Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

O'Braiens paraksta jaunu līgumu

Andrejs Siliņš

O'Braiens paraksta jaunu līgumu
Endijs O'Braiens

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Bolton Wanderers" vadība parakstījusi jaunu darba līgumu ar komandas aizsargu Endiju O'Braienu uz trim sezonām, un tas beigsies tikai 2011. gadā.

"Esmu dziļi pateicīgs par šādu iespēju, ko Boltona man devusi," sacīja 29 gadus vecais aizsargs, kurš komandai pievienojās 2007. gada vasarā, kad pārnāca no "Portsmouth" vienības. "Veids, kādā līdzjutēji, komandas vadība un komandas biedri pret mani ir izturējušies, licis man izbaudīt šo laiku, kā vēl nekad iepriekš karjerā. Esmu sajūsmā, ka palikšu. Priekšā ir daudz smaga darba."

Visos līdz šim septiņos aizvadītajos mačos O'Braiens izgājis laukumā. "Esmu laimīgs Boltonā un, ja viņi [kluba vadība] ir apmierināta ar mani, tad neredzu problēmas, lai es te nepaliktu. Turpināsim strādāt un, cerams, spēsim uzlabot rezultātus."

Boltonas klubs šobrīd ar sešiem izcīnītiem punktiem atrodas Premjerlīgas tabulas 16. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
bwfc.premiumtv.co.uk

     [+] [-]

, 2008-10-07 16:10, pirms 16 gadiem
Svarīgs spēlētājs Boltonā, protams bez Anelkas klājas grūtāk.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-07 16:12, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: Svarīgs spēlētājs Boltonā, protams bez Anelkas klājas grūtāk.
bet ticu, ka Elmanders vinju labi aizstaas.

     [+] [-]

, 2008-10-07 16:17, pirms 16 gadiem
chelseachamps rakstīja: bet ticu, ka Elmanders vinju labi aizstaas.
arī fakts.