Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rūnijs gatavs atgriezties

Andrejs Siliņš

Pirms rīt paredzētās Anglijas Premjerlīgas futbola spēles starp "Manchester United" un "Fulham" čempionvienības galvenais treneris sers Alekss Fergusons atklājis, ka sastāvā atgriezties gatavs uzbrucējs Veins Rūnijs, kurš bija savainots.

"Veins ir trenējies kopā ar pirmo komandu un viņam bijušas pāris papildus dienas, lai sagatavotos, tāpēc domāju, ka viņš būs gatavs atgriezties," atklāja Fergusons. "Esmu pārliecināts, ka viņam nebūs vajadzīgs nekāds papildus iedrošinājums, lai spēlētu."

"Viņa izturība ir laba, un fiziskā kondīcija ir līmenī. Viņš pat nav mēnesi bijis bez spēļu prakses, tāpēc nedomāju, ka tas sagādās problēmas, un viņš nevarēs iejusties spēles ritmā. Protams, šādi spēlētāji komandai pietrūkst. Mēs tiekam galā ar šo problēmu, bet tādi futbolisti vienalga pietrūkst. Veins bija labā formā pirms guva savainojumu, un ceru, ka viņš turpinās demonstrēt iesākto sniegumu."

Tikmēr "Fulham" galvenais treneris Lorī Sančezs par rītdienas spēli izsakās optimistiski: "Mēs spēlēsim pret lielāko komandu valstī, viņi ir čempioni ar spēlētājiem, kuru kvalitāte ir apbrīnojama. Šī spēle būs liels izaicinājums. Kā spēlētājs, esmu vairākas reizes no šī laukuma aizgājis kā uzvarētājs, zinu, kāda izjūta. Tagad pirmo reizi kā galvenais treneris vedīšu savu komandu cīņā pret šo vienību."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com
Foto: AP

Slēpts komentārs: reiniksrobis
Slēpts komentārs: impala

  -2 [+] [-]

, 2007-12-02 23:51, pirms 17 gadiem
MU uzvarees tapat, bet jautaajums paliek atklaats, vai Fulham buus argumenti, lai to nepielautu

  +2 [+] [-]

, 2007-12-03 01:28, pirms 17 gadiem
Nedaudz no statiem: Fulham ir pirmajā vietā EPL pēc tāda rādītāja, cik reizes komanda atradusies vadībā pēc pirmā puslaikā. Tikai parasti otrajā puslaikā pārsvars, kas tiek iegūts pirmajā puslaikā, tiek pazaudēts. Cottagers spēlē ļoti rezultatīvi, tāpēc noteikti sagaidāma interesanta spēle.

  +1 [+] [-]

, 2007-12-03 08:07, pirms 17 gadiem
fukin MU,iekakseeja man totinja akumulatoraa divas nedeeljas atpakalj (speele pret bolton) un taapat vinji man besii- noveelu skaistu zaagji, jo bez ruunija vinji neko nevar padariit. un kur ir tas gudrinieks, kursh te vienreiz plaatiijaas, ka MU ir viena no divaam labaakajaam pasaules komandaam ?bez ruunija nevar neko paraadit.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja