Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Džonsons pievienosies "Fulham"

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Džonsons pievienosies "Fulham"
Endijs Džonsons
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Everton" ir piekritis Londonas "Fulham" izteiktajam piedāvājumam iegādāties uzbrucēju Endiju Džonsonu par 12 miljoniem sterliņu mārciņu.

Džonsons, kas Anglijas futbola izlasē aizvadījis astoņas spēles, izskata "Fulham" piedāvāto līgumu un tuvākajā laikā Londonā izies medicīnisko pārbaudi. Bijušais "Crystal Palace" kluba spēlētājs izvēlējies spēlēt Londonā ģimenes apstākļu dēļ, un tuvāko 24 stundu laikā viņam oficiāli jākļūst par Londonas "Fulham" kluba spēlētāju.

Cīņā par 27 gadus veco Džonsonu starp "Fulham", "Sunderland" un "Wigan" klubiem, Londonas kluba izredzes tika vērtētas visaugstāk. Džonsons nedevās līdzi "Everton" komandai uz pirmssezonas tūri Amerikas Savienotajās Valstīs, jo vēlējās noslēgt transfēru ar "Fulham".

"Everton" Džonsonu 2006. gadā iegādājās par rekordlielu summu - 8,6 miljoniem sterliņu mārciņu. Un izskatās, ka ar šo transfēru "Everton" gūs peļņu, jo "Fulham" izteiktais piedāvājums sniedzas 12 miljonu sterliņu mārciņu robežās.

Divu sezonu laikā Džonsons "Everton" kluba sastāvā aizvadīja 74 oficiālās spēles, gūstot 22 vārtus.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-29 23:13, pirms 16 gadiem
Cik man zināms ļoti meistarīgs spēlētājs. Fulham sarosās... Viņš noteikti būs pamatsastāva spēlētājs Fulham klubā. Jā piekrītu Hose, ka viņš ir pelnījis kaut ko labāku par Fulham, piemēram, Tottenham Hotspur u.t.t!

Respektēsim viņu, un protams novēlu veiksmi!