Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Žardels atzīstas narkotiku lietošanā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Žardels atzīstas narkotiku lietošanā
Mario Žardels
Foto: AFP

Viens no 90. gadu slavenākajiem uzbrucējiem brazīlis Mario Žardels, kuram šobrīd ir 34 gadi, ir atzinies, ka ir lietojis narkotikas. Tieši narkotikas ir tas, kas piespieda futbolistu uz laiku aiziet no futbola.

„Tagad es atkal trenējos un ceru, ka man izdosies atgūt savu kādreizējo sportisko