Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" vadība nevēlas, lai Bābels dotos uz Olimpiādi

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Liverpool" vadība nevēlas, lai Bābels dotos uz Olimpiādi
Raiens Bābels
Foto: SCANPIX SWEDEN

"Liverpool" futbola kluba vadība nevēlas, lai komandas uzbrucējs Raiens Bābels pārstāvētu Nīderlandi Olimpiskajās spēlēs.

Raiens Bābels šajā laikā atgūstas no savainojuma, ko viņš guva gatavojoties "Euro 2008" finālturnīram. Futbolists Liverpūles komandai pievienojās gadu atpakaļ par 11,5 miljoniem mārciņu, taču pirmā sezona komandā viņam nebija pārāk veiksmīga. Komandas galvenais treneris spānis Rafaels Benitezs cer, ka šogad Bābels spēlēs krietni labāk:

"Mēs esam ļoti laimīgi, ka Raiens atsāk trenēties. Viņš ir ļoti svarīgs spēlētājs mūsu komandai un strādāja ļoti cītīgi, lai atkoptos no gūtā savainojuma Nīderlandes izlases sastāvā," 21 gadu jauno uzbrucēju uzslavēja treneris.

"Mēs esam ļoti uztraukušies, ka tiklīdz viņš atgūsies no savainojuma, mēs viņu atkal zaudēsim, ja viņš dosies līdzi izlasei uz Olimpiādi. Tā ir liela problēma – mēs viņu gatavojam, bet tad viņš dodas prom uz nacionālo izlasi. Šī viņam būs ļoti svarīga sezona. Pirmajā sezonā viņš vēl tikai adaptējās, bet tagad viņam ir krietni vairāk pieredzes un mēs no viņa gaidām lielas lietas jau no paša sezonas sākuma, tādēļ ir vitāli svarīgi, lai viņš strādātu kopā ar komandu," savu viedokli pauda Benitezs.

Ja Bābels patiešām tiks iekļauts Nīderlandes izlases sastāvā dalībai Olimpiādē, tad viņš būs spiests izlaist vismaz divas Premjerlīgas un divas Čempionu Līgas kvalifikācijas spēles.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja