Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Leto nesaņem darba atļauju Anglijā

Andrejs Siliņš

Leto nesaņem darba atļauju Anglijā
Sebastians Leto
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" argentīniešu pussargam Sebastjanam Leto nav izsniegta darba atļauja, līdz ar to nākamsezon futbolists nedrīkstēs aizvadīt oficiālas spēles angļu kluba rindās.

Lielbritānijas darba un pensiju departaments nav izsniedzis 21 gadu vecajam argentīnietim, kuram ir arī Itālijas pase, darba atļauju. Klubam Leto pievienojās 2007. gadā. "Liverpool" galvenais treneris gan nevēlas zaudēt jauno talantu un lūkos izīrēt futbolistu. Pēc trenera vārdiem par Leto interesi izrādot ap desmit dažādu Eiropas klubu.

"Esmu sarūgtināts un arī pārsteigts, jo šis ir spēlētājs, kurš spēlējis Čempionu līgā un pārstāv Argentīnas izlasi olimpiskajās spēlēs," treneris ir sašutis par valsts instanču aizdomām par Leto. "Ir daudzi treneri, kuri par šo puisi runā labu, tāpēc domāju, ka sistēmu vajadzētu mainīt."

"Tagad mums būs jālūkojas pēc risinājuma, iespējams, izīrēšanas, jo par viņu interesējas apmēram astoņas līdz desmit komandas Spānijā, Itālijā un Grieķijā," sacīja treneris. "Ja tev ir spēlētājs, kurš nespēlē, bet par kuru interesējas desmit komandas, tātad viņš ir labs spēlētājs."

Lai arī it kā tika ziņots, ka jau panākta vienošanās, ka Leto spēlēs Grieķijā, tas nav apstiprinājies. Aizvadītajā sezonā Leto "Liverpool" rindās izgāja laukumā Čempionu līgā un kausa izcīņā, taču Premjerlīgā debitējis vēl nav. "Viņam ir ilgtermiņa kontrakts ar mums. Domāju, ka nākamgad situācija būs citādāka."

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +3 [+] [-]

, 2008-08-04 17:42, pirms 16 gadiem
Birokratija!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-08-04 17:53, pirms 16 gadiem
tas gan ir diivaini....

miljoniem polju melstradnieku armijai ir iedotas darba atljaujas, bet profesionalam futbolistam nedot...

  -2 [+] [-]

, 2008-08-04 18:57, pirms 16 gadiem
Baigi jau viņš spēlēja tajā čempionu līgā. 3. qual. kārtā pret Tulūzu. Tikpat labi jau lielākā daļa bijušo ''Skonto'' futbolistu var teikt, ka ir spēlējuši ČL...

  -4 [+] [-]

, 2008-08-04 19:27, pirms 16 gadiem
psc izskataas pec 4igana

     [+] [-]

, 2008-08-04 20:07, pirms 16 gadiem
Simao rakstīja: Lielākā daļa Skonto futbolistu var teikt ka ir spēlējuši Olimpiskajās spēlēs? Nu kādā atšķirība , kad viņš spēlēja? Vismaz spēlēja!


Lielākai daļai pasaules futbolistu reāli tās Olimpiskās spēles ir pie sēžamvietas!

  +1 [+] [-]

, 2008-08-04 20:14, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: Lielākai daļai pasaules futbolistu reāli tās Olimpiskās spēles ir pie sēžamvietas!


Nez kapēc tad R10 , Kaka , Diego , Rafinja utt. Tā grib tik uz tām Olimpiskajām spēlēm!?> Ja Jav tā pie d.rsas kapēc tad viņi tā raujas uz OS!?? Dažus klubs palaiž dažus nē!

  +1 [+] [-]

, 2008-08-04 20:20, pirms 16 gadiem
Simao rakstīja: Nez kapēc tad R10 , Kaka , Diego , Rafinja utt. Tā grib tik uz tām Olimpiskajām spēlēm!?> Ja Jav tā pie d.rsas kapēc tad viņi tā raujas uz OS!?? Dažus klubs palaiž dažus nē!



Taapeec, ka vinji ir braziilji un braziilji visus turniirus kjer nopietni. Braziiljiem taa domaasana futbola laukumaa (un arii fanu starpaa) ir biskji savaadaaka, vinji augstu veertee visus turniirus... taa es to saprotu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-08-04 20:50, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Taapeec, ka vinji ir braziilji un braziilji visus turniirus kjer nopietni. Braziiljiem taa domaasana futbola laukumaa (un arii fanu starpaa) ir biskji savaadaaka, vinji augstu veertee visus turniirus... taa es to saprotu


Nu , bet viņš saka , ka lielākajai daļai futbolistu OS ir pie pakaļas ! Es gan tā nedomāju! Daļēji tev piekrītu ,jo Eiropā OS uztver savādāk nekā Brazīlijā , vai arī tajā pašā Argentīnā! Žēl ,ka Eiropa visi tos turnīrus neuztver kā Brazīlija!

     [+] [-]

, 2008-08-04 20:51, pirms 16 gadiem
Olimpiskās spēles ir vienīgais turnīrs, kuru Brazīlijai vēl nav līdz šim izdevies uzvarēt, tāpēc ir tāda attieksme. Bet nu globāli tas masveidā nenotiek.

     [+] [-]

, 2008-08-04 20:54, pirms 16 gadiem
Simao rakstīja: Nu , bet viņš saka , ka lielākajai daļai futbolistu OS ir pie pakaļas ! Es gan tā nedomāju! Daļēji tev piekrītu ,jo Eiropā OS uztver savādāk nekā Brazīlijā , vai arī tajā pašā Argentīnā! Žēl ,ka Eiropa visi tos turnīrus neuztver kā Brazīlija!



Da ko tu raudi par savu Leto? Ne sūda viņš tāpat Pool sastāvā netiek, nafig viņam darba atļauja? Lai vienā spēlē piedalītos pa sezonu?
A par spēlēm - nu kam reāli interesē no vadošajām Eiropas komandām - kaut kā neesmu neko dzirdējis, ka Ruuds uz turieni rautos vai Pirlo un Gatuzo utt. Tas viss ir tikai D-amerikāņiem interesēs, eiropieši apzinās, ka tas turnīrs tāpat nekāds nopietnais nav... Galvenokārt, jau spēlētāju vecuma ierobežojuma dēļ..

  -1 [+] [-]

, 2008-08-04 21:17, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: Da ko tu raudi par savu Leto? Ne sūda viņš tāpat Pool sastāvā netiek, nafig viņam darba atļauja? Lai vienā spēlē piedalītos pa sezonu?
A par spēlēm - nu kam reāli interesē no vadošajām Eiropas komandām - kaut kā neesmu neko dzirdējis, ka Ruuds uz turieni rautos vai Pirlo un Gatuzo utt. Tas viss ir tikai D-amerikāņiem interesēs, eiropieši apzinās, ka tas turnīrs tāpat nekāds nopietnais nav... Galvenokārt, jau spēlētāju vecuma ierobežojuma dēļ..


Es neraudu! Nu netiek viņš Pool sastāvā tapēc jau te pāris dienas atpakaļ bij ziņa , ka pool viņu izīrēs! Bet tas ir debīli nedot atļauju! Tad jau piemēram Macherano arī varētu nedot! Nu nez nez cik nu nenopietns viņš ir!? Tu piemēram negribētu būt Olimpiskais čempions!?

P.S Domā tajā kantorī baigi zin vai viņš spēlē sastāvā , vai sež uz beņķi!?

  -2 [+] [-]

, 2008-08-04 21:19, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: cik atceros, tad Polija ir ES dalībvalsts.

jebkursh eiropas savienibas pilsonis karto houm ofisu, kuru tev var ari neiedot... vai ari pat tad kad tu esi vinju ieguvis var kungi uzvalkos to anulet un aizsutiit tevi dzimtajas majas!!!

     [+] [-]

, 2008-08-04 21:55, pirms 16 gadiem
Simao rakstīja: Es neraudu! Nu netiek viņš Pool sastāvā tapēc jau te pāris dienas atpakaļ bij ziņa , ka pool viņu izīrēs! Bet tas ir debīli nedot atļauju! Tad jau piemēram Macherano arī varētu nedot! Nu nez nez cik nu nenopietns viņš ir!? Tu piemēram negribētu būt Olimpiskais čempions!?

P.S Domā tajā kantorī baigi zin vai viņš spēlē sastāvā , vai sež uz beņķi!?


Tu vispār saproti, ko murgo? Maskerano atbilst EPL standartiem - viņam noteikti ir tie nepieciešamie 75% spēļu izlasē pēdējos 2 gados, kas ir nepieciešami ne Eiropas Savienības valstu pārstāvjiem.

  +2 [+] [-]

, 2008-08-04 22:25, pirms 16 gadiem
Kut kāds sviests. Kādām aizdomām???? Toč kaut kāds idiotisms...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-08-05 19:57, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: bet ir atšķirība starp eiropieti un aizokeāna pārstāvi

tu mani ko par stulbu uzskati!!!
es zinu ka vinsh argintinietis!!!
tu man jautaji par poliju es tev iedevu atbildi!!!
it ka es pats neesmu kartojis papirus uz dzivoshanu anglija!!!

     [+] [-]

, 2008-08-05 22:40, pirms 16 gadiem
No šiem pašiem principiem reizēm tiek pieļautas visai dīvainas atkāpes par labu dažiem klubiem. Liverpūle šoreiz uzrāvās, vislielākais brīnums par to, jo Big4 klubiem parasti nebija problēmas šīs atļaujas nokārtot (tādos gadījumos to sauc par special dispensation...)

     [+] [-]

, 2008-08-05 23:01, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: Lielākai daļai pasaules futbolistu reāli tās Olimpiskās spēles ir pie sēžamvietas!

Tā jau ir, ka reāli tas ir U-23 turnīrs un tikai 3 pieaugušo izlases spēlētāji var piedalīties, to jau Tu, protams, zini.. prestižs arī nav tāds, kā pasaules kausam vai kontinenta čempionātam.
+ vēl tas, ka klubiem nav pienākuma atlaist uz olimpiādi spēlētājus, kuri ir vecāki par 23.
Tomēr uzvarēt jau patīk visiem. Piekritīsi taču, ka labi skan: olimpiskais čempions futbolā.
Turklāt, apskatot pēdējo 20 gadu rezultatīvākos spēlētājus olimpiskajā futbola turnīrā, parādās samērā skaļi uzvārdi: Romario, Bebeto, Krespo, Samorano, Tevezs. Tā kā nevar arī tik viennozīmīgi to skatīt.

     [+] [-]

, 2008-08-06 02:56, pirms 16 gadiem
latgaliits rakstīja: jebkursh eiropas savienibas pilsonis karto houm ofisu, kuru tev var ari neiedot... vai ari pat tad kad tu esi vinju ieguvis var kungi uzvalkos to anulet un aizsutiit tevi dzimtajas majas!!!

daudz taadus precendentus zini?.....
es saprotu, ka esi par sevi augstaas domaas, jo maacies kkaadaa koledzaa par bricklayeru vai santehnikji vai kaut ko taadu, bet nedomaa, ka esi autoritaate visos ar GB likumdoshanu saistiitos jautaajumos.....