Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Inss atļauj Nelsenam spēlēt Pekinā

Andrejs Siliņš

Inss atļauj Nelsenam spēlēt Pekinā
"Blackburn" galvenais treneris Pols Inss

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Blackburn Rovers" jaunais galvenais treneris Pols Inss atļāvis komandas kapteinim Raienam Nelsenam spēlēt Olimpiskajās spēlēs Pekinā savas Jaunzēlandes valstsvienības sastāvā.

Lai arī Olimpiādē futbola turnīrā piedalās U-23 izlases, katrā komandā atļauts spēlēt arī trijiem vecākiem spēlētājiem. 30 gadus vecais Nelsens uzaicināts būt viens no tiem, taču nebija skaidrs, vai spēlētāja darba vieta atļaus tam doties uz tālo Pekinu neilgi pirms jaunās Premjerlīgas sezonas sākuma.

Jaunais kluba galvenais treneris Pols Inss atļāvis doties futbolistam uzspēlēt Olimpiādē. Nelsens piedalīsies spēlēs pret Ķīnu un Brazīliju, un tad īsi pirms seoznas sākuma atgriezīsies kluba rindās. Sezonu "Rovers" uzsāks 16. augustā ar spēli pret "Everton".

"Tās ir lieliskas ziņas," sajūsmu pauda Jaunzēlandes U-23 galvenais treneris Stū Džeikobs. "Mums būs viens no pasaules labākajiem aizsargiem divos ļoti svarīgos mačos. Klubs varēja mierīgi arī neatlaist Nelsenu uz Olimpiskajām spēlēm, bet "Blackburn" bijuši ļoti pretimnākoši."

"Viņiem ir jauns treneris Pols Inss, kurš pat vēl nav saticis savas komandas kapteini, bet viņš zināja, cik ļoti Raiens vēlējās spēlēt Olimpiskajās spēlēs," "Rovers" jaunajam trenerim pateicās Džeikobs.

Izmantotie resursi:
bbc.com