Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Reina: ''Nemelošu - vēlos spēlēt Čempionu līgā un cīnīties par tituliem, Liverpūlē to nevaru''

Reina: ''Nemelošu - vēlos spēlēt Čempionu līgā un cīnīties par tituliem, Liverpūlē to nevaru''
Pepe Reina
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Liverpool'' vārtsargs Pepe Reina netieši norādījis, ka arī viņš nākotnē, iespējams, varētu pamest Liverpūli, piebilstot, ka jebkurš futbolists vēlas spēlēt Čempionu līgā un cīnīties par tituliem.

Janvāra transfēru perioda laikā ''Liverpool'' atstāja viens no komandas līderiem – Spānijas izlases uzbrucējs Fernando Toress. Kā zināms, 26 gadus vecais futbolists, kurš Liverpūles vienību pārstāvēja kopš 2007. gada, par 50 miljoniem mārciņu (Lielbritānijas futbola transfēru rekords) pievienojās Londonas ''Chelsea'', parakstot līgumu ar aristokrātiem uz 5,5 gadiem. Savukārt pērnā gada vasarā ''Liverpool'' atstāja arī argentīniešu pussargs Havjers Maskerano (26, ''Barcelona''), bet vēl gadu iepriekš Spānijas izlases pussargs Šavi Alonso (29, ''Real Madrid'').

''Liverpool'' vārtsargs Pepe Reina, kurš šo komandu pārstāv kopš 2005. gada, netieši norādījis, ka arī viņš nākotnē, iespējams, varētu sekot Toresa pēdām un pamest Liverpūli, lai arī ļoti ciena pašreizējo līgumu ar klubu. Pērnā gada vasarā 28 gadus vecais spānis ar ''Liverpool'' parakstīja jaunu līgumu uz sešiem gadiem. ''Domāju, ka atgriezties Spānijā būtu grūti, jo uzskatu, ka mana vieta ir Anglijā, bet pašreiz – ''Liverpool''. Pagaidām neredzu sevi spēlējam Spānijā, ja nu vienīgi ''Barcelona'' vai Madrides ''Real'', taču tur pagaidām ir neiespējami nokļūt,'' spāņu radio ''Onda Cero'' iesāk stāstīt Reina.

''Edvins van der Sārs šovasar beigs karjeru, un ļaudis runā, ka arī ''Arsenal'' meklē vārtsargu. Pašreiz nevaru nedz ko darīt vai teikt – pērn ar ''Liverpool'' pagarināju līgumu. Taču tas ir loģiski, ka jebkurš futbolists vēlas būt tur, kur ir iespēja cīnīties par tituliem. Mēs vienmēr esam cīnījušies Čempionu līgā, esam bijuši Top komandu vidū, kā arī centušies izcīnīt citas trofejas, taču pēdējo pāris gadu laikā diemžēl mums nav bijusi tāda iespēja. Es nemelošu – vēlos spēlēt Čempionu līgā un cīnīties par tituliem,'' piebilda Reina.

''Gribētos domāt, ka spēlētāju aiziešana nenozīmē to, ka komanda pamazām slīd uz leju. Domāju, ka ''Liverpool'' vienmēr būs liels klubs, bet mums ir jābūt reālistiem, un realitāte ir tāda, ka pašreiz mēs neesam vienā līmenī ar ''Manchester United'', ''Manchester City'', ''Chelsea'' vai ''Arsenal''. Tāda ir patiesība. Runājot par Toresu, viņš vienkārši ticēja, ka ''Chelsea'' viņam piedāvāja iespēju kļūt vēl veiksmīgākam. Viņiem ir labāka iespējas izveidot uzvarētāju komandu. Un diemžēl Liverpūlē tas pašreiz nav iespējams. Lūgšu faniem atcerēties tos brīnišķīgos trīs gadus, kad viņš šeit spēlēja un guva daudz vārtu. Turklāt mūsu klubam Toress izmaksāja ap 22-23 miljoniem, taču pārdeva viņu par 50,'' tā Reina.

Tikmēr angļu laikrakstam ''Daily Star Sunday'' Reina atzinis, ka paliks uzticīgs ''Liverpool'': ''Esmu noguris no baumām, kas saistītas par un ap manu nākotni. Esmu vīrs, kurš tur savu vārdu. Cienīšu savu līgumu ar ''Liverpool''. Runas par neskaitāmajām pārejām nav patiesas, neesmu ne ar vienu runājis – nekad – un esmu 100% ''Liverpool'' spēlētājs. Būt šīs komandas vārtsargam ir liela privilēģija. Pašreiz vienīgais, ko vēlos, ir izcīnīt šim klubam trofejas.''

Izmantotie resursi:
soccernet.espn.go.com
www.guardian.co.uk

  +6 [+] [-]

, 2011-02-08 23:24, pirms 13 gadiem
atkal avīzēm nav par ko rakstīt, un jācep spekulācijas...

  +4 [+] [-]

, 2011-02-09 00:07, pirms 13 gadiem
Nez kāpēc nereti šādi 100% uzticības teksti pusgada laikā beidzas ar transfēru.
Man liekas, Pepe grib tikai pateikt: "Vispār man te patika. Fani, lūdzu nemetiet man ar pudelēm, kad spēlēšu pret jums."

  +1 [+] [-]

, 2011-02-09 01:12, pirms 13 gadiem
100 punkti, ka vasarā būs prom..

     [+] [-]

, 2011-02-09 10:28, pirms 13 gadiem
lai iet uz Milan, savadak tas plikpaurainais italis vartos, nevisai parliecina

  +2 [+] [-]

, 2011-02-09 10:42, pirms 13 gadiem
jau diezgan prognozējami, ka nākamgad viņš varētu būt MU, vārtsargs viņš ir labs un no viņa minētajiem top 4 klubiem tieši MU būs vislielākās problēmas ar vārstsargiem, kad Van der Sārs būs prom. Poolei tas būs liels zaudējums, jo šī ir (bija) retā pozīcija, kurā Pool ir tikpat spēcīga kā top klubi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-09 17:34, pirms 13 gadiem
Nu nevar būt, ka saka pilnīgi atšķirīgas lietas. Tas jau nu ir pārāk atklāti. Gan jau kaut kādas spekulācijas vai izvilkumi no pilniem materiāliem. Lai veicas Reinam. Šobrīd viņu, spēlējam ārpus Liverpool komandas, iedomāties nevaru, bet laikam jau spāņi sapratuši, ka kaut kas ir jāmaina.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-09 18:37, pirms 13 gadiem
Laikam tikai spāņi «grib uzvarēt, bet Liverpūlē tas nav iespējams» kopš Beniteza aiziešanas