Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Robinju: ''Esmu ļoti laimīgs Mančestrā''

Robinju: ''Esmu ļoti laimīgs Mančestrā''
Robinju
Foto: AFP

Par spīti Brazīlijā klīstošajām baumām, ka Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Manchester City'' uzbrucējs Robinju varētu atgriezties savā dzimtenē, pats futbolists atzinis, ka jūtas ļoti laimīgs, dzīvojot Anglijā un spēlējot ''City'' kluba rindās.

Brazīlijā izskanējušas baumas, ka 25 gadus vecais uzbrucējs varētu atgriezties savā dzimtenē un pievienoties vietējā čempionāta klubam ''Santos'', kur 2002. gadā talantīgais brazīlietis uzsāka savu profesionālo karjeru. Taču pats futbolists atzinis, ka tās ir tikai baumas un viņš paliks Mančestrā arī turpmāk.

''Esmu ļoti laimīgs šeit. Jā, ''Santos'' ir tā komanda, kura vienmēr paliks manā sirdī. Kādu dienu es noteikti tur atgriezīšos un pabeigšu tur savu karjeru, taču ne tagad, jo jūtos labi, dzīvojot šeit. Man ļoti patīk komandas līdzjutēji, kuri lieliski mūs atbalstīja Premjerlīgas pēdējās kārtas spēlē pret ''Bolton''. Esmu ļoti priecīgs un lepns spēlēt tādā klubā, kāds ir ''Manchester City'','' sacīja Robinju, kurš sezonas laikā ''City'' kluba rindās Premjerlīgas ietvaros piedalījās 31 spēlē un pārspēja pretinieku komandu vārtsargus 14 reizes.

Izmantotie resursi:
premierleague.com

  +4 [+] [-]

, 2009-06-01 16:30, pirms 15 gadiem
Robinju:"Esmu ļoti laimīgs Mančestrā, jo kā gan es tāds varētu nebūt, man tiek maksāta ļoti liela nauda!"

     [+] [-]

, 2009-06-02 07:49, pirms 15 gadiem
Tagad jau par Robinho baumo..
c'mon.. ja Man City vinju no REAL nopirka, tad tik driiz nelaidiis valjaa :p