Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Nikars'' piedzīvo sāpīgu zaudējumu pret ungāriem

Krišs Upenieks

''Nikars'' piedzīvo sāpīgu zaudējumu pret ungāriem
Aleksandrs Dibrivnijs pēc mača bija ļoti sarūgtināts
Foto: Renārs Buivids

Šovakar Zemgales Olimpiskajā centrā (ZOC) sāpīgu zaudējumu UEFA Eiropas telpu futbola klubu čempionu kausa pamatkārtas 2. apakšgrupas spēlē piedzīvoja ''Nikars'' futbolisti, aizraujošā mačā ar 4:7 piekāpjoties ungāru ''Gyor ETO''.

Otrajā UEFA Eiropas telpu futbola klubu čempionu kausa pamatkārtas 2. apakšgrupas spēlē laukumā devās arī mūsu pašu Rīgas ‘’Nikars’’, kas tikās ar ‘’Gyori ETO”’ no Ungārijas. Uz mūsējo spēli nolūkoties ieradušies bija vairāk skatītāju nekā uz pirmo spēli, kurā skatītājus priecēja ‘’Barcelona’’, sasitot ‘’Leotar Trebinje’’ ar 9:0. Arī atmosfēra latviešu spēlē bija lieliska.

Jau pirmajās sekundēs dažus bīstamus momentus izveidoja ungāri. Ātri vien atvērās arī ‘’Nikars’’ uzbrukums, taču vārtos labi spēlēja Balažs. Rezultātu diemžēl atklāja ungāri, kad 4. minūtē pēc ļoti labas saspēles vārtus guva Drots. ‘’Nikars’’ neapjuka, un nepilnu divu minūšu laikā viesus divas reizes glāba vārtu pārliktnis. Puslaika vidū Atamanukovs vienu pret vārtsargu izveda vienu no mūsu leģionāriem Roberto – uzbrucējs pārāk ilgi vilcinājās un vārtsargs savāca bumbu.

Līdzjutēji varēja gavilēt 11. minūtē, kad pirmo reizi pretinieku vārtsargu sarūgtināja da Silva Santošs. ‘’Nikars’’ turpināja uzbrukt un iekrita uz pretuzbrukumu – bumbu jau tukšos vārtos raidīja Drots. Iniciatīvu rīdzinieki nepazaudēja, tomēr bumba ceļu ungāru vārtu tiklā atrast nespēja. Tuvojoties puslaika beigām, ‘’Nikars’’ atkal iekrita uz pretuzbrukumu, nonākot iedzinējos ar 1:3. Arī puslaika izskaņā ungārus vairākas reizes glāba vārtsarga teicamā spēle.

Arī otro puslaiku ar bīstamiem uzbrukumiem iesāka viesi, un pēc lieliskas ungāru kombinācijas rīdzinieku vārtsargs kapitulēja ceturto reizi. Lai arī kā atspēlēties centās atspēlēties ‘’Nikars’’, 25. minūtē ‘’Gyor ETO’’ atkal teicami izspēlēja savu uzbrukumu, padarot rīdzinieku situāciju ļoti smagu – 1:5.

Puslaika vidū ‘’Nikars’’ beidzot atslēdza ungāru komandas vārtus, palielinot savas izredzes šajā mačā. Latvieši neapstājās, un Vadimenko jau pēc apmēram trim minūtēm atkal ļāva tribīnēm gavilēt – 3:5. Atmosfēra hallē bija lieliska un pēdējās septiņas minūtes solījās būt spraigas. Mazliet mazāk kā piecas minūtes pirms mača beigām Roberto panāca jau 4:5. Vienā no epizodēm ''Nikars'' futbolisti mazliet pazaudēja koncentrāciju, ļaujot ungāriem gūt sestos vārtos no soda sitiena jau tukšos vārtos, tieša, šeit jāpiemin, ka mūsu futbolists tajā brīdī gulēja uz grīdas. Beigās latvieši ielaida vēl vienus vārtus, zaudējot ar 4:7.

