Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Championship" komanda "Cardiff" mēģina panākt Beila pievienošanos sastāvam

Rolands Eliņš

"Championship" komanda "Cardiff" mēģina panākt Beila pievienošanos sastāvam
Garets Beils. Foto: PC/Scanpix

Velsas izlases lielākā zvaigzne un kapteinis Garets Beils ir atstājis Madrides "Real" komandu un var pievienoties kādam citam klubam. Par viņa izvēli cer kļūt Velsas klubs "Cardiff City".

Gareta Beila nākamā kluba sakarā piesaukta atgriešanās "Tottenham" komandā, kā arī naudīga pārcelšanās uz kādu ASV klubu. Taču viņa galvenā prioritāte šobrīd ir starts Pasaules kausa finālturnīrā rudenī ar Velsas izlasi, vēsta britu mediji.

Tiek ziņots, ka Beilu savā sastāvā ļoti cenšas iekļaut viņa dzimtās pilsētas Kārdifas futbola komanda. Tā nākamajā sezonā spēlēs "Championship", Anglijas pēc spēka otrajā līgā, un komandas vadītājs Memets Dālmans šobrīd risina sarunas ar Beilu par iespējamo spēku apvienošanu.

Kārdifas komandas vadība cer, ka Beilu interesētu iespēja pacelt Velsas klubu uz Premjerlīgu, kā arī viņš tādā gadījumā būtu daudz tuvāk izlases procesiem. Beils vēl nekad nav spēlējis Velsā klubu līmenī, jo jau kopš bērnības bija "Southampton" kluba sistēmā Anglijā.

Skaidrs, ka finansiāli "Cardiff" normālā situācijā šāda mēroga zvaigzni nevarētu atļauties. Taču šī nav pilnībā normāla situācija, un britu mediji vēsta, ka Beils ir gatavs krietnam algas samazinājumam, salīdzinot ar to, ko viņš saņēma "Real" rindās. Kā vēsta BBC, tas esot bijis vairāk nekā visai Kārdifas komandai kopā. Taču viņa pievienošanās Kārdifas komandai pavērtu plašas mārketinga iespējas komandai un viņam pašam.

"Cardiff" komanda atteicās komentēt pārrunu procesu, kamēr Beils šobrīd ir Velsas izlases rīcībā. Svētdien viņš palīdzēja izlasei kvalificēties Pasaules kausa izcīņai, bet nedēļas turpinājumā gaidāmas Nāciju līgas spēles.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2022-06-07 08:20, pirms 2 gadiem
Newcastle

     [+] [-]

, 2022-06-10 17:42, pirms 2 gadiem
Domāju, ka Beils vēl ir par jaunu, lai pievienotos Cardiff city. Katrā ziņā, man tas būtu pārsteigums, ja spēlētājs, kurš lielākajā daļā Eiropas top čempionātu un klubu būtu pamatsastāva spēlētājs, karjeru turpinātu Championship.