Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Brūss kļuvis par "Sunderland" galveno treneri

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Brūss kļuvis par "Sunderland" galveno treneri
Stīvs Brūss
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Sunderland'' galvenā trenera amatā apstiprinājis bijušo ''Wigan'' vadītāju Stīvu Brūsu. 48 gadus vecais treneris noslēdzis līgumu uz trīs gadiem.

Bijušais ''Manchester United'' aizsargs trenera karjerā pirms ''Sunderland'' vadījis piecus klubus, no kuriem ''Wigan'' komandā strādāts divos dažādos laika posmos. Brūss pazīstams ar to, ka par spēcīgām komandām spējis izveidot viduvējas komandas ar ierobežotām finansēm.

''Sunderland'' pagājušās sezonas sākumā vadīja Rojs Kīns, kurš pagājušā gada beigās aizgāja no komandas, kuras vadība līdz sezonas beigām pagaidu trenera amatā apstiprināja Rikiju Sbradžiju, kura vadībā komanda lai arī ne bez pūlēm tomēr saglabāja vietu Premjerlīgā. Sbradžija pēc pēdējās kārtas paziņoja par atkāpšanos no amata, neskatoties uz to, ka viņam tika piedavāts palikt klubā.

Brūsa treneru korpusā ietilps Eriks Bleks, Naidžels Spinks un arī bijušais ''Sunderland'' uzbrucējs Kīts Bertsčins. Ar Brūsu noslēgts līgums uz trim sezonām.

Izmantotie resursi:
safc.com

  -2 [+] [-]

, 2009-06-03 18:12, pirms 15 gadiem
šitais ir čista nauda dēļ,jo Wigan nav sliktāka komanda par Sunderland....

  +1 [+] [-]

, 2009-06-03 18:16, pirms 15 gadiem
Nu ko 4alis varbut izdaris kautko ieveribas cienigu ar so komandu!