Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Perišičs pievienojas ''Tottenham'' un noslēdz līgumu uz divām sezonām

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Oficiāli: Perišičs pievienojas ''Tottenham'' un noslēdz līgumu uz divām sezonām
Ivans Perišičs paraksta līgumu. Foto: Tottenham

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Tottenham'' oficiāli pavēstījis, ka tās rindas papildinājis horvātu pussargs Ivans Perišičs, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja Itālijas A sērijas klubā Milānas ''Inter''. Puses parakstījušas līgumu uz nākamajām divām sezonām.

Jau iepriekš tika ziņots, ka, visticamāk, Anglijas Premjerlīgas klubu ''Tottenham'' pastiprinās 33 gadus vecais Milānas ''Inter'' pussargs Ivans Perišičs, kas nu paziņots arī oficiāli. Puses noslēgušas līgumu uz divām sezonām jeb līdz 2023./2024. gada sezonas beigām.

Karjeras laikā horvāts spēlējis tādās komandās kā ''Club Brugge'', Dortmundes ''Borussia'', ''Wolfsburg'', Minhenes ''Bayern'' un Milānas ''Inter'', kurā spēlējis esošā ''Tottenham'' galvenā trenera Antonio Kontes vadībā. Karjeras laikā Perišičs uzvarējis divas reizes Vācijas Bundeslīgā, vienu reizi UEFA Čempionu līgā kopā ar ''Bayern'', kā arī triumfējis Itālijas A sērijā, kad ''Inter'' trenēja tieši Konte.

2021./2022. gada sezonā kopā ar Milānas ''Inter'' Perišičs A sērijā finišēja otrajā vietā, bet pats pussargs 35 spēlēs iesita astoņus vārtus. Savukārt Horvātijas izlases sastāvā Perišičs laukumā devies 113 spēlēs, kurās iesitis 32 reizes. Pussargs bija Horvātijas sastāvā arī 2018. gada Pasaules kausā, kad Horvātija aizspēlējās līdz finālam, kurā zaudēja Francijai.

''Tottenham'' iepriekšējo sezonu noslēdza ceturtajā vietā Premjerlīgā, tādējādi pēc sezonas pārtraukuma atgriežoties UEFA Čempionu līgā. Antonio Konte par kluba galveno treneri kļuva sezonas laikā, pēc tās vienojoties ar klubu, ka turpinās darbu vienībā. Par nozīmīgu faktoru lēmumā kļuva kluba īpašnieku vēlme tērēt ap 150 miljoniem sterliņu mārciņu jaunu futbolistu piesaistē.

Izmantotie resursi:
https://www.tottenhamhotspur.com/ne...

  +1 [+] [-]

, 2022-06-01 10:37, pirms 2 gadiem
Vēl 150 citroni ko notērēt. vai vairāk jo tie bija kā pluss tam kas jau bija paredzets transferiem no CL un citiem ienkaumiem (ka pardotajiem speletajiem). Zinot leviju vins jau sava plana ieklavis Naming rights pardosanu kautkad. Bet izskatas ka tagad prioritate ir nostiprinat zimolu kas ari kautko uzvar. tadel vini diezvai taupis tam. Un tad ar lielaku statusu piesaistit sponsorus vai pat pardot (daleji vai visu) klubu. Domaju tas ko izdarija Athletico kadu laiku atpakal pręt šo nestaves blakus un bus cerams vel ilgtspejigak.

     [+] [-]

, 2022-06-01 12:11, pirms 2 gadiem
Labs papildinājums

     [+] [-]

, 2022-06-01 12:54, pirms 2 gadiem
Tagad vēl prasītos Beils atpakaļ kā arī kāds labs aizsargs un jaunāks pamatvārtsargs kas varētu aizvietot novecojušo Lorisu

  +1 [+] [-]

, 2022-06-01 12:56, pirms 2 gadiem
Spurs ar Newcastle nākamgad sadalis PL titulu, savukārt ČL ņems Spurs

  +1 [+] [-]

, 2022-06-01 13:05, pirms 2 gadiem
Šodien jau pavisam oficiāli zināms, ka AC par 1,2 miljardiem mainīs īpašnieku
Gazzetta ziņo:
RedBird Capital Partners ed Elliott Advisors UK Limited – recita il comunicato ufficiale – hanno annunciato oggi di aver sottoscritto un accordo definitivo per l’acquisizione da parte di RedBird dell’Associazione Calcio Milan, neo Campione della Serie A.

     [+] [-]

, 2022-06-01 18:07, pirms 2 gadiem
Hosa Girtinho rakstīja: Spurs ar Newcastle nākamgad sadalis PL titulu, savukārt ČL ņems Spurs
Nav slikts scenārijs!

     [+] [-]

, 2022-06-01 21:05, pirms 2 gadiem
par ko tika dzēsts?...kaut ko ne tā? ...nepatika vārds žīds?
https://tezaurs.lv/mwe:201688