Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Blackpool" treneris nosauc sava dēla cenu - 25 miljoni

Andrejs Siliņš

"Blackpool" treneris nosauc sava dēla cenu - 25 miljoni
Tomass Inss
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas uzņēmējam Valērijam Belokoņam piederošā Anglijas Čempionāta futbola kluba "Blackpool" galvenais treneris Pols Inss nosaucis cenu, par kādu būtu gatavs pārdot citam klubam savu dēlu Tomasu Insu, kurš Blekpūles rindās šajā sezonā guvis jau 18 vārtus - 25 miljoni sterliņu mārciņu.

21 gadu vecais Tomass Inss karjeru sāka "Liverpool" rindās, bet tur nespēja nostiprināties un 2011. gada vasarā pievienojās "Blackpool" vienībai. Bijušais Anglijas izlases pussargs Pols Inss tika apstiprināts par "Blackpool" galveno treneri šī gada februārī.

Jautāts, par cik Inss vecākais piekristu kādam citam klubam pārdot savu dēlu, treneris norādīja konkrētu summu: "Ja par [Vilfrīdu] Zahā maksāja 15 miljonus, Tomasa cenai jābūt 25 miljoniem. Ja abus salīdzina, Tomasam būtu jāmaksā vairāk." Inss vecākais meklē salīdzinājumus ar Tomasa vienaudzi Zahā, kuru "Crystal Palace" plāno pārdot "Manchester United" par 15 miljoniem mārciņu. Vienošanās it kā jau esot panākta, bet darījums oficiāli notiks vasarā.

Teicamais Tomasa Insa sniegums pirmajā sezonas pusē nepalika nepamanīts, un janvārī tika runāts par iespējamo Insa atgriešanos "Liverpool" rindās, tāpat tika minēts "Reading" nosaukums potenciālo pircēju sarakstā. Tomēr Tomass palika "Blackpool" sastāvā.

"Zahā ir fantastisks spēlētājs, viņš ātrāk skrien un veido trikus, kamēr Tomass ir tiešāks - atrodas īstajā vietā un gūst vārtus. Šis puika Čempionātā guvis 18 vārtus. Labākie vārtu guvēji visi ir uzbrucēji, bet viņš [kā pussargs] ir starp tiem," savu atvasi slavēja Pols Inss. "Potenciāli viņš var sasniegt tādu vērtību. Ja "Palace" grib 15 miljonus par Zahā, kurš ir guvis sešus vārtus, tad tu sāc domāt par Tomasa cenu."

Līdz šim "Blackpool" dārgākais pirkums kluba vēsturē ir Dīdžejs Kempbels, par kuru klubs 2010. gadā samaksāja 1,25 miljonus mārciņu... Viņš ir vienīgais futbolists, kas klubam izmaksājis vairāk nekā pusmiljonu.

Tomass Inss šosezon "Blackpool" rindās piedalījies 38 mačos, guvis 18 vārtus un atdevis 12 rezultatīvas piespēles. Zahā pretī licis sešus vārtus un astoņas piespēles 37 spēlēs.

Pēc 40 nospēlētiem mačiem "Blackpool" pirmajā sezonā pēc atgriešanās Čempionātā ieņem 16. vietu turnīra tabulā, bet no izkrišanas zonas šķir vien trīs punkti.

Izmantotie resursi:
BBC

  +1 [+] [-]

, 2013-04-05 18:14, pirms 11 gadiem
Protams, ka Insu nepirks par 25 M, bet vasarā pārdos noteikti
tas ir tikai signāls potenciālajiem pircējiem, ka lēti nebūs

  +1 [+] [-]

, 2013-04-05 18:35, pirms 11 gadiem
murgo. varbūt vērts ap 5 mlj.

bet gan jau kāds naudas maiss samaksās vairāk un aplauzīsies. kā ar to pašu C.Adams kas spīdēja Blackpool, bet aizejot uz Liverpool neko nespēja (un tagad jau zipā Stoke City). un arī izspieda tikai 7 mlj, lai gan golus sita PL nevis tikai līmeni zemāk.
labāk lai P.Inss uztraucas par savu amatu, jo rezultātu nav un klubs var izkrist arī no Championship.
Slēpts komentārs: LTpirags
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-05 18:39, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: Protams, ka Insu nepirks par 25 M, bet vasarā pārdos noteikti
tas ir tikai signāls potenciālajiem pircējiem, ka lēti nebūs
Tieši tā. Diez vai pats tēvs vēlas lai Tomass turpina kapāties pa čempionātu ja ir reāla iespēja tikt kādā no augšgala EPL klubiem. Domāju pa tiem pašiem 15m + bonusi par sniegumu pārdos. Jautājums tikai kurš tik daudz būs gatavs maksāt. Pool visnopietnāk interesējās, bet piedāvāja krietni mazāk.

     [+] [-]

, 2013-04-05 18:40, pirms 11 gadiem
fasans rakstīja: Inss nav tik vērts, bet par 18 varētu sarunāt vai 20 miljoniem.
piekritu tik daudz nemaksas, ap kadi 20 ja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-05 18:59, pirms 11 gadiem
es savu dēlu pa 50k atdotu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-05 19:56, pirms 11 gadiem
Galīgi sapīpējies vecais Inss .

Sarkanā cena viņa puikam 8 mio ne vairāk , Liverpool vairāk par 6 nebija gatavi maksāt nupat janvāra beigās .

     [+] [-]

, 2013-04-05 20:01, pirms 11 gadiem
"Pēc 40 nospēlētiem mačiem "Blackpool" pirmajā sezonā pēc atgriešanās Čempionātā ieņem 16. vietu turnīra tabulā, bet no izkrišanas zonas šķir vien trīs punkti."

otrajaa sezona peec atgrieshanaas

  +1 [+] [-]

, 2013-04-05 20:04, pirms 11 gadiem
LTpirags rakstīja: Tēvs pārdod savu dēlu!!! Pat cenu nosauc!!! Varbūt tie šķībacainie no Zkorejas ar savām raķetēm ,tomēr ,atgādinās pārējai,nolaistai pasaulei,kas mēs esam,no kurienes nākam un kurp ejam..
pārējai, nolaistai pasaulei
Zē korejā gan viss plaukst un zeļ. Visi paēduši, laimīgi, saticīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-05 20:26, pirms 11 gadiem
Swordsman rakstīja: pārējai, nolaistai pasaulei
Zē korejā gan viss plaukst un zeļ. Visi paēduši, laimīgi, saticīgi.
vai esi tur bijis,un redzējis? Jeb,tomēr,viens no daudzmiljona jeņķu propogandas nozombētajiem?

     [+] [-]

, 2013-04-05 22:47, pirms 11 gadiem
ABa rakstīja: Tieši tā. Diez vai pats tēvs vēlas lai Tomass turpina kapāties pa čempionātu ja ir reāla iespēja tikt kādā no augšgala EPL klubiem. Domāju pa tiem pašiem 15m + bonusi par sniegumu pārdos. Jautājums tikai kurš tik daudz būs gatavs maksāt. Pool visnopietnāk interesējās, bet piedāvāja krietni mazāk.
Viņam gads līgumā tik palicis, līdz 15 M diez vai aizvilks. Zā bija 3-4 gadi, neatceros, bet esot bijis ilgtermiņa līgums vēl.
Un vēl Pool ir 35 procenti sell on fee, resp ja viņi bido 10 M, reāli maksā tikai 6,5 M

     [+] [-]

, 2013-04-06 01:33, pirms 11 gadiem
LTpirags rakstīja: vai esi tur bijis,un redzējis? Jeb,tomēr,viens no daudzmiljona jeņķu propogandas nozombētajiem?
1. Video ar pārspīlētu raudāšanu par līdera nāvi tomēr kaut ko liecina.
2. ok, viss jeņķu propoganda... tad varbūt tu varētu tā sakarīgi izskaidrot, kāpēc Zkoreja tā ārdās un ko tieši Dienvidkoreja ir tādu nodarījusi, ka viņiem piesaka karu?
3. lasīju, piemēram, latvijas žurnālistu apskatu par III (vai kuras tur) divīzijas hokeju. Z-korejiešiem no viesnīcas numuriņiem tika iznesti tv, viņi nedrīkstēja skatīties. diez, kāpēc?
4. kā TU redzi visu šo situāciju, nu pastāsti!
5. Lato Lapsa ir bijis Zkorejā un par to ir uzrakstījis grāmatu. Gan par daudzstāvu māju butaforijām (pie robežas, ar skatu uz d-koreju), gan izteiksmīgas bildes, gan stāstījums, kā bērni lasa zāli priekš ēšanas.
Protams, arī var pieņemt, ka Lato ir kārtējais uzpirktais jeņķu propogandas žurnālists, bet lasot citus viņa darbus (par āfriku, piemēram), nerodas sajūta, ka viņš par jeņķiem būtu diez kādā sajūsmā.
protams, vienmēr pastāv iespēja neticēt absolūti NEKAM, bet kādēļ tad Tu pats kaut kam tici? Radniecīgi krieviem, tātad simpātiski, vai kas par vainu? Fascinē, ka jebkurš čurka var slaktēt pa labi, pa kreisi, bet visu tik noraksta uz jeņķu propogandu. Komunistiem točna ir propoganda, vēl paši to pieredzējām.