  +4 [+] [-]

, 2011-09-29 23:45, pirms 13 gadiem
Tikai daži bet:
1) Nikaram traģiska momentu realizācija.
2) Pilnīgs pieredzes trūkums ( muļķīgi zaudēti 6 vārti, pie rezultāta 4:5 ievērojot Fair play principu izsita bumbu autā, ungāri diezgan līdzīgā situācijā nepakautrējās iesist 6. vārtus).
3) pilnīga neizpratne par futbola līdzjutējiem - uz Barcelonas spēli bija ap 400 skatītāju ( minimāla informācija par doto turnīru).
P.s. spēļu zālē nedrīkstēja ienest alu pat plastmasas glāzēs, bērniem neatļāva ienest čipsu paciņu, iespējams baidījās, ka kādu spēlētāju ar kartupeļu plāksnīti nositīs.

  -2 [+] [-]

, 2011-09-29 23:58, pirms 13 gadiem
vitax rakstīja: Tikai daži bet:
3) pilnīga neizpratne par futbola līdzjutējiem - uz Barcelonas spēli bija ap 400 skatītāju ( minimāla informācija par doto turnīru).
Biļetes cena Ls 3 (uz spēļu dienu) + futzāls ir un paliek futzāls. Ar to Latvijā skatītājus nepievilināsi, arī ar Barcelonu.
Piemēram, uz Latvijas izlases vīriešu basketbola izlases pārbaudes spēlēm Jelgavā biļešu cena arī bija 3 lati. Un zāle nebija gluži pilna (īpaši pret L-brit.).

  +2 [+] [-]

, 2011-09-30 00:01, pirms 13 gadiem
anjo rakstīja: Biļetes cena Ls 3 (uz spēļu dienu) + futzāls ir paliek futzāls. Ar to Latvijā skatītājus nepievilināsi, arī ar Barcelonu.
Barcelona paliek Barcelona, kas ir Ls 1,5 (Vecrīgā pat kauss alus nesanāks). Tā kā diez vai problēma ir biļetes cenā.
Pēc cik gadiem Latvijā atkal varēs redzēt jebkuru Barcelonu? (ja nemaldos 1997.gadā bija spēle ar Skonto, pagājuši tikai 15 gadi...).

     [+] [-]

, 2011-09-30 00:16, pirms 13 gadiem
vitax rakstīja: Barcelona paliek Barcelona, kas ir Ls 1,5 (Vecrīgā pat kauss alus nesanāks). Tā kā diez vai problēma ir biļetes cenā.
Pēc cik gadiem Latvijā atkal varēs redzēt jebkuru Barcelonu? (ja nemaldos 1997.gadā bija spēle ar Skonto, pagājuši tikai 15 gadi...).
Arī es būtu aizgājis, netiku. Rīgā būtu savādāk, atnāktu vairāk cilvēku.
Diez vai'' Dinamo un izlašu līmeņa'' sporta līdzjutēju šāds turnīrs ieinteresē.
Pagājušajā sezonā PAT uz Schenker līgas spēli Biolars/Olaine/Jelgava pret Ozolniekiem nebija lielas tautas masas. Jelgava.

     [+] [-]

, 2011-09-30 08:22, pirms 13 gadiem
diemžēl šāda līmeņa turnīru Rīgā NAV iespējams sarīkot, UEFA prasīja lai būtu vairāk pa 1000(2000) skaitītāju vietām, galvaspilsētā šāda arēna nav, kruta ne? Savukārt arenā rīgā šo turnīru nerīkoja tapēc kad nebija iespējam s dabūt parketa laukumu. Bet nu piekritīšu kad 5ls uz visām spēlēm nav pārāk liela nauda, jo šādi pasākumi Latvijas futzālā notiek reizi 4 gados, tā kā nav pārāk liela nauda par augstākās raudzes futzālu.

     [+] [-]

, 2011-09-30 09:17, pirms 13 gadiem
vitax rakstīja: P.s. spēļu zālē nedrīkstēja ienest alu pat plastmasas glāzēs, bērniem neatļāva ienest čipsu paciņu, iespējams baidījās, ka kādu spēlētāju ar kartupeļu plāksnīti nositīs.
zinot ka Latvijaa 90% gadiijumu cilveeki nesaprot, ka atkritumi ir arii uz miskasti jaaiznes, nevis tur pat kur seedeeja, tur zemee jaanomet, tad pareizi dara ka neljauj neko iekshaa nest. nav ko piecuukot visu apkaartni ar chipsiem, alus glaazeem un veel visu kaut ko