Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Moizs: "Mančestras "United" spiesta spēlēt pret tiesnešiem"

Rolands Eliņš

Moizs: "Mančestras "United" spiesta spēlēt pret tiesnešiem"
Deivids Moizs
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Mančestras „United” galvenais treneris Deivids Moizs pēc vakardienas zaudējuma Anglijas līgas kausā 1:2 pret „Sunderland” netaupīja kritiku mača tiesnešiem.

„Mēs spēlējam gan pret pretiniekiem, gan pret tiesnešiem,” nikni sacījis Deivids Moizs. „Tas ir patiešām šausmīgi, taču palēnām jau sākam smieties par visu notiekošo.”

„Kā gan līnijtiesnesis varēja piešķirt 11 metru soda sitienu? Galvenais tiesnesis visu redzēja skaidri un gaiši, bet līnijtiesnesim būtu bijis nepieciešams redzēt cauri Patrisam Evrā, lai gūtu priekšstatu par notiekošo. Arī soda sitiena piešķiršanu pirmo vārtu zaudējumā es nesaprotu, tiesa, tas neizslēdz faktu, ka mūsu aizsardzība nospēlēja vāji.”

Moizam piekrita arī pirmo vārtu autors (savos vārtos) Raiens Gigss, sakot, ka tiesneši pieņēmuši visai neviennozīmīgus lēmumus, turklāt vairumu no tiem par labu pretiniekiem. Arī abu vārtu zaudējumu izraisījuši tieši tiesnešu svilpes, kuras, pēc Gigsa uzskatiem, bijušas nevietā.

„United” līdz ar vakardienas spēli pirmoreiz kopš 2001. gada piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas. Līgas kausa pusfinālā gan vēl būs atbildes spēle 22. janvārī, kas, ņemot vērā „United” izkrišanu no Anglijas kausa un ne pārāk iepriecinošo sniegumu Premjerlīgā (septītā vieta), var izrādīties par vienu no pēdējām iespējām iekļūt nākamās sezonas Eiropas kausu apritē.

Par spīti vakardienas zaudējumam Moizs izteicies, ka joprojām uzskata „United” iespējas iekļūt Līgas kausa finālā par labām: „Vēl ir atbildes spēle, kuru patiesībā ļoti gaidu.”

Moizs šī gada sākumā jau paziņoja, ka tiesneša lēmums nepiešķirt 11 metru soda sitienu uz „Tottenham” vārtiem bijis „skandalozs”. „United” piedzīvoja zaudējumu arī tajā mačā.

Anglijas Līgas kausa izcīņa, pusfināli

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Sunderland - Manchester United2:1 (1:0)Gigss 45'(s.v.) Borini 64'(11m) - Vidičs 52'
Manchester City - West Ham08.01. 21:45
West Ham - Manchester City21.01. 21:45
Manchester United - Sunderland22.01. 21:45

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Manchester United: David Moyes says...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-01-08 12:05, pirms 11 gadiem
Bet tas neataisno vajo komandas sniegumu taka Moizs padoma vel kapec komanda tik vaji spele.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-08 12:07, pirms 11 gadiem
Jā protams
Lai arī pendeli visticamāk dot nevajadzējua, bet varējāt tak vārtus paši iesist un ne vienus vien! Tas, ka neuzvarējāt ir tava un komandas vaina!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-01-08 12:23, pirms 11 gadiem
Nu jau gan par traku

Saprotu, ka neiet, bet ja jau visi pārējie pie tā vainīgi, tad laikam cerību stariņš ko, pašam sāk zust?

Paši būtu spējīgi sabliezt 4 bombas, būtu nospļauties par tiesnešu kļūdām.

  +3 [+] [-]

, 2014-01-08 12:41, pirms 11 gadiem
Beidzot viņš pa īstam iet SAF pēdās un čiskst par tiesnešiem. Urā!

  +1 [+] [-]

, 2014-01-08 12:46, pirms 11 gadiem
Saak nedaudz izklausiities peec "gulbja dziesmas", ka tik MU nebriest jauns GM.

     [+] [-]

, 2014-01-08 12:48, pirms 11 gadiem
frutto1 rakstīja: nebriinisos,ka sezonas beigas Van Peersijs un Ruunijs gribes prom
Pagaajushajaa vasaraa jau kliida baumas oar Ruuniju, Bayerns ar tika piemineets, nez cik nopietni. Bet lai vai kaa, domaaju, buus atkal pa kaadai piilei

     [+] [-]

, 2014-01-08 13:05, pirms 11 gadiem
Runijs jau pateica ja MU nefinises TOP4, tad vins iet prom. ;
)

Estapens77 rakstīja: Pagaajushajaa vasaraa jau kliida baumas oar Ruuniju, Bayerns ar tika piemineets, nez cik nopietni. Bet lai vai kaa, domaaju, buus atkal pa kaadai piilei
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-08 13:12, pirms 11 gadiem
frutto1 rakstīja: kur vinjs var aiziet,ja vinjam liigums ir lidz 2015.gada vasarai,vai nu speles lidz galam un nepagarinas,vai klubs palaidis uz kaadu citu klubu ! Van Persijs jau ari tak trinas prom,komandas patrioti
Vislabākais ko MU darīs ja palaidīs prom aizsargus - Evru, Vidiču un Rio, jo līgums viņiem līdz vasarai

  +1 [+] [-]

, 2014-01-08 13:28, pirms 11 gadiem
Moizs kļūst izmisīgs.

     [+] [-]

, 2014-01-08 13:28, pirms 11 gadiem
frutto1 rakstīja: kur vinjs var aiziet,ja vinjam liigums ir lidz 2015.gada vasarai,vai nu speles lidz galam un nepagarinas,vai klubs palaidis uz kaadu citu klubu ! Van Persijs jau ari tak trinas prom,komandas patrioti
Līgums ir viena lieta, ja spēlētājs atklāti pasaka, ka līgumu neparakstīs, tad labāk pārdot kamēr ir iespēja, lai nav kā Levija gadījumā. Ja Arsenals ziemā nepaņems mega uzbrucēju, tad pastāv liela iespēja, ka Rūnijs vasarā var pārcelties. Vispār jautājums ir, kurš netaisās tur prom - Vidičs itkā vairs līgumu nepagarinās, par Čičarito un Kagavu jau sen klīst baumas, tagad itkā Juve ir ieinteresēta Nani utt. Pagaidām MU viss jūk un brūk, ar varu viņi spēlētājus, kuriem beigsies līgums, nevar noturēt, bet vietā neko nopirkt arī nejēdz.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-08 13:30, pirms 11 gadiem
Vai FA viņu sodīs par šiem izteikumiem?

Rodžersu (par daudz maigākiem pārmetumiem) visdrīzāk, ka jā.

     [+] [-]

, 2014-01-08 13:32, pirms 11 gadiem
Moizam esot piešķirti 100 mio transfēriem, un tūlīt tikšot parakstīts Kontrau no Real (šodienas mēdiju ziņas). Ja tā ir taisnība, viņiem būs iespēja Rūniju un RVP noturēt.
blah rakstīja: Līgums ir viena lieta, ja spēlētājs atklāti pasaka, ka līgumu neparakstīs, tad labāk pārdot kamēr ir iespēja, lai nav kā Levija gadījumā. Ja Arsenals ziemā nepaņems mega uzbrucēju, tad pastāv liela iespēja, ka Rūnijs vasarā var pārcelties. Vispār jautājums ir, kurš netaisās tur prom - Vidičs itkā vairs līgumu nepagarinās, par Čičarito un Kagavu jau sen klīst baumas, tagad itkā Juve ir ieinteresēta Nani utt. Pagaidām MU viss jūk un brūk, ar varu viņi spēlētājus, kuriem beigsies līgums, nevar noturēt, bet vietā neko nopirkt arī nejēdz.

     [+] [-]

, 2014-01-08 13:39, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Moizam esot piešķirti 100 mio transfēriem, un tūlīt tikšot parakstīts Kontrau no Real (šodienas mēdiju ziņas). Ja tā ir taisnība, viņiem būs iespēja Rūniju un RVP noturēt.
Iespējas jau ir vienmēr, bet pagaidām tās iespējas neizskatās diez ko cerīgi ar tādu sniegumu, bet nu, protams, sezona vēl ir gara. Turklāt nedomāju, ka Koentrao viens pats būs glābējs, tur vajag sākt pārstrukturizēt visu komandu ar spēlētājiem, kas grib spēlēt un atbilst komandai, nevis kā Felaīnī. Tas, ka MU ir nauda, ir visiem skaidrs, bet viņiem neizdodas neko nopirkt. Pats Moizs jau atzina, ka janvārī diez vai vispār kaut ko nopirks, jo nolūkotie spēlētāji nav pieejami.

     [+] [-]

, 2014-01-08 13:50, pirms 11 gadiem
Pēc vakardienas zaudējuma spiedien pirkt ir vēl lielāks, gan jau kaut ko nopirks. Droši vien ne pašus labākos mērķus, bet vismaz kaut ko.
blah rakstīja: Iespējas jau ir vienmēr, bet pagaidām tās iespējas neizskatās diez ko cerīgi ar tādu sniegumu, bet nu, protams, sezona vēl ir gara. Turklāt nedomāju, ka Koentrao viens pats būs glābējs, tur vajag sākt pārstrukturizēt visu komandu ar spēlētājiem, kas grib spēlēt un atbilst komandai, nevis kā Felaīnī. Tas, ka MU ir nauda, ir visiem skaidrs, bet viņiem neizdodas neko nopirkt. Pats Moizs jau atzina, ka janvārī diez vai vispār kaut ko nopirks, jo nolūkotie spēlētāji nav pieejami.

     [+] [-]

, 2014-01-08 18:23, pirms 11 gadiem
MOIZ ATKĀPIES!!!

     [+] [-]

, 2014-01-08 18:41, pirms 11 gadiem
Moizs galīgā bedrē, ko lai saka .

     [+] [-]

, 2014-01-08 21:45, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Pēc vakardienas zaudējuma spiedien pirkt ir vēl lielāks, gan jau kaut ko nopirks. Droši vien ne pašus labākos mērķus, bet vismaz kaut ko.
Vasarā jau arī bija brīvās finanses transfēriem, nopirka kaut ko, bet jēga minimāla. Nav garantijas, ka Vudvords neatkārtos vasaras transfēra loga iepirkšanos.

     [+] [-]

, 2014-01-08 22:56, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Vislabākais ko MU darīs ja palaidīs prom aizsargus - Evru, Vidiču un Rio, jo līgums viņiem līdz vasarai
Vidica agjents vakar pateica,ka vinja klients nepagarinaas liigumu ar MU un jau skatoties,kur speelees naakamsezon,Barca kaa viens no variantiem

     [+] [-]

, 2014-01-08 23:10, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: Vidica agjents vakar pateica,ka vinja klients nepagarinaas liigumu ar MU un jau skatoties,kur speelees naakamsezon,Barca kaa viens no variantiem
Var jau būt, bet nevaru iedomāties, kas viņus tā vnk aizstās. Protams, neticu, ka visus 3 vnk tā palaidīs..
Un, protams, iespējams beidzot Giggs beigs spēlēt un līgums vasarā vēl beidzas Fabio un Machedam...

     [+] [-]

, 2014-01-08 23:53, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: Vidica agjents vakar pateica,ka vinja klients nepagarinaas liigumu ar MU un jau skatoties,kur speelees naakamsezon,Barca kaa viens no variantiem
Nevis Vidičs nepagarinās, bet klubs viņam nepiedāvā pagarināt līgumu. Tāda ir līgumā tā opcija. Un droši vien tā arī labāk abām pusēm. Pēc krustenisko saišu plīsuma 2 gadus atpakaļ tā arī nespēja atgriezties bijušajā formā, ātrums vairs nav tas, līdz ar to arī pozicionāli, spēka spēlē un gaisa divcīņās bieži zaudē, kā arī regulāras mikrotraumas. Spānijā kur mierīgāks spēļu režīms vēl 2-3 sezonas var augstā līmenī aizvadīt.

     [+] [-]

, 2014-01-09 09:09, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: Vidica agjents vakar pateica,ka vinja klients nepagarinaas liigumu ar MU un jau skatoties,kur speelees naakamsezon,Barca kaa viens no variantiem
Sho arii lasiju un nodomaaju, kam barsai taada viduveejiba kaa vidich kursh visu pulveri jau MU sastaavaa ir izshaavis

     [+] [-]

, 2014-01-09 18:04, pirms 11 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Sho arii lasiju un nodomaaju, kam barsai taada viduveejiba kaa vidich kursh visu pulveri jau MU sastaavaa ir izshaavis
kaa jau rakstiija ABa,domaaju,ka kaadas divas,triis sezonas vareetu buut labs rotaacijas speeleetaajs un pietam par briivu

     [+] [-]

, 2014-01-09 21:07, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: kaa jau rakstiija ABa,domaaju,ka kaadas divas,triis sezonas vareetu buut labs rotaacijas speeleetaajs un pietam par briivu
pagaidām gan nesteigtos ar cerībām. To aģenta tekstu pilnīgi mierīgi var tulkot arī kā nelielu šantāžu, lai MU ātrāk sāk sarunas un piedāvā līgumu. citādi var nokavēt. MU pēdējos gados kā likums 32+ spēlētājiem piedāvā tikai 1 gada līgumus un dara to vēlāk pavasarī. Nav nekur teikts ka nepiedāvās arī Vidičam vēlāk, pagaidām tās sarunas ir tīra spekulācija no aģenta puses.