un tad buus pavisam smagi!!!

  -3 [+] [-]

, 2009-07-09 10:01, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: VISMAZ 1U CDM vai CB!
Fifas termini

Bet ja godiigi tad izskataa ka viniem taa pashvakaak ar naudu

  -1 [+] [-]

, 2009-07-09 10:31, pirms 15 gadiem
pfff. dimbā politika. Bayern ar savulaik skopojās ar naudām. Bet pēc tam kā sāka pa labi un pa kreisi svaidīties!

  -2 [+] [-]

, 2009-07-09 10:38, pirms 15 gadiem
Man žēl Arsenal fanu, bet no otras puses, Melo pāreju uz Juventus, šobrīd, neviens klubs neapdraud

     [+] [-]

, 2009-07-09 10:51, pirms 15 gadiem
Taa nu gan Gazidis neteica! Interviju var atrast kluba maajaslapaa (origjinaalu, ne mediju paartaisiijumu) - notureet jau esoshos speeleetaajus ir tikpat svariigi un pat veel svariigaak, kaa veikt jaunus pirkumus!
Buus laikam jaapaarlasa, bet nu vakar izlasot visu interviju, neradaas taads iespaids, ka Gazidis buutu teicis kko, ka nekas netiks pirkts! Vieniigais kas tur bija, vinjs apzinaas, ka vajag notureet arii jau esosho sastaavu!

     [+] [-]

, 2009-07-09 10:59, pirms 15 gadiem
arsenal.com: Exclusive: Ivan Gazidis talks to Arsenal.com |...

It’s been just over a month since we played our final match of last season, can you tell us what’s been happening at the Club during the close season?

We started focusing on next season the moment the season ended. The focus is on doing all we can to give the team every chance of success next year. We moved quickly to make an important early signing in Thomas Vermaelen. Thomas was the Ajax captain and a defender with a great deal of club and international experience with both Ajax and Belgium. Arsène identified Thomas as someone who can add something to our squad and we are confident that he will be welcomed by the fans and make a big impact on our team. He will be with us from the beginning of the pre-season.

We will continue to sign players like Thomas and Andrey Arshavin, but only if they add something to the squad.

In addition, we’ve been very focused on securing long-term contract extensions to six first team players. As well as confirming Robin van Persie today, Lukasz Fabianski, Kieran Gibbs, Aaron Ramsey, Theo Walcott and Jack Wilshere have all committed their long-term futures to the Club. As I’ve said, these signings, while they don’t get the same media attention, are as important as new signings in developing the team. Four of this group are full internationals, and the other two, Gibbs and Wilshere, are two of the finest young English prospects in the game. It is important for the long-term success of the Club that we keep our best talent.

.....

     [+] [-]

, 2009-07-09 11:01, pirms 15 gadiem
Nu tad jau Gunner laikam viss kārtībā. Man jau sākumā šķita, ka kkas tur nav kā vajag. Jo nu šosezon viņi noteikti vēl kādu iegādāsies. Tad jau tas drīzāk ir tāds nākotnes paziņojums, ka centīsies audzināt savējos utt.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-09 11:01, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: pfff. dimbā politika. Bayern ar savulaik skopojās ar naudām. Bet pēc tam kā sāka pa labi un pa kreisi svaidīties!
Visticamāk,ka ja Arsenal izkristu no TOP4,tad tajā pašā starpsezonā pirms Eiropas līgas būtu lieli tēriņi Iespējams,ka pa sliktu nenāktu

  -1 [+] [-]

, 2009-07-09 11:11, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: Nu tad jau Gunner laikam viss kārtībā. Man jau sākumā šķita, ka kkas tur nav kā vajag. Jo nu šosezon viņi noteikti vēl kādu iegādāsies. Tad jau tas drīzāk ir tāds nākotnes paziņojums, ka centīsies audzināt savējos utt.
Jap, buuveet komandu no esoshajiem, pievienojot speeleetaajus tur, kur nepiecieshams. Mees visi un pats galvenais, arii Arseens zin (un skjiet arii ir noraadiijis uz to publiski), ka taa ir CM poziicija. Liidz ar to, tur tiks mekleets pastiprinaajums. Piemeeram, taads signing nav nepiecieshams uzbrukuma galaa un liidz ar to, taads netiks mekleets. Vajadziigs tagad, par aizsardziibu domaajot - tiek mekleets!
Gazidis tachu nav mulkjis, diezgan labi nosliipeejis savus skilus. Patiik vinja paveiktais un domu gaajiens liidz shim un katru reizi, kad lasu kko no vinja, saak patikt tas, ka vinjs ir klubaa, aizvien vairaak!

     [+] [-]

, 2009-07-10 06:55, pirms 15 gadiem
Brighton&Hove rakstīja: un vai Rosickis atgriezissies uz ilgu laiku.... vinjam ar traumam ir ka ir...
bet ceresim ka arsenal zaudes savu iesildito ceturto, jo nespeleshana chempionliiga nozime zaudeet savus komandas liider speletajus un tad buus pavisam smagi!!!
Kas ir, tev vēl kādu vārdiņu angļu valodā vajag iztulkot?
Iztulko šito:

JOG ON YA PLANK