Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Jorks ''Sunderland'' rindās vēl uz gadu

Jorks ''Sunderland'' rindās vēl uz gadu
Dvaits Jorks
Foto: Professional Sport

Trinidadas un Tobago izlases uzbrucējs Dvaits Jorks, kurš pārstāv Anglijas Premjerlīgas futbola klubu ''Sunderland'', pagarinājis līgumu uz vēl vienu gadu, kas paredz viņa palikšanu komandā līdz nākošās sezonas beigām.

Bijušais ''Manchester United'' komandas spēlētājs nedomā mest mieru un nolēmis uzspēlēt futbolu vismaz vēl vienu sezonu.
Tika runāts, ka pēc iepriekšējās sezonas beigām Jorks varētu pārcelties atpakaļ uz Austrāliju, kur viņš jau spēlēja laika posmā no 2005. līdz 2006. gadam, spēlējot ''Sydney FC'' komandas rindās, taču 36 gadus vecais uzbrucējs nolēmis komandā, kuru vada viņa bijušais komandas biedrs ''United'' rindās Rojs Kīns.

''Sunderland'' klubā Jorks spēlē kopš 2006. gada un pagājušajā sezonā aizvadīja 20 spēles komandas rindās.

''Šie divi gadi ir bijuši vienkārši lieliski priekš manis'', kluba oficiālajā mājaslapā savu prieku neslēpa Jorks.
''Pa šo laiku ļoti labi esmu iepazinis spēlētājus un kluba vadību ne tikai laukumā, bet arī ārpus tā. Komandas fani ir vienkārši nepārspējami'', ar lielu sajūsmu piebilda Jorks.

''Lai nu kā, šo lēmumu pieņēmu nekavējoties. Man bija tikai pāris lietas, kas jāapdomā, bet tiklīdz aprunājos ar Roju (Kīnu – R.Z.), parakstīju līgumu vēl uz vienu sezonu'', sacīja Jorks.

Arī Kīns ir pārliecināts par savu bijušo komandas biedru un tic, ka viņš spēs palīdzēt komandai ar savu pieredzi nākošajā sezonā.
''Viņa pieredze laukumā un arī ārpus tā nav novērtējama.
Viņš ir cilvēks ar lielisku raksturu. Viņš spēj uzmundrināt spēlētājus un noticēt saviem spēkiem'', Jorku paslavēja Kīns.

Izmantotie resursi:
safc.com

  +3 [+] [-]

, 2008-07-02 22:59, pirms 16 gadiem
Veel uz vienu sezonu Sunderland vinjsh noderees kautgan gadi jau ir sameeraa daudz un Kiinam vajadzeetu mekleet ari aizvietotaaju Jorkam jo ilgi futbolaa kaa speeleetaajs vinjsh noteikti nebuus.