Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ramoss apstiprināts

Andrejs Siliņš

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Tottenham Hotspur" par savu jauno galveno treneri apstiprinājis Huandi Ramosu. Kā gaidīts līgums noslēgts uz četrām sezonām.

Ramoss, kurš ar iepriekšējo klubu "Sevilla" divus gadus pēc kārtas izcīnīja UEFA kausu un pirmo reizi ieveda spāņu klubu Čempionu līgā, līgumu ar angļiem noslēdzis uz četrām sezonām, par ko saņemšot sešus miljonus sterliņu mārciņu ik gadu.

Par komandu, kurai līdz šim jaunajā sezonā nav veicies neko spoži, 53 gadus vecais Ramoss saka: "Tas ir sastāvs, ar kādu ikviens treneris vēlētos strādāt. Šeit ir liels potenciāls, lai sasniegtu lielus sasniegumus."

"Atstāt "Sevilla" bija grūtākais lēmums manā dzīvē," sacīja treneris. "Laiks Seviļā manā dzīvē, gan personiskajā, gan profesionālajā, ir bijis pats nozīmīgākais. Es noteikti priecājos par iespēju strādāt ar "Hotspur" – klubu ar senām tradīcijām un vēsturi. Jau kopš paša trenera karjeras sākuma esmu vēlējies strādāt Anglijā."

Ramoss līdz šim 14 gadus strādājis tikai Spānijā, tieši pēdējos pāris gados ar "Sevilla" izcīnot savas lielākās uzvaras – UEFA kauss divas reizes, Superkauss, divi Spānijas kausi.

Izmantotie resursi:
www.spurs.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2007-10-28 08:54, pirms 17 gadiem
nezinu visus tos apstaakljus, bet noteikti, ka dzhekam bija ljoti gruuti atstaat "Sevilla" un hskjiet, ka arii spaanji ar to samierinaajaas..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-10-28 13:11, pirms 17 gadiem
Un šodien jau parādījušās pirmās baumas - ''Spurs'' sastāva tīrīšana. Komandā vieta vairs nebūšot Robinsonam, bet Ramoss no Seviļas gatavs paņemt līdzi Kanuti un Alvesu...

  +1 [+] [-]

, 2007-10-28 13:23, pirms 17 gadiem
Jā, diemžēl Robinsona dienas izskatās, ka ir skaitītas, jo tik daudz kļūdu, cik šo sezon, viņš nebija ilgi pieļāvis, un Ramoss ir jau šamo noskatījis kā pirmo, kuru aiztirgot prom, jo vārtsargi esot lielākā problēma kura patreiz ir Spurs. Kaut gan man jau liekās, ka Černijs ir 2 galvas sliktāks par Robinsonu un ka tieši Černiju prom un viņa vietā kādu labu, jaunu un perspektīvu, bet, nu.... Lai Ramoss par to spriež.

     [+] [-]

, 2007-10-29 02:08, pirms 17 gadiem
nav ideju ka tas beigsies. prieksnojautas gan nav labakaas. varbut tas pat labi..(jo M.Jol laika likas ka viss notiks)