Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gorkša "vilki" atlaiž galveno treneri, Cauņam neliels savainojums

Andrejs Siliņš

Gorkša "vilki" atlaiž galveno treneri, Cauņam neliels savainojums
Kur nākamsezon spēlēs Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs, pagaidām nav zināms
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc izkrišanas no Anglijas Čempionāta Latvijas izlases futbolista Kaspara Gorkša pārstāvētā "Wolverhampton Wanderers" kluba vadība no amata atbrīvojusi komandas galveno treneri Dīnu Sondersu.

48 gadus vecais bijušais Velsas izlases uzbrucējs Sonderss "Wolves" strādāja tikai kopš janvāra, tomēr nespēja komandai palīdzēt izvairīties no otrās izkrišanas pēdējo divu gadu laikā - pirms gada ap šo laiku Vulverhemptonas klubs izkrita no Premjerlīgas.

Ierodoties "Wanderers", komanda atradās 18. pozīcijā turnīra tabulā, kas bija ārpus izkrišanas zonas, bet, 20 spēlēs izcīnot piecas uzvaras un piecus neizšķirtus, sezonu pabeidza priekšpēdējā 23. pozīcijā un izkrita uz pēc spēka trešo Anglijas līgu "League One".

"Wolves" meklēs aizvietotāju dziļākās rezervēs vai pat ārpus kluba, jo no pienākumiem atbrīvots arī Sondersa asistents Braiens Kerijs. Jaunais treneris būs jau ceturtais kopš 2012. gada februāra.

Pagājušajā nedēļā Sonderss pavēstīja, ka vēlētos komandā arī turpmāk redzēt Kasparu Gorkšu, pat ja "vilki" izkritīs uz "League One". Sarunas ar Gorkšu Sonderss solīja uzsākt šonedēļ. Gorkšs joprojām ir "Reading" īpašumā, ar Redingas klubu latviešu aizsargam ir spēkā līgums vēl uz vienu sezonu.

Tikmēr Krievijas premjerlīgas līdervienība Maskavas CSKA pirms mača Krievijas kausa pusfinālā palikusi bez diviem pussargiem - Zorana Tošiča un Aleksandra Cauņas. Ja serbam sezona varētu būt jau beigusies, tad Cauņas savainojums nav tik nopietns un tiek gaidīts, ka Latvijas pussargs būs ierindā jau uz nākamo Krievijas Premjerlīgas maču pret "Lokomotiv".

Izmantotie resursi:
HOME
Sport-Express

     [+] [-]

, 2013-05-07 13:27, pirms 11 gadiem
gan jau Reading patīrīs sastāvu no pārmaksātajiem futbolistiem un labprāt paņems atpakaļ Gorkšu. Gorkšam pašam arī spēlēt League One nebūtu pārāk vēlams, nav īsti viņa līmenis.

     [+] [-]

, 2013-05-07 17:56, pirms 11 gadiem
League One Gorkšs noteikti negribēs spēlēt. Tas nav viņa līmenis. Domāju, ka viss būs atkarīgs no Reading snieguma EPL noslēgumā. Pagaidām izskatās, ka klubs visticamāk kritīs ārā uz Championship, tāpēc Gorkšs tur varētu spēlēt bez problēmām. EPL ar viņu tā īsti nerēķinājās, bet Championship ir viņa vieta.

     [+] [-]

, 2013-05-08 09:28, pirms 11 gadiem
Carloz rakstīja: gan jau Reading patīrīs sastāvu no pārmaksātajiem futbolistiem un labprāt paņems atpakaļ Gorkšu. Gorkšam pašam arī spēlēt League One nebūtu pārāk vēlams, nav īsti viņa līmenis.
Redingai jau reti kurš vispār ir pārmaksāts.. atšķirībā no QPR