Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Chelsea'' gatavi izīrēt Ševčenko

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea'', sākot ar nākamo mēnesi, esot gatavi izīrēt ukraiņu futbolistu Andriju Ševčenko.

Angļu laikraksts The Mirror atzīst, ka Ševčenko karjera tuvojas norietam. ''Chelsea'' vēl joprojām maksā ukrainim 130 tūkstošu sterliņu mārciņu nedēļā par spīti tam, ka viņa loma komandā ir visnotaļ nenozīmīga.

Ševčenko vēlas cīnīties var vietu sastāvā, taču apzinās, ka viņa sniegums zaudējis kvalitāti, kopš viņš pārvācies uz Angliju.

Uzbrucēja bijušais klubs Kijevas ''Dynamo'' šovasar centās izīrēt Ševčenko, taču pats spēlētājs nevēlas atgriezties dzimtenē. Kā viens no variantiem tiek minēts viņa pārcelšanās uz ASV pie sievas Kirstenas.

Izmantotie resursi:
www.tribalfootball.com
Foto: AP

  -1 [+] [-]

, 2007-12-07 21:29, pirms 17 gadiem
Japaleik Chelsea! Drogbu nost! jo tas Drogba kļuvis parak iedomigs!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-07 21:54, pirms 17 gadiem
Drogbā nav iedomīgs, vienkārši viņš pateica, ko domā par treneru maiņu. Es domāju, ka ja Drogbā pametīs klubu(manā vērtējumā tas notiks), tad Chelsea būs zaudējusi daudz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-12-07 23:18, pirms 17 gadiem
Ko tie anglji atkal muld!!Viniem laikam katru dienu kaads kaut kur paariet!!
Manupraat Sheva izlems iet atpakal uz Itaaliju!!
Dilemma:Braukt uz Milaanu vai Turiinu???
Protams, ka uz Turiinu!!

  -1 [+] [-]

, 2007-12-08 07:15, pirms 17 gadiem
Bet Abrams jau nopirka Ševu ne jau Jose.. Portugālim viņš nah nebija vajadzīgs. Tā kā pofig.. Domāju, ka viņu tur varētu noturēt ilgi. Kas tas ir par 130 štukām nedēļā? Bonusi tak tāpat vairs nav jāmaksā, jo nav par ko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-09 22:20, pirms 17 gadiem
Pamata skiet visa ir velviena futbolista sievas iegribas, jo Seva parcelas uz Londonu tikai del ta, ka to velejas sieva (tagad ta ir ASV), un ari lai berni macitos Londona, gimene ir svariga, un svarigaka par visu parejo uz pasaules, tacu Milana nebija Bagdade vai Cecenija, bet gan viena no TOP pilsetam pasaule, un futbola klubs ari viens no labakajiem klubiem pasaule, un gan jau ari Berluskoni samaksatu sava krustdela tevam vajadzigos 130tk sterlinas, vai pat vairak, jo Milana ir, bija un paliks ka vienigais Sevcenko klubs...