Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Šusters: "Uztraukumam tagad nav pamata"

Pēc vakar aizvadītās UEFA Čempionu līgas futbola spēles starp Brēmenes "Werder" un Madrides "Real" vienībām, Madrides kluba galvenais treneris Bernds Šusters atzina, ka uztraukumam tagad nav pamata.

Atgādināsim, ka "Werder", nespēlējot savā labākajā sastāvā, prata savās mājās ar 3:2 uzvarēt grupas līderus Madrides "Real". Pēc spēles Madrides kluba galvenais treneris Bernds Šusters atzina, ka uztraukumam tagad nav pamata, jo viņš tic, ka komanda kvalificēsies astotdaļfinālam.

"Domāju, ka mēs zināmā mērā palīdzējām "Werder" komandai, it īpaši pēc tā, kā mēs spēlējām aizsardzībā. Tas viss mani sarūgtināja. Mājinieku komanda ātri izmantoj tās iespējas, kuras mēs viņiem devām. Pieļāvām ļoti daudz kļūdu, kad vajadzēja atdot pēdējo piespēli. Es pirms spēles brīdināju savus spēlētājus, ka, neskatoties uz to, ka "Werder" komandā ir daudz traumēto spēlētāju, viņi ir bīstami pretinieki. Šoreiz es nekļūdījos."

"Pretinieks šodien parādīja klasisku vācu mentalitāti un ļoti centās. Ja runājam par mūsu iespējām kvalificēties astotdaļfinālam, tad es saglabāju optimismu. Viss ir mūsu pašu rokās. Pēdējo spēli mēs aizvadīsim savā laukumā. Mēs gribam finišēt pirmajā vietā grupā. Uztraukumam tagad nav pamata."

Izmantotie resursi:
www.sports.ru
Foto: AFP

Slēpts komentārs: Obserwer
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-29 11:41, pirms 17 gadiem
van Nistelrojs otraa puslaika saakumaa izmaitaaja vissimtprocentiigaako no simtprocentiigajaam izdeviibaam... Kaa 40. minuutee Gago un Metcelders izskatiijaas pret Rozenbergu, par to abiem buutu jaaizmaksaa visam klubam pusdienas kopaa ar visu alu! Madride speeleeja ljoti nedroshi, ar neskaitaamaam individuaalaam kljuudaam un absoluuti neiespeejami sliktu komandas speeli.

Jeedziigi nospeeleeja Robinjo, Pepe un Kasiljess.

  -1 [+] [-]

, 2007-11-29 11:55, pirms 17 gadiem
Labi, Robinjo, arī ir līmenī... un neviemēr jau spēlētāja sportiskā forma ir pie vianas zaudējumā. Bet man kaut kā nelikieas, ka viņi mēģina spēlēt komandas spēli...

  +2 [+] [-]

, 2007-11-29 11:58, pirms 17 gadiem
... turklaat Werder Shusteram vareetu labu atmaksaat ar labu. Ja Real piedziivotu minimaalu zaudeejumu pret itaaljiem, tad Werder uzvaras gadiijumaa Real tomeer saglabaatu otro vietu. Tabula buutu ieveeriibas cieniiga:

Werder 9
Real 8
Lazio 8
Olympiakos 8

savstarpeejajaas speelees vaartu attieciiba buutu real +1, Lazio 0, Olympiacos -1, taapeec taada tabula, bet ja Shusterieshi zaudees ar divu vaartu starpiibu, tad - ....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-29 12:55, pirms 17 gadiem
Real bilance eirokausos izbraukumaa pret vaacu klubiem.

22 speeles.

6 neizshkjirti.
15 zaudeejumi.
Un 3:2 pret Leverkuuzeni 2000. gadaa

     [+] [-]

, 2007-11-29 13:27, pirms 17 gadiem
M puika ir pacenties! Malacis :*

  -1 [+] [-]

, 2007-11-29 15:45, pirms 17 gadiem
Jā, Rūdis vakar nomudīja tādu iespēju, kādu grūti aizsist garām, ja ļoti labi pacenšās

     [+] [-]

, 2007-11-29 18:03, pirms 17 gadiem
Patiesībā uztraukties patiešām nav pamata, Madridē viss tiks nokārtots līdz galam, LABĀK LAI UZTRAUCAS LIVERPOOL FANI

     [+] [-]

, 2007-11-29 19:58, pirms 17 gadiem
to -------> Obserwer

"vartos dažam labam trīc rokas" par daļu no tawa teksta varu deļēji piekrist,bet šis gan man lika nosminēt IKeram un tric rokas .?? vinš bija vienos no labākajiem spēlētajiem Mreal sastawā jā nebutu viņs vārtos, rezultāts varēja būt 5 : 2 . Viņš izglāba divus reālus vārtu guvumus.Vispār, pēc manām domām, viņš ir viens no 5 labākajiem vārtsargiem pasaulē.