Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Gaurača uznāciens uz maiņu nepalīdz "Sheriff" uzvarēt

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gaurača uznāciens uz maiņu nepalīdz "Sheriff" uzvarēt
Edgars Gauračs
Foto: fc-sheriff.com

Kārtējās spēles savu ārvalstu klubos aizvadījuši Latvijas futbolisti. Laukumā izdevies tikt Artūram Karašauskam, Egdaram Gauračam, Vadimam Žuļevam un Ģirtam Karlsonam.

Moldovas futbola čempionātā punktus pazaudējuši Tiraspoles "Sheriff" spēlētāji, kuri viesos nospēlēja 0:0 ar "Costuleni". Edgars Gauračs laukumā devās uz maiņu 78. spēles minūtē, bet pie reālām iespējām izcelties netika. Vērts piebilst, ka traumas dēļ spēli izlaida komandas kapteinis Važa Tarhnišvili. Turnīra tabulā "Sheriff" atkritis uz ceturto vietu, no pirmās pozīcijas atpaliekot četrus punktus.

Ukrainas dublieru čempionātā pēdējo maču aizvadījis Artūrs Karašausks, kurš palīdzēja vienībai ar 1:0 viesos pievarēt "Obolon". Artūrs Karaušausks laukumā aizvadīja visu spēli. Deviņās spēlēs Artūrs guva divus vārtus, un tagad atliek gaidīt, vai "Dnipro" pagarinās īres līgumu (varbūt piedāvās parakstīt līgumu) ar mūsu futbolistu.

Ungārijas augstākajā līgā pēc ilga pārtraukuma uzspēlēt izdevies Vadimam Žuļevam, bet viņa pārstāvētais "Lombard Papa" nospēlējis 1:1 ar pazīstamo "Debrecen". Vadims laukumā devās 63. minūtē. "Papa" turnīra tabulā atrodas septītajā vietā, no līderiem atpaliekot 13 punktus.

Azerbaidžānas čempionātā neveiksmīgi noslēgušās Ģirta Karlsona un Andreja Rubina pārstāvēto komandu spēles. Rubina "Karabakh" ar 0:1 piekāpās Emila Mpenzas pārstāvētajam "Neftchi", bet Karlsona "Inter" ar tādu pašu rezultātu kapitulēja "Mugan" priekšā. Andrejs Rubins mačam netika pieteikts, bet Ģirts Karlsons laukumā devās uz maiņu 78. minūtē. Turnīra tabulā "Karabakh" noslīdējis uz septīto vietu, bet "Inter" ieņem ceturto ailīti.

Izmantotie resursi:
Футбольный клуб Шериф
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте
Peşəkar Futbol Liqası
Nemzeti Sport Online
FC Dnipro | Official site | www.fcdnipro.ua

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-28 22:40, pirms 14 gadiem
Ja ar Karašauski nepagarinās ligumu, tad laikam speles citā klubā, kas nebus Skonto..

     [+] [-]

, 2010-11-28 23:28, pirms 14 gadiem
Nu jācer, ka ukraiņi gribēs Artūru nopirkt. Bet Skonto prasīs labu naudiņu par to droši vien... Ukrainā būtu labas izaugsmes iespējas. Karlsonam vajadzētu tīties prom no Azeriem. Uzbrucējs uz goda, bet pamatīgi čakarē savu karjeru tur, jo tiek reti spēlēt. Interesanti, kas notiks ar Gauraču pēc sezonas... Par Žuļevu sen nebija nekas dzirdēts, tāpēc prieks dzirdēt, ka ticis laukumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-29 09:23, pirms 14 gadiem
a kad viņa iznāciens ir palīdzējis ?

     [+] [-]

, 2010-11-29 09:55, pirms 14 gadiem
atceros savā laikā Gauračs bija "jaunais", "izcilais", "daudzsološais" talants.. kas tad notika? kādēļ tāda attieksmes maiņa komentāros?

     [+] [-]

, 2010-11-29 10:08, pirms 14 gadiem
Nu komentētāju bars ir savā repertuārā. Nekas traks nav noticis.