Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Toress: "Par panākumiem jāpateicas Benitezam"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Toress: "Par panākumiem jāpateicas Benitezam"
Fernando Toress
Foto: SCANPIX

Viens no šī gada lielākajiem atklājumiem Anglijas premjerlīgas un visas Eiropas futbolā ir spāņu jaunais uzbrucējs Fernando Toress. Spānis intervijā angļu laikrakstam „Daily Star” atzina, ka par saviem panākumiem viņam ir jāpateicas „Liverpool” galvenajam trenerim Rafa Benitezam.

Jaunais spāņu uzbrucējs, kuram šogad palika 24 gadi, pagāšvasar par 21 miljonu sterliņu mārciņu pārcēlās uz „Liverpool” no Madrides „Atletico”. Šogad Toress ir iesitis 30 vārtus 42 spēlēs kluba sastāvā.

„Benitezs ir kā pārņemts ar dažādām sīkām detaļām. Viņš rēķina visu: izrāvienus, bumbas lidojuma virzienu. Viņš to dara mājās uz datora,” iesāk Fernando.

„Ja viņš saka, ka tev jāstāv piecas pēdas no 11m soda sitiena, tad tev labāk neatrasties sešas pēdas aiz tās. Viņš tev pierādīs, ka papildus attālums arī nosaka vai tiks gūti vārti, vai sitiens tiks aizsists garām.

Es nekad savā karjerā nebiju guvis trīs vārtus vienā spēlē, līdz tam, kamēr es pārcēlos uz Liverpūli. Rafa man iztāstīja visu par to, ko viņš no manis vēlas un kā komanda spēlēs vēl pirms parakstīja līgumu ar mani. Viņš ir ļoti prasīgs treneris,” izteicās Toress.

Nākamā Toresa spēle būs „Čempionu līgas” pusfināla mačs pret „Chelsea”, kurā Toress paredz ļoti agrseīvu spēli.

„Esmu vienmēr sapņojis spēlēt pret tādiem vīriem kā Terijs un Karvalju. Tagad es centīšos izdarīt visu, lai iesistu pret tiem vairākus vārtus. Katrs sapņo par iekļūšanu „Čempionu līgas” finālā, es dažu mēnešu laikā no TV skatītāju esmu pārvērties par potenciālo spēlētāju tajā.

Es lieliski saprotu, ka pārcelšanās uz Liverpūli bija lieliska izvēle,” izteicās intervijā „Daily Star” Fernando Torress.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2008-04-29 18:54, pirms 16 gadiem
Piekritu tam, ka Liverpulei japateicas Benitezam! Viņš izveidoja Liverpules speli čemiponu liga ipaši specigu, to pierada 2 finali 3 gadu laika. Bet ceru ka 3.finals 4 gadu laika nenotiks pat neskatoties uz Beniteza profesionaalitati, jo Chelsea pašlaik specigakais klubs Eiropa, bet lai to pieraditu, Chelsea no sakuma jauzvar Liverpool. Ta ka sorry Torres, bet šogad nespid...

  +2 [+] [-]

, 2008-04-29 19:18, pirms 16 gadiem
izklausas, ka Benitezam patik viss izreekjinaat liidz siikumiem... vai vinjsh arii speelee totalizatoru?
bet nopietni, laikam vinjsh ir daudz paliidzeejis tam, ka Toresa talants tagad dzied pilnaa kraasaa!

  +4 [+] [-]

, 2008-04-29 19:18, pirms 16 gadiem
Deimon90 rakstīja: jo Chelsea pašlaik specigakais klubs Eiropa,



ee neesi biskji paarsteidzies ar secinaajumiem?

  +1 [+] [-]

, 2008-04-29 21:14, pirms 16 gadiem
Deimon90 rakstīja: Piekritu tam, ka Liverpulei japateicas Benitezam! Viņš izveidoja Liverpules speli čemiponu liga ipaši specigu, to pierada 2 finali 3 gadu laika. Bet ceru ka 3.finals 4 gadu laika nenotiks pat neskatoties uz Beniteza profesionaalitati, jo Chelsea pašlaik specigakais klubs Eiropa, bet lai to pieraditu, Chelsea no sakuma jauzvar Liverpool. Ta ka sorry Torres, bet šogad nespid...

Kur tu nemi,ka Chelsea labākais futbola klubs Eiropa? Tikpat labi es varu teikt,ka Skonto ir labākais futbola klubs Eiropa.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-29 22:37, pirms 16 gadiem
Torres.. Labs talants...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja