Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fereira izlaidīs vismaz piecas nedēļas

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas ''Chelsea'' portugāļu aizsargs potītes savainojuma dēļ izlaidīs piecas līdz sešas nedēļas, vēsta kluba pārstāvji.

28 gadus vecais aizsargs, kurš aizvietoja savainoto aizsargu Ešliju Koulu, savainojumu guva Anglijas Līgas kausa astotdaļfināla mačā pret Leičesteru (4:3). Pēc medicīniskās apskates atklājies, ka savainojums ir visai nopietns, kā rezultātā futbolista rehabilitācijas process ilgs vismaz piecas nedēļas.

''Paulo Fereira ir savainots un izlaidīs piecas vai sešas nedēļas,'' paziņoja ''Chelsea'' treneris Avrams Grants. ''Sastāvs mums tagad palicis īsāks, taču mūsu sistēmā ir daudz talantīgu futbolistu, kuri spēs aizvietot Paulo, tāpat kā tas tika darīts ar Ešliju Koulu un Džonu Teriju.''

Savainojumi paver iespēju Veinam Bridžam iekļūt ''Chelsea'' komandas pamatsastāvā jau šosestdien, kad ''Chelsea'' mērosies spēkiem ar ''Wigan'' vienību.

Izmantotie resursi:
www.eurosport.com
Foto: Professional Sport

  +1 [+] [-]

, 2007-11-02 20:13, pirms 17 gadiem
Bridž tik podus gaaz laukumaa, zeel fereiras, un vienmeer vinjiem tie aizsargi taas traumas dabon

  +2 [+] [-]

, 2007-11-02 20:23, pirms 17 gadiem
nja žēl...;/

bet ceru bridžs labiaizstaas , būs ok.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja