Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras "United" un Lestera vienojas par Magvaira darījumu un aizsargu rekordsummu

Agris Suveizda

Mančestras "United" un Lestera vienojas par Magvaira darījumu un aizsargu rekordsummu
Harijs Magvairs. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola klubi Mančestras "United" un "Leicester" ir panākuši vienošanos par Anglijas izlases centra aizsarga Harija Magvaira transfēru, ziņo Sky Sports, The Guardian, BBC un citi britu mediji.

"Leicester" par savu aizsardzības balstu vēlējās saņemt vairāk, nekā "Liverpool" pirms pusotra gada samaksāja par "Southampton" centra aizsargu Virdžilu van Deiku, un savu panāca. Ja nīderlandietis "Liverpool" izmaksāja 75 miljonus sterliņu mārciņu jeb 84,65 miljonus eiro, tad Mančestras "United" par Magvairu ir piekritusi maksāt 80 miljonus mārciņu jeb 87,2 miljonus eiro. Par Magvairu interesējās arī Mančestras "City", kas tik lielu summu galdā likt nebija gatava.

26 gadus vecajam anglim jau drīzumā vajadzētu iziet medicīniskās pārbaudes un parakstīt līgumu. Šefīldas "United" audzēknis 2014. gadā par 3,2 miljoniem eiro pārgāja uz "Hull" un decembrī debitēja Premjerlīgā, tomēr janvārī tika izīrēts zemākas līgas klubam "Wigan". Magvairs Premjerlīgā ir aizvadījis tikai trīs pilnas sezonas un pirms diviem gadiem par 13,1+5,4 miljoniem eiro tiekot pārdots "Leicester", kuras kreklā viņš augstākajā līgā nospēlēja 69 mačus un guva piecus vārtus. Izlasē Magvairs 20 spēlēs ir guvis vienus vārtus.

Mēneša sākumā par tobrīd otro dārgāko aizsargu vēsturē kļuva Francijas izlases spēlētājs Lukass Ernandess, kuru Minhenes "Bayern" no Madrides "Atletico" izpirka par 80 miljoniem eiro, bet uz trešo vietu tika nobīdīts cits franču aizsarg Emeriks Laports, kurš 2018. gada ziemā par 65,5 miljoniem eiro no Bilbao "Athletic" devās uz Mančestras "City". Magvairs šovasar kļūs par "United" trešo pirkumu, un arī pirmie divi ir angļi – labās malas aizsargs Ārons Vanbisakā, kurš par 55,0 miljoniem eiro tika nopirkts no "Crystal Palace", bet no "Swansea" par 17 miljoniem iegādāts tika Denjels Džeimss. Abiem ir 21 gads. Prom šovasar ir devušies brīvie aģenti Antonio Valensija un Anders Errera.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

  -2 [+] [-]

, 2019-08-02 21:09, pirms 5 gadiem
Lesterai normāls navars. Uztaisīja lietaskoku dažu gadu lakā un labi nopelnīja
Diemžēl gan jāsaka, ka Lestera atkal iet lejā no kalna pēc neticamās sezonas. Pārdod visus labākos, Vardijs nepaliek jaunāks. Būs tāpat kā Southampton, līdz parādās zvaigznīte tā pārdod. Bet ko darīt, tāds bizness. Ne visi klubi var kalnus gāzt.

     [+] [-]

, 2019-08-02 21:24, pirms 5 gadiem
rihardilio rakstīja: Lesterai normāls navars. Uztaisīja lietaskoku dažu gadu lakā un labi nopelnīja
Diemžēl gan jāsaka, ka Lestera atkal iet lejā no kalna pēc neticamās sezonas. Pārdod visus labākos, Vardijs nepaliek jaunāks. Būs tāpat kā Southampton, līdz parādās zvaigznīte tā pārdod. Bet ko darīt, tāds bizness. Ne visi klubi var kalnus gāzt.
Baigi jau uz leju neslīd. Top 10 jau noteikt ka būs. Ja vēl jaunie pirkumi spēs ko paradīt, un turpinās veiksmīgi ieguldīt piķi tad ar top 6 noteikt cīnīsies.

     [+] [-]

, 2019-08-02 22:54, pirms 5 gadiem
Beidzot kaut ko nopirka. Tas priecē.

     [+] [-]

, 2019-08-02 23:56, pirms 5 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Beidzot kaut ko nopirka. Tas priecē.
Beidzot? Šis ir jau trešais MU pirkums šajā vasarā

     [+] [-]

, 2019-08-03 00:15, pirms 5 gadiem
Nr.6. Latvijā numurs liekas basketbolā populārs. Timma, Porziņģis utt.

     [+] [-]

, 2019-08-03 00:26, pirms 5 gadiem
prikulis5 rakstīja: Beidzot? Šis ir jau trešais MU pirkums šajā vasarā
Daudz vairāk, kā 80M. Gan jau, ka iepriekšējie pirkumi bija nekādi.

  -1 [+] [-]

, 2019-08-03 03:21, pirms 5 gadiem
To ko mums vajadzēja!

Vēl tikai vidū vajadzētu vienu augstākās klases playmaker kamēr Angel Gomes norūdās šogad pie lielajiem!

     [+] [-]

, 2019-08-03 04:16, pirms 5 gadiem
Varetu vel umtiti nocelt un mqtuidi! Nu ja pardos Lukaku( ko man negribetos
)! Tad veel klat varetu nakt Dibala,bet tad,atkal CF planaks klutu.?!

     [+] [-]

, 2019-08-03 10:33, pirms 5 gadiem
gandreiq rakstīja: Baigi jau uz leju neslīd. Top 10 jau noteikt ka būs. Ja vēl jaunie pirkumi spēs ko paradīt, un turpinās veiksmīgi ieguldīt piķi tad ar top 6 noteikt cīnīsies.
Diez vai būs top 10...

  +1 [+] [-]

, 2019-08-03 11:58, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: To ko mums vajadzēja!

Vēl tikai vidū vajadzētu vienu augstākās klases playmaker kamēr Angel Gomes norūdās šogad pie lielajiem!
Ne jau pa tādu naudu vajadzēja! Kārtējais pārmaksātais pirkums no United.
';

     [+] [-]

, 2019-08-03 19:12, pirms 5 gadiem
gandreiq rakstīja: Ne jau pa tādu naudu vajadzēja! Kārtējais pārmaksātais pirkums no United.
Un? Vai tas ir tavs maks par ko nopirka? šķietami pārmaksātie pirkumi mūsdienās ir uz katra soļa. Jau tā kā vajadzētu pierast pie tā.
Magvairs ir anglis, kontrakts uz vēl 4 gadiem, United nenormāli vajadzēja labu CB, Lesterai savukārt finanses nebūt nespiež nevienu pārdot. Saskaiti visus faktorus un tapēc arī tāda cena. Ja tirgū pieejami augstas klases CB būtu uz katra soļa, tad varētu izskatīt citus variantus, bet nav jau īsti pat ko izskatīt.