Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"City" rindās arī brazīlietis Berti

Andrejs Siliņš

"City" rindās arī brazīlietis Berti
Glaubers Berti
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester City" vadība oficiāli parakstījusi piecu gadu līgumu ar Argentīnas izlases aizsargu Pablo Zabaletu, kā arī viena gada līgumu ar brazīliešu aizsargu Glauberu Berti.

Jau ziņojām, ka "City" bija vienojušies ar spāņu augstākās līgas klubu "Espanyol" par Zabaletas pāreju, futbolists jau sen ieradies Mančesterā, izgājis medicīniskās pārbaudes un atlicis vien likt parakstus uz līguma. Tagad tas noticis - Zabaleta ar "City" noslēdzis kontraktu uz nākamajām piecām sezonām. Pēc neoficiālas informācijas par olimpiskā čempiona iegūšanu mančesterieši futbolista bijušajam klubam samaksājuši 6,45 miljonus sterliņu mārciņu.

Savukārt Berti, kurš ir arī Itālijas pilsoņa pases īpašnieks, karjeru uzsāka brazīliešu "Atlético Mineiro", tad uzspēlēja "Palmeiras" kluba rindās, bet pēdējās trīs sezonas pavadīja Vācijā Nirnbergas kluba rindās. Ar "City" 25 gadus vecais futbolists, kurš vienu reizi izsaukts uz valstsvienību, noslēdzis līgumu uz vienu sezonu.

Izmantotie resursi:
mcfc.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja