Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pēc pieciem gadiem ''Arsenal'' uzbrucējs Lakazets meklēs jaunu klubu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pēc pieciem gadiem ''Arsenal'' uzbrucējs Lakazets meklēs jaunu klubu
Aleksandrs Lakazets. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komanda Londonas ''Arsenal'' oficiāli paziņojusi, ka neturpinās sadarbību ar uzbrucēju Aleksandru Lakazetu, kurš klubā spēlēja kopš 2017. gada.

Francūzis Aleksandrs Lakazets Londonas ''Arsenal'' pastiprināja 2017. gadā, kad pārcēlās no ''Ligue 1'' kluba ''Lyon''. Piecās sezonās kopā ar ''Arsenal'' futbolists laukumā devies 206 mačos, kuros iesitis 71 vārtus. Šodien klubs paziņojis, ka pēc līguma iztecēšanas sadarbību puses neturpinās.

''Lakazets bijis fantastisks spēlētājs. Viņš bija īsts līderis laukumā un ārpus tā, kā arī bija svarīga figūra jaunajiem futbolistiem. Novēlu viņam un viņa ģimenei laimi un veiksmi nākotnē.'' ''Arsenal'' mājaslapā citēts komandas galvenais treneris Mikels Arteta.

''Vēlos teikt paldies, jo, kad ierados, no manis gaidīja daudz. No pirmās minūtes šeit jutos gaidīts. Uzreiz jutos komfortabli, spēlējot ''Arsenal'' sastāvā. Piecu gadu laikā sajutu lielisku atbalstu no faniem mūsu stadionā. Pilnīgi noteikti turpināšu uzturēt kontaktus ar komandas biedriem, treneriem un klubu. Atbalstīju ''Arsenal'' bērnībā un turpināšu to darīt arī turpmāk. Zinu, ka atgriezīšos šajā stadionā,'' ''Arsenal'' mājaslapā citēts nu jau bijušais kluba spēlētājs.

Profesionāļa karjeras laikā uzbrucējs spēlējis tikai divās komandās - ''Lyon'' (septiņus gadus) un ''Arsenal'' (piecus gadus). Francijas izlases sastāvā spēlētājs laukumā devies 16 spēlēs, kurās iesitis trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.arsenal.com/alexandre-l...

     [+] [-]

, 2022-06-03 21:05, pirms 2 gadiem
..es biju gaidījis vairāk. Lyon rindās viņš bija zvērs.

     [+] [-]

, 2022-06-03 22:04, pirms 2 gadiem
Pēc virsraksta sanāk, ka viņš jaunu klubu meklēs pēc pieciem gadiem