Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Blackburn" spēles Čīles gada labākais spēlētājs

Andrejs Siliņš

"Blackburn" spēles Čīles gada labākais spēlētājs
Karloss Villanueva
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Blackburn Rovers" vadība turpina ambiciozi pastiprināt sastāvu, šoreiz izīrējot par Čīles pagājušās sezonas labāko futbolistu atzīto pussargu Karlosu Villanuevu.

"Rovers" vienojušies ar Čīles klubu "Audax Italiano" par 22 gadus vecā futbolista izīrēšanu uz gadu, bet ar iespēju paturēt spēlētāju vēl uz trim sezonām pēc tam, ja klubs to vēlēsies. Villanueva nospēlējis jau 12 spēles Čīles valstsvienības sastāvā, gūstot arī vienus vārtus.

"Šis ir ļoti labs darījums," sacīja "Rovers" galvenais treneris Pols Inss. "Viņš ir talantīgs puika, viņš ir meistarīgs spēlētājs, un esmu pārliecināts, ka līdzjutējiem viņš iepatiksies. Protams, redzēsim, kā tas izdosies, jo pēc paša pieredzes zinu, ka vienmēr ir grūti pārcelties uz jaunu valsti."

Iespējams, jau tuvākajā laikā "Blackburn" rindas papildinās ekvadoriešu pussargs Segundo Kastillo. 26 gadus vecais futbolists jau trenējas ar komandu, un darījums starp klubu un spēlētāja bijušo darba vietu Belgradas "Red Star" varētu tikt panākts līdz sezonas sākumam.

Izmantotie resursi:
rovers.premiumtv.co.uk

  +2 [+] [-]

, 2008-08-03 15:03, pirms 16 gadiem
Cik zinu Villanueva ir labs spēlētājs. Blackburn Rovers patiešām labs ieguvums. Ja viņi dabūs vēl Kastillo tad kandidēs uz labu vietu EPL.

  +1 [+] [-]

, 2008-08-03 20:32, pirms 16 gadiem
Tottenham jau ari nesnauz.

     [+] [-]

, 2008-08-03 22:41, pirms 16 gadiem
Nesen Totenhema uzvareja Borussiju. 3:0 un Gio varti.