Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Aurelio pāriet uz "Betis Real"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Aurelio pāriet uz "Betis Real"
Mehmets Aurelio
Foto: SCANPIX SWEDEN

"Betis Real" futbola kluba sastāvu papildinājis pieredzējušais Turcijas izlases pussargs Mehmets Aurelio.

Brazīlijā dzimušais naturalizētais Turcijas izlases futbolists komandai pievienojies pēc tā kā izgāja medicīnisko apskati. Bijušais Aurelio klubs "Fenerbache" par futbolista pārdošanu saņems 2,7 miljonus eiro, bet pats futbolists sezonā saņems 1,1 miljonu eiro.

30 gadus vecais futbolists atstāja lielisku iespaidu "Euro 2008" finālturnīra laikā un tieši tādēļ par viņu interesējās arī daudzi citi klubi kā "Villareal" un "Deportivo". Jāatzīmē, ka Aurelio ir pirmais Betisas kluba iegūtais futbolists šajā transfēru periodā.

Aurelio savu karjeru uzsāka brazīliešu komandā "Flamengo", bet , bet 2001. gadā pārcēlās uz Eiropu un noslēdza līgumu ar turku klubu "Trabzonspor". Kopš 2003. gada 30 gadus vecais futbolists pārstāvēja "Fenerbache" un bija viens no komandas līderiem.

Izmantotie resursi:
marca.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja