Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pizarro cer uz Skolari doto iespēju

Pizarro cer uz Skolari doto iespēju
Klaudio Pizarro
Foto: Professional Sport

Peru izlases un Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Chelsea'' uzbrucējs Klaudio Pizarro ļoti cer, ka komandas jaunais treneris Luišs Felipe Skolari dos viņam iespēju pierādīt sevi un attaisnot uz viņu liktās cerības.

''Chelsea'' komandas 14. numurs savā debijas sezonā aizvadīja 27 spēles, bet pretinieku komandu vārtsargus pārspēja tikai divas reizes. No 27 spēlēm Pizarro komandas pamatsastāvā laukumā devās tikai septiņās spēlēs, bet 20 no tām spēlē iesaistījās, dodoties laukumā uz maiņu.

Avrama Granta vadībā Pizarro reti tika pie spēlēšanas, bet, kad komandā ieradās Nikolā Anelka, viņa spēles laiks samazinājās divtik. 29 gadus vecais uzbrucējs palika Drogbas, Anelkas un Kalū ēnā, protams, nedrīkst aizmirst arī par Ševčenko.

Nesen klīda runas, ka Pizarro varētu pārcelties uz Grieķiju, kur nopietnu interesi par bijušo Minhenes ''Bayern'' kluba spēlētāju izrāda ''Panathinaikos'', taču Pizarro nolēmis palikt ''Chelsea'' un pierādīt jaunajam brazīliešu speciālistam savu vērtību un nozīmi komandā.

''Ceru, ka Skolari dos man iespēju pierādīt sevi. Es darīšu visu kas ir manos spēkos un strādāšu par visiem 110 procentiem'', sacīja Pizarro, kurš Peru izlases rindās ir aizvadījis 53 spēles.

Izmantotie resursi:
chelseanews.com

  +1 [+] [-]

, 2008-07-02 23:50, pirms 16 gadiem
Nav jēga! Tu no viena no Bayern līderiem esi pārvērties par nekam nederīgu Chelsea soliņa deldētāju! Tāpat kā Ševa un AC! Vari nākt atpakaļ uz Bayern un būt 3./4. uzbrucējs. ';

  +1 [+] [-]

, 2008-07-03 02:48, pirms 16 gadiem
Ceriba mirst pedeja, bet izredzes ir pavisam nieciigas!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-03 10:21, pirms 16 gadiem
Pizarro jau sen izveelas to klubu, kas vairaak maksaa, lai nu nedzied par veeleeshanos daudz speeleet

  +1 [+] [-]

, 2008-07-03 19:46, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Nav jēga! Tu no viena no Bayern līderiem esi pārvērties par nekam nederīgu Chelsea soliņa deldētāju! Tāpat kā Ševa un AC! Vari nākt atpakaļ uz Bayern un būt 3./4. uzbrucējs.

njaa es ar gribeeju piemineet bayern...jo tiesi no taa klubavins aizgaja..un tgd visai spozi neiet.