Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Martiness kļūst par "Everton" galveno treneri

Martiness kļūst par "Everton" galveno treneri
Roberto Martiness
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Everton" paziņojis par Roberto Martinesa stāšanos komandas galvenā trenera amatā. Vienošanās panākta uz četriem gadiem, ziņo kluba oficiālā mājas lapa.

Pēdējos gados Martiness futbola līdzjutējiem vairāk saistījies ar "Wigan" komandu. No 1995. – 2001.gadam spānis "Wigan" rindās aizvadīja 180 spēles, bet 2009.gadā kļuva par kluba galveno treneri. Martinesa vadībā "Wigan" divreiz finišēja 16. un vienreiz 15.vietā, bet šogad klubs pameta Premjerlīgu, tajā pašā laikā spējot izcīnīt FA kausu, finālspēlē ar 1:0 pieveicot Mančestras "City".

39 gadus vecais futbola speciālists savu trenera karjeru sāka "Swansea", no kura pēc diviem pavadītiem gadiem pārcēlās uz "Wigan". "Swansea" Martinesa vadībā izpelnījās paaugstinājumu no "Leauge One" (pēc spēka – trešā) uz "Championship" turnīru.

"Everton" aizvadītajā sezonā izcīnīja sesto vietu Premjerlīgā. Īsi pirms sezonas beigām kļuva skaidrs, ka līdzšinējais Liverpūles kluba treneris kļūs par Aleksa Fērgusona aizvietotāju Mančestras "United", līdz ar to "Everton" vakance kļuva brīva. Pēdējās septiņās sezonās "Everton" Premjerlīgā ir finišējusi labāko astoņu komandu vidū.

Izmantotie avoti:
evertonfc.com - The Official Website of Everton...
BBC - Homepage

  -1 [+] [-]

, 2013-06-05 18:34, pirms 11 gadiem
Nu skatīsimies..Ar Wigan jau īpaši spoži negāja,ja neskaita dažas atsevišķas uzvaras.. Par Everton FC

  -1 [+] [-]

, 2013-06-05 19:43, pirms 11 gadiem
Everton tomēr ir komanda, kura cīnās par top 5 Anglijā, domāju, ka varēja kko skaļāku nolīgt.

  -1 [+] [-]

, 2013-06-05 20:30, pirms 11 gadiem
zaara.ljv rakstīja: Nu skatīsimies..Ar Wigan jau īpaši spoži negāja,ja neskaita dažas atsevišķas uzvaras.. Par Everton FC
Nepiekrītu, ar Wigan sastāvu nevienam spoži neietu un izcinīts FA kauss kas noteikti viņiem neizdosies vēl 20 gadus vismaz.

     [+] [-]

, 2013-06-08 11:28, pirms 11 gadiem
begemocz rakstīja: Nepiekrītu, ar Wigan sastāvu nevienam spoži neietu un izcinīts FA kauss kas noteikti viņiem neizdosies vēl 20 gadus vismaz.
FA kauss, jā, bet par spīti visām uzslavām par Martinesa futbola stilu Wigan regulāri riskēja ar izkrišanu un šajā sezonā beidzot neizglābās.