Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vārdijs dosies uz Londonas ''Arsenal'' medicīniskajām pārbaudēm

Vārdijs dosies uz Londonas ''Arsenal'' medicīniskajām pārbaudēm
Džeimijs Vārdijs ar Premjerlīgas čempionu kausu
Foto: SipaUSA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempiones ''Leicester City'' uzbrukuma līderis Džeimijs Vārdijs šodien dosies uz Londonas ''Arsenal'' medicīniskajām pārbaudēm, lai, iespējams, pievienotos klubam, vēsta ''ESPN''.

Kā vēsta ''ESPN'' un ''TheGuardian'', tad Anglijas izlases un pārsteidzošās Anglijas Premjerlīgas čempiones ''Leicester City'' uzbrucējs Džeimijs Vārdijs šodien dosies uz titulētās Londonas ''Arsenal'' nometni, lai izietu medicīniskās pārbaudes un vēlāk arī pievienotos komandai.

Vārdijs piekritis ''Arsenal'' piedāvājumam, neskatoties uz to, ka februārī pagarināja līgumu ar ''Leicester'' līdz 2019. gadam. Toreiz uzbrucējs izteicās, ka viņš vēl ilgi vēlētos būt komandas sastāvdaļa, ka gribētu atdarīt Lesterai par kluba veikto ieguldījumu viņā.

Neskatoties uz līguma pagarinājumu, kurā gan ir pants par Vārdija atbrīvošanu, ''Arsenal'', tomēr piedāvāja Lesterai 22 miljonu Sterliņu mārciņu darījumu par 29 gadus veco futbolistu. Vārdijam ir labas attiecības ar visu kluba personālu, sākot ar galveno treneri Klaudio Ranjēri un beidzot ar Taizemes īpašnieku, tādēļ iekšējas nesaskaņas nevarētu būt iemesls, kādēļ spēlētājs pārdomājis savus lēmumus. Lestera varētu piedāvāt uzbrucējam jaunu līgumu, kas pārtrumpotu ''Arsenal'' piedāvājumu, jo komandas plānos ir paturēt spēlētāju vismaz uz vēl vienu sezonu.

Džeimijs Vārdijs aizvadītajā sezonā šokēja futbola pasauli, kļūstot par vienu no labākajiem vārtu guvējiem Anglijas Premjerlīgā un palīdzot kaldināt viņa pārstāvētās ''Leicester City'' triumfu turnīrā. Deviņus gadus uzbrucējs spēlēja amatieru futbola līgās un savu pirmo profesionālo spēli aizvadīja vien 2012. gadā, kad no ''Fleetwod'' par 1 miljonu mārciņu pievienojās Lesterai. Kopš tā brīža futbolists kļuvis par vienu no labākajiem Anglijas spēcīgākās līgas snaiperiem, izcīnījis Premjerlīgas titulu, guvis trīs vārtus Anglijas izlasē un saņēmis izsaukumu uz Eiropas čempionātu Francijā, kurā ar Vārdiju rēķināsies kā reālu palīgu izlasei, nevis dziļu rezervistu.

Izmantotie resursi:
Jamie Vardy set to have medical with Arsenal on...
https://www.theguardian.com/footbal...

1 2 53 komentāri

     [+] [-]

, 2016-06-05 01:19, pirms 8 gadiem
Opā. Šis negaidīti. Redzēs kā iejutīsies komandā..

     [+] [-]

, 2016-06-05 01:20, pirms 8 gadiem
reāli no vienas puses viņš ir nodevējs bet no otras puses Arsenal vienalga nevinēs BPL

 +12 [+] [-]

, 2016-06-05 01:26, pirms 8 gadiem
Ceru, ka Vārdijs tomēr paliks Lesterā. Arsenal, MU, MC utml. spēlē cita tipa futbolu. Vārdijs ir izcils straujā pārejā no aizsardzības uz uzbrukumu, bet pozicionālā spēlē, kas pārsvarā raksturīgs futbola grandiem, nez vai viņš spēs īpaši izcelties.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-05 01:33, pirms 8 gadiem
Uz Arsenal jau sezonas vidū devās Lesteres galvenais skauts. Tas pats kurš atrada Vardy. Iespējams viņiem ir labas attiecības vai kāda noruna utt. Viss liecināja, ka viņš paliks... nu redzēs.
Ja godīgi, tad Arsenal vienmēr ir spēlējis ko līdzīgu pretuzbrukumu futbolam, tapēc arī pret mazajām komandām mēdz paslīdēt. Ar lēno Žirou priekšgalā tur vispār nav nekāda aršana.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-05 01:37, pirms 8 gadiem
Emka953 rakstīja: reāli no vienas puses viņš ir nodevējs bet no otras puses Arsenal vienalga nevinēs BPL
Vai ne? Tad jau drīzāk Lestere paņems otrreiz nekā Arsenāls.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2016-06-05 02:52, pirms 8 gadiem
Liigumu pagarinaaja visicamaak specjaali, lai klubs dabuutu lielaaku transfeeru summu. ar ieguvums Lesterai

 +11 [+] [-]

, 2016-06-05 03:22, pirms 8 gadiem
Kad CV jau ir ieraksts par EPL titulu, tad ar mierīgu sirdi var doties uz Arsenal
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-05 08:10, pirms 8 gadiem
futbolists7890 rakstīja: Liela transfērsumma par 29 gadīgu futbolistu. Bet nu Lestera paliek bez sava labākā uzbrucēja.
Par to naudiņu ieņems pāris citus spēlētājus. Musa jau arī laikam taisās uz Lesteru.

  +3 [+] [-]

, 2016-06-05 08:18, pirms 8 gadiem
Laikam jau klubam vajag šos 22 mio...gan Vārdijs, gan klubs saprot, ka otreiz tāds brīnums nenotiks, tāpēc jāboslauc pēc iespējas vairāk no radušās iespējas....jautājums ir tikai, ko kluba vadība iesāks ar naudu? Nebūs Blackpool gadījums?

  -1 [+] [-]

, 2016-06-05 08:26, pirms 8 gadiem
cerams paliks Lestera,savadak ar Arsenal talak par 4.vietu EPL un Čl 1/8 ari netiks

  +1 [+] [-]

, 2016-06-05 08:27, pirms 8 gadiem
dakots rakstīja: Laikam jau klubam vajag šos 22 mio...gan Vārdijs, gan klubs saprot, ka otreiz tāds brīnums nenotiks, tāpēc jāboslauc pēc iespējas vairāk no radušās iespējas....jautājums ir tikai, ko kluba vadība iesāks ar naudu? Nebūs Blackpool gadījums?
Par to pašu Musu Lestera Ciskai esot piedāvājusi 20+ mlj(itkā 23). Tā ka neizskatās, ka viņi plāno sēdēt uz tiem naudas maisiem.

  +6 [+] [-]

, 2016-06-05 09:14, pirms 8 gadiem
dakots rakstīja: Laikam jau klubam vajag šos 22 mio...gan Vārdijs, gan klubs saprot, ka otreiz tāds brīnums nenotiks, tāpēc jāboslauc pēc iespējas vairāk no radušās iespējas....jautājums ir tikai, ko kluba vadība iesāks ar naudu? Nebūs Blackpool gadījums?
vispaar zini cik Lestera sanjeema no EPL par triumfu
Premier League Prize Money 2016 (Confirmed)

domaaju ka 22milj vinjus tagad maz uztrauc,plus veel sponsori droshi ka tagad staav rindaa,jo aziotaaza ap Lesteras sniegumu naakamajaa gadaa ir gaidaama ne mazaa

     [+] [-]

, 2016-06-05 09:44, pirms 8 gadiem
Vienalga, tas nav prāta darbs...nabags loterejā vinnē jaunàko E klases mersi ar visām ekstrām un nu tik brauks, nu tikai šikos...bet naudas apkopei un ziemas riepām utt - NAV ! ...pràtīgāk nabagam būtu paņemt opeli un starpību naudā...

     [+] [-]

, 2016-06-05 09:49, pirms 8 gadiem
...un Blackpool es ne tāpat vien minēju, jo iekļūšana premjerlīgà §im klubam ir salīdzinàma ar Lesteras čempiona titulu, tikai citi mērogi...kad nabagam uzkrīt liela nauda, tad tiek sastràdātas muļķības...

     [+] [-]

, 2016-06-05 09:50, pirms 8 gadiem
Varēja tak pagaidīt un paskatīties,kā viņš čempi izskatas..Nekad nēsu izpratis šito,kad pēc viena labas sezonas vajag uzreiz pārdoties..

  +5 [+] [-]

, 2016-06-05 10:03, pirms 8 gadiem
Negaidīts transfērs būs, jo Vārdijs galīgi nešķiet piemērots Vengera futbolam, kaut gan savus 10~15 golus sezonā gan jau gūs. Lasīju viedokli, ka jaunajos finansu apstākļos pat epl lejasdaļas komandām nav jāuztraucas ka 20M transfērs var izrādīties pilnīgi neveiksmīgs. Ja par tādu naudu pieejams viens no labākajiem līgas straikeriem, pat Vengers droši vien īpaši neanalizēja stiprās/vājās puses, jo cena atļauj. Bet Vārdiju var saprast, Leicester diez vai pēc gada būs pat tuvumā četriniekam un tad jau 30 gados neviens top klubs vairs nepirks. Un vispār māc šaubas, ka viņam varētu padoties vēl kāda tik rezultatīva sezona.

  +3 [+] [-]

, 2016-06-05 10:03, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Varēja tak pagaidīt un paskatīties,kā viņš čempi izskatas..Nekad nēsu izpratis šito,kad pēc viena labas sezonas vajag uzreiz pārdoties..
sportista karjeera tomeer ir paaraak iisa un jebkursh tur praataa ar to ka viens savainojums var tam pavilkt veel aatraak sviitru,taapat reaali 90% no vinjiem neko citu ar iisti neprot,jo visu savu dziivi tik trenkaajushi bumbu, taapeec ar censhaas nopelniit kameer var peec iespeejas vairaak, nosleegsies karjeera un ko tad

     [+] [-]

, 2016-06-05 10:08, pirms 8 gadiem
to dakots
Tu pirms kaut ko vāvuļo par nabagiem, varbūt iegūglē un apskaties, kas ir komandas ipašnieks un vai viņam tiešām jābrauc ar Opeli?

  +1 [+] [-]

, 2016-06-05 10:16, pirms 8 gadiem
Maz ticams, ka futbola ziņā kāds no šī darījuma būs ieguvējs.
Vārdiju var piemeklēt līdzīgs liktenis kā Belamiju pēc pārejas uz Liverpool - daudz pozicionālas spēles, maz brīvas vietas, tāpēc nav iespējas likt lietā ātrumu.

     [+] [-]

, 2016-06-05 10:30, pirms 8 gadiem
Citur ir ziņas par aptuveni 38milj. eiro

     [+] [-]

, 2016-06-05 10:42, pirms 8 gadiem
Vengers , ka vienmer izccelas ar saviem transferiem..

     [+] [-]

, 2016-06-05 11:10, pirms 8 gadiem
VairogsLv rakstīja: Uz Arsenal jau sezonas vidū devās Lesteres galvenais skauts. Tas pats kurš atrada Vardy. Iespējams viņiem ir labas attiecības vai kāda noruna utt. Viss liecināja, ka viņš paliks... nu redzēs.
Ja godīgi, tad Arsenal vienmēr ir spēlējis ko līdzīgu pretuzbrukumu futbolam, tapēc arī pret mazajām komandām mēdz paslīdēt. Ar lēno Žirou priekšgalā tur vispār nav nekāda aršana.
arsenals speelee pozicionaalu futbolu daudz kontroleejot bumbu par kaadu pretuzbrukumu tu runaa

     [+] [-]

, 2016-06-05 11:11, pirms 8 gadiem
Secinājumi sekojoši:
1) ir cilvēki, kuri domā, ka Anglijā ir trīs - četri bagāti klubi, savukārt pārējiem naudas vispār nav. Muļķības, šādu gadījumu kontekstā varat uz citām valstīm un līgām skatīties. Anglijā, klubi, kuri pēkšņi izšauj, turpat virsotnes tuvumā, kalna pakājē, var arī palikt. Un tas ir arī Leicester gadījums. Prieks, ka ir vēl kādi pāris cilvēki, kuri kaut ko dzirdējuši par Leicester īpašniekiem, lai arī par to info bija jau 2 GADUS!!!!
2) ir cilvēki, kuri domā, ka klubi mētājas ar 20 miljoniem jebkādas valūtas (izņemot rubļus, varbūt), vispār neko neanalizējot. Nu tas ir stulbums.

Un tad vēl viens secinājums.
Anglijas klubu futbols ir pasaules milzīgākā klubu futbola sistēma ar 5 profesionāli asociētu klubu sacensību līmeņiem un vēl daudz vairāk pusprofesionālu un amatieru klubu līeņiem.
Ir muļķīgi, Anglijas kontekstā, runāt par, piemēram, League 1 klubu pielīdzināšanu Latvijas līmenim, ja patiesais līmenis, kam tas būtu pielīdzināms, varētu būt, teiksim, Čehijas augstākā līga (atņemot Prāgas Spartu un Vitoria, varbūt).
Un ir pat aizskaroši, kad žurnālisti pret šo sistēmu izturas ar necieņu. Ar necieņu raksta par klubiem, kuri ir stipri vecāki un ar senāku vēsturi par visiem Real Madrid, Barcelona, Bayern, utt.
Konstanti, atkal un atkal, neatšķir (vai pat nezin, ka ir) divi profesionāli Šefīldas klubi + vnk Sheffield FC, kurš, lai gan nav profesionāls, ir vispār vecākais futbola klubs PASAULĒ.

Sporta vērotājiem un arī žurnālistiem, ieteiktu nedaudz aizdomāties, kāpēc tad, galu galā, ir Anglijas futbols, nevis Lielbritānijas futbols.

Anglija nav tā zeme, kurā viss beidzas ar pirmajām 10 augstākās līgas pozīcijām.

     [+] [-]

, 2016-06-05 11:14, pirms 8 gadiem
Nedaudz pārsteidz šāds Vārdija gājiens. Es saprastu ka spēlēšana Arsenal būtu viņa sapnis vai kkas tāds, bet pirms mazāk kā nedēļas jau bija piekritis arī MU darījumam kā zināms tad mou uzmeta ar domu par Rašforda nākotni

     [+] [-]

, 2016-06-05 11:15, pirms 8 gadiem
Par Leicester potenciālu palikt turpat augšā, pirmajā, teiksim, 8iekā...

Uzdodiet katrs sev sekojošu jautājumu (un, ja no galvas nemākat pateikt, tad pameklējiet) - kur pirms 12 gadiem bija Swansea City?

     [+] [-]

, 2016-06-05 11:17, pirms 8 gadiem
Un kur - Leicester City.Ja atmiņa neviļ, šiem aptuveni vienāds liktens ar Middlesbrough līdz šim (pēdējām 2 sezonām) bija.

     [+] [-]

, 2016-06-05 11:29, pirms 8 gadiem
Savaa zinjaa- NODEVEEJS, jo laikam neviens cits nepamet Lesteru?

     [+] [-]

, 2016-06-05 11:57, pirms 8 gadiem
Damarkus, kas tev tieši nepatīk mūsu Virslīgas pielīdzināšanai League1? Runājot par sportisko pusi, nevis infrastruktūru. Nedomāju, ka Liepāja vai Ventspils no tādas līgas krist ārā. Un kurš ar necieņu raksta par aizvēsturiskajiem dūžiem? Novickis?

     [+] [-]

, 2016-06-05 13:35, pirms 8 gadiem
Muļķis Vārdijs!
Viņam būs tas pats liktenis kas Boni,Benteke u.t.t.

     [+] [-]

, 2016-06-05 14:22, pirms 8 gadiem
Gaskoins_2 rakstīja: Damarkus, kas tev tieši nepatīk mūsu Virslīgas pielīdzināšanai League1? Runājot par sportisko pusi, nevis infrastruktūru. Nedomāju, ka Liepāja vai Ventspils no tādas līgas krist ārā. Un kurš ar necieņu raksta par aizvēsturiskajiem dūžiem? Novickis?
Tu virslīgas futbolu skaties? Un Anglijas League one arī? Tur atščirība ir tik liela. Ja nebūtu visi LV spēlētāji spēlētu tur un mēģinātu izsisties tikai viņus neņem, jo ir citu valstu spēlētāji, kuru līmenis ir augstāks Un nav zvanīts, ka no Leicester neaizies Mahrez, Kante un citi, kas vilka komandu.

     [+] [-]

, 2016-06-05 14:30, pirms 8 gadiem
ABa rakstīja: Negaidīts transfērs būs, jo Vārdijs galīgi nešķiet piemērots Vengera futbolam, kaut gan savus 10~15 golus sezonā gan jau gūs. Lasīju viedokli, ka jaunajos finansu apstākļos pat epl lejasdaļas komandām nav jāuztraucas ka 20M transfērs var izrādīties pilnīgi neveiksmīgs. Ja par tādu naudu pieejams viens no labākajiem līgas straikeriem, pat Vengers droši vien īpaši neanalizēja stiprās/vājās puses, jo cena atļauj. Bet Vārdiju var saprast, Leicester diez vai pēc gada būs pat tuvumā četriniekam un tad jau 30 gados neviens top klubs vairs nepirks. Un vispār māc šaubas, ka viņam varētu padoties vēl kāda tik rezultatīva sezona.
Arī negaidīju.
No vienas puses, tīrais AW gājiens nepaņemt CF no paša augstākā plauktiņa, bet čali, kurš izšāva 1 sezonā, par lētākām naudām. Es būtu gribējis, lai nepažēlo budžetu un iet pēc Obamejanga vai Igvaina.
No otras puses AW nepavisam nav raksturīgi ņemt cilvēkus salīdzinoši īstermiņam (Vārdijam tomēr jau 29 un atlikušas vien 2-3 sezonas bākā) un kārtot transfērus jau pavasarī, pie tam neaizbildinoties ar iekšējām rezervēm.
Nestandarta gājiens.. Vai tik negatavojas savai pēdējai sezonai klubā.

     [+] [-]

, 2016-06-05 14:35, pirms 8 gadiem
Verpaks rakstīja: Tu virslīgas futbolu skaties? Un Anglijas League one arī? Tur atščirība ir tik liela. Ja nebūtu visi LV spēlētāji spēlētu tur un mēģinātu izsisties tikai viņus neņem, jo ir citu valstu spēlētāji, kuru līmenis ir augstāks Un nav zvanīts, ka no Leicester neaizies Mahrez, Kante un citi, kas vilka komandu.
skatoties abus futbolus - LV vadošie klubi mierīgi varētu spēlēt līdzīgi ar Championship vidusmēra klubiem
1 2 53 komentāri