Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Zidāns: ''Esmu liels Makeleles fans''

Zidāns: ''Esmu liels Makeleles fans''
Klods Makelele
Foto: AFP

Bijušais Francijas izlases un Spānijas futbola kluba ''Real Madrid'' pussargs Zinedins Zidāns atzinis, ka ļoti aizstāv un ciena sava bijušā komandas biedra valstsvienības rindās Kloda Makeleles izvēli pievienoties Francijas klubam ''Paris Saint Germain''.

Cik zināms, 35 gadus vecais pussargs pievienojās Parīzes klubam šī gada jūlijā un parakstīja līgumu uz diviem gadiem. Pirms tam piecas sezonas Makelele aizvadīja Anglijas Premjerlīgas klubā ''Chelsea''. Lai arī līgums ar aristokrātiem Makelelem bija spēkā vēl vienu sezonu, un pieredzējušais futbolists bija viens no kluba labākajiem spēlētājiem, tomēr neskatoties uz to, kluba vadība nolēma atļaut francūzim pamest klubu.

Bijušais Makeleles komandas biedrs Zidāns atzinis, ka jūtas ļoti priecīgs, ka Makelele atkal atgriezies Francijā un var palīdzēt vietējam klubam.

''Esmu redzējis vairākas ''PSG'' spēles šosezon un esmu priecīgs par viņu rādīto sniegumu,'' franču laikrakstam ''France-Football'' sacīja 1998., 2000. un 2003. gada pasaules labākais futbolists. ''Francijas futbolam tas ir ļoti svarīgi, lai galvaspilsētas klubs spētu konkurēt un izcīnīt nozīmīgus titulus.''

Zidāns, kurš savulaik ar Makeleli spēlēja kopā vienā klubā, kad laika posmā no 2001. līdz 2003. gadam viņi bija komandas biedri karaliskajā ''Real Madrid'', atklāja, ka ir liels Makeleles fans.

''Es tik tiešām esmu liels viņa fans un spēles stila piekritējs. Viņš nav tikai profesionāls un labs spēlētājs, bet arī lielisks draugs. Es novēlu viņam tikai visu to labāko Parīzē. Viņš ir atgriezies savā pilsētā, kuru viņš mīl visvairāk pasaulē. Esmu drošs, ka viņš ļoti palīdzēs ''PSG'' ar savu pieredzi un lielisko attieksmi,'' Makeleli paslavēja Zidāns.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-10-29 18:50, pirms 16 gadiem
Man patīk Zizū intervijas.

  +2 [+] [-]

, 2008-10-29 22:20, pirms 16 gadiem
Zidans Ir un ari paliks legjenda! Lielisks cilveeks un futbolists! Piemers jebkuram jaunajam Franchu puikam!