Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Blackpool" lielā darījumu diena

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Blackpool" lielā darījumu diena
Alekss Baptiste
Foto: "Blackpool Gazette"

Anglijas futbola klubs "Blackpool", kura prezidents ir Latvijas uzņēmējs Valērijs Belokoņs, šodien diezgan ievērojami pastiprinājies - nopirkts jauns aizsargs, uz īres tiesībām iegūts "Tottenham Hotspur" pussargs, kā arī ir pagarināts līgums ar vēl diviem futbolistiem.

Gorkša iespējamā zaudējuma dēļ iegādāti divi aizsargi
Tā kā Kaspars Gorkšs joprojām ir "Blackpool" spēlētājs, tad Latvijas līzjutējiem īpaši interesanta varētu būt aizsarga iegāde. Nopirkts Alekss Baptiste, kurš līz šim spēlējis Anglijas pēc spēka ceturtās līgas ("League Two") klubā "Mansfield Town". Šī komanda pagājušajā sezonā izkrita uz piekto līgu, taču Baptiste savā karjerā spējis spert platus soļus augšup, noslēdzot līgumu ar otrajā līgā spēlējošo "Blackpool".

Starp citu, jūnija sākumā "Blackpool" iegādājās vēl vienu aizsargu - Marlonu Brūmsu. Šis spēlētājs savulaik pat spēlējis Anglijas U-19 un U-21 izlasēs, bet pagājušo sezonu aizvadīja Premjerlīgā iekļuvušajā "Stoke", kurā gan nespēja iekļūt sastāvā, un šo klubu Brūmsam nācās pamest.

Visdrīzāk ne Baptiste, ne Brūmss nespētu izkonkurēt Gorkšu, un šo aizsargu iegāde vairāk ir saistīta ar Kaspara aizvietošanu, jo diez vai mūsu futbolistu "Blackpool" izdosies noturēt savās rindās.

Divi spēlētāji pagarina līgumus
Pagājušajā sezonā Blekpūlē sevi lieliski apliecināja malējais aizsargs Stefans Kreinijs, ar kuru šodien "Blackpool" izdevies pagarināt līgumu. Tāpat līgums pagarināts ar komandas pussargu dāni Klausu Jorgensenu.

Martins no "Tottenham Hotspur" uz "Blackpool"
Tomēr nozīmīgākais varētu būt Džo Martina, kurš ir spēlējis Anglijas U-16 un U-17 izlasēs, īres darījums. Šis pussargs ir Premjerlīgas kluba "Tottenham Hotspur" īpašums, taču nākamajā sezonā viņš nāks talkā "Blackpool" klubam. Martinam ir tikai 19 gadu, taču šis talants tā arī nav aizvadījis nevienu spēli "Tottenham Hotspur" rindās. Jau šī gada martā Martins uz īres tiesībām nokļuva Blekpūlē, taču toreiz ilgu laiku nespēja palīdzēt, jo bija guvis savainojumu. Tomēr treneris Saimons Greisons deva viņam iespēju izšķirošajā pēdējā kārtā, kad "Blackpool" savā laukumā izcīnīja kāroto punktu pret "Watford". Vēlāk viņš atgriezās "Hotspur", taču tagad atkal abas puses, "Blackpool" un Martins, būs kopā.

Medīšana turpinās
Tāpat kļuvis zināms, ka "Blackpool" izteicis oficiālu piedāvājumu pussargam Martinam Devanejam, kurš Čempionāta ("Championship") kluba "Barnsley" rindās aizvadījis vairāk nekā 100 spēles. "Blackpool" piedāvājums "Barnsley" - 150 tūkstoši mārciņu.

Hūlahans un Džeksons prom
Toties pirms pāris dienām oficiāli kļuvis zināms, ka uz "Norwich" pārcēlies viens no komandas līderiem Vess Hūlahans. Starp citu, tieši "Norwich" ļoti vēlas savās rindās redzēt arī mūsu Gorkšu.

Vēl senāk pēc "Blackpool" kluba vēlmes komandu nācās pamest vienības kapteinim Maiklam Džeksonam. Viņš pārcēlies uz Anglijas ceturtās līgas klubu "Shrewsbury Town".

Izmantotie resursi:
blackpoolgazette.co.uk

Slēpts komentārs: BaBuNa
Slēpts komentārs: agulis

  +6 [+] [-]

, 2008-07-01 21:06, pirms 16 gadiem
huulahana zaudeejums gan saapiigs ... tas mazais naziitis regulaari terorizeeja pretinieku aizsargus un sagaadaaja momentus BP uzbruceejiem ...

  +7 [+] [-]

, 2008-07-01 21:08, pirms 16 gadiem
Vairaak gan izsktaas, ka darijumu rezultata Blackpool pavaajinaajies nevis pastirinaajies.

  +4 [+] [-]

, 2008-07-01 21:11, pirms 16 gadiem
mjaaa, Dzheksons normaali nokrita, kgan nebuutu suudiiti ja tajaa pashaa norvichaaa tiiktu Gorksh tomeer ar savu komandas chomu

  +3 [+] [-]

, 2008-07-01 21:24, pirms 16 gadiem
o..calis kas pat spelejus U anglijas izlasees :O
labi labi...

     [+] [-]

, 2008-07-01 21:43, pirms 16 gadiem
Piekrītu alzamoram
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja