Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Bekhems: ''Tas bija īsts pārsteigums''

Bekhems: ''Tas bija īsts pārsteigums''
Deivids Bekhems
Foto: Scanpix

Anglijas futbola izlases un Losandželosas ''Galaxy'' pussargs Deivids Bekhems atzina, ka nebija cerējis, ka tiks atkal iecelts par Anglijas izlases kapteini. Futbolistu tas patīkami pārsteidza.

Atgādināsim, ka Anglijas valstsvienības galvenais stratēģis Fabio Kapello Deividu Bekhemu iecēla par izlases kapteini, bet angļi nedēļas nogalē pārbaudes spēlē ar rezultātu 3:0 pieveica Trinidadas un Tobago nacionālo izlasi.

''Tas bija īsts pārsteigums, es vienmēr esmu teicis, ka man būtu milzīgs gods atkal kļūt par Anglijas izlases kapteini. Tomēr atzīšos - necerēju, ka atkal tikšu par to iecelts'' - atzina Bekhems. Par pašu spēli Losandželosas ''Galaxy'' pussargs sacīja: "Ļoti labi aizvadījām pirmās 20 minūtes, kad uz pretinieku vārtiem bija ļoti liels spiediens. Treneris mūs noskaņoja nopietnai cīņai. Ikviens grib mūs uzvarēt, tāpēc bija nepieciešams parādīt saturīgu sniegumu, ko arī izdarījām. Mēs spēlējām labu futbolu."

Izmantotie resursi:
futbol-1960.ru

  +2 [+] [-]

, 2008-06-02 21:44, pirms 16 gadiem
Tici man.. man tas ar bija pārsteigums!!

     [+] [-]

, 2008-06-02 21:50, pirms 16 gadiem
prikols tajā, ka viņš vairs kapteinis nekad nebus! To pieminet nevareeja?

  +1 [+] [-]

, 2008-06-02 23:04, pirms 16 gadiem
Interesants foto..
Īsti sakot laba alternatīva, ņemot vērā, ka uz kapteiņa amatu bija daudz variantu (Terijs, Lampards, Ferdinands).. Domāju Behems ir pelnījis vismaz vēl vienu spēli būt Anglijas kapteinis..