Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kīna protests noraidīts

Andrejs Siliņš

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Tottenham Hotspur" uzbrucēja Robija Kīna protests par sarkanās kartītes saņemšanu spēlē pret "Birmingham" ticis noraidīts.

Kīns nopelnīja sarkano kartīti par "Birmingham" spēlētāja Muambas nogāšanu. Līdz ar šo noraidījumu Kīnam būs jāizlaiž trīs nākamās spēles – uzbrucējs nevarēs spēlēt pret "Manchester City" (gan Premjerlīgas, gan kausa spēlēs) un "Portsmouth". "Tottenham" iesniedza protestu, uzskatot, ka uzbrucēja pārkāpums nav bijis rupjš, un mača galvenajam soģim vajadzējis konsultēties ar saviem palīgiem pirms lēmuma pieņemšanas.

Tomēr Profesionālo futbola spēļu tiesnešu asociācija šo "Hotspur" protestu nekavējoties noraidīja. Kīnam šī ir tikai otrā sarkanā kartīte spēlētāja profesionālajā karjerā. "Nedomāju, ka tas bija rupji," sacīja pats vaininieks. "Tā vienkārši bija sadursme. Neesmu ļauns spēlētājs. Esmu sarūgtināts, taču vēl vairāk sarūgtināts esmu par to, ka nespējām tajā spēlē parādīt labāko sniegumu."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

  +1 [+] [-]

, 2007-12-04 23:43, pirms 17 gadiem
Sarkanā patiešām tajā epizodē bija par skarbu. Un Kīns vispār nav rupjšs spēlētājs.