Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ronaldinjo sestdien nespēlēs

Spānijas futbola kluba "Barcelona" futbolists Ronaldinjo sestdien nespēlēs Spānijas līgas spēlē pret "Levante", taču plānots, ka Ronaldinjo spēlēs otrdien Čempionu līgā pret "Stuttgart".

Pēdējā laikā par slaveno brazīliešu futbolistu Ronaldinjo klejo dažādas baumas. Vieni stāsta, ka Ronaldinjo esot pa naktīm uzdzīvojis un tāpēc treneris Franks Rijkārds viņu sodījis, neiekļaujot sastāvā pēdējās divās spēlēs. Ronaldinjo arī visu šo laiku nav trenējies kopā ar pārējo komandu. Citi apgalvo, ka Ronaldinjo vienkārši ir sliktā formā. Protams, cik sliktā formā gan var būt viens no labākajiem futbolistiem pasaulē, salīdzinot ar pārējo futbolistu formu - labs spēlētājs tik un tā. Taču salīdzinot ar Ronaldinjo labā formā...

"F.C. Barcelona" oficiālais paziņojums noliedz visas citas nosauktās versijas, atstājot tikai vienu - 27 gadus vecais Ronaldinjo nespēlē tikai un vienīgi medicīnisku iemelsu dēļ, tas ir - savainojuma dēļ. Ronaldinjo ir savainots labās kājas muskulis. Klubs futbolistu pilnībā atbalsta un uzskata viņu par svarīgu komandas dalībnieku.

Labā ziņa "Barcelona" ir kapteiņa Karlosa Pujola atgriešanās, kurš nav spēlējis kopš jūnija. Otrdien gaidāma Rafaela Markeza atgriešanās, kurš sestdienas spēli izlaiž piesardzības nolūkos. Itālis Zambrotta nespēlēs vienu mēnesi. Savukārt sastāvā, kas gatavosies spēlei, iekļauts uzbrucējs Eidurs Gudjonsens.

Izmantotie resursi:
www.fcbarcelona.com
Foto: AFP, Manu Fernandez

     [+] [-]

, 2007-09-29 00:07, pirms 17 gadiem
Es domāju, ka pret Levanti arī varētu iztikt bez Ronija. Messi ir fantastiskā formā, Anrī arī pamazām iespēlējas. Un Ronaldinho vietā kreisajā malā veiksmīgi pēdējās spēlēs nospēlējis Injesta.

     [+] [-]

, 2007-09-29 00:35, pirms 17 gadiem
Jā, pilnībā piekrītu silenthill.
.

     [+] [-]

, 2007-09-29 00:38, pirms 17 gadiem
...problēmas R10 ir jāmeklē sevī...viņš ir fantastisks spēlētājs...taču futene ir komandas spēle...mans subjektīvais viedoklis - pie visa vainīgs Etoo...viņš sāka iekšējo kašķi dēļ naudas...taču R10 to pieņēma un iesaistījās...nevar būt nekas sliktāks, ja tu nolaidies uz tādu līmeni, jo tad nepatikšanas pašas pielīp...lai spēlētu ideāli -R10 ir jābūt LAIMĪGAM!...BET VIŅŠ PSIHOLOĢISKI IR NOGREMDĒTS...ir kaut kas dzīvē jāmaina...varbūt cits klubs?...taču man bail, ka viņam būs Rivaldo liktenis...atceraties kā plosījās Barcelonas rindās Rivaldo?...cilvēks -gols!...pēc tam Itālija, Grieķija...nu, koroče viss - sadega džeks...

     [+] [-]

, 2007-09-29 00:44, pirms 17 gadiem
tas toč, Rivaldo, kā pazuda no barsas, tā arī praktiski no lielā futbola

     [+] [-]

, 2007-09-29 00:58, pirms 17 gadiem
Dakot, ja viņš arī kaut ko mainīs, tad nezinu, kur īsti viņš varētu iet. Spānija ir viņam no futbola viedokļa ideāli radīta. Italijā viņam nepatiktu, jo tur pussargiem jākapā arī aizsardzībā. Anglija? Nedomāju gan. Pirms Barcas viņš gandrīz pievienojās MU, bet izdomāja, ka viņam nepatīk britu klimats, temperaments utt. Tās lietas nav mainījušās. Mega izdevīgs līgums ar Chelsea? Naudas džekam pietiek, tāpēc staigāt visu laiku gumijas zābakos ar pilnām kabatām ar britu mārciņām diez vai viņu saistītu Bez tam, nedomāju viņš gribētu iet uz klubu, kur pilnīgi nekas pēdējā laika nav skaidrs.. Bet viss jau var mainīties...

     [+] [-]

, 2007-09-29 01:13, pirms 17 gadiem
2 Silenthill.. JA CHELSEA nomaina treneri tad tas ir tīri reāli ka R10 pievienotos Chelseai. Gribētu viņu redzēt gumijas zābakos! ... Runājot par pašu rakstu... nav vienalga.. Barcai bez viņa pagaidam iet labi.. un kapēc nav raksti par to ka vēl daži Miljardi pasaules iedzīvotāju nespēlēs.??? Es arī nespēlēšu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-09-29 02:11, pirms 17 gadiem
messi dotajā brīdī ir tik labā formā, ka ronaldinjo var nesteidzoties apdomāt kādas ir viņa prioritātes dzīvē un sportā. un ja arī izdomātu pāriet uz kādu citu klubu, tad liela traģēdija tā nebūtu, žēl gan, protams.
bet runājot par rivaldo, tad viņš barselonu pameta jau sākoties savam karjeras norietam un to daudzi paredzēja, tāpēc salīdzināt, manuprāt, īsti nevar šīs divas spēlētāju karjeras paralēles.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-09-29 10:58, pirms 17 gadiem
>Silenthill
es tev pilnībā piekrītu par Angliju un Itāliju, taču domāju ,ka Milan varētu būt izņēmums...

     [+] [-]

, 2007-09-29 12:50, pirms 17 gadiem
Gudjonsens vinju labi aizstaas

     [+] [-]

, 2007-09-29 22:40, pirms 17 gadiem
Pilniigi piekriitu ffwrd,vismaz viens cilveeks saprot kas notiek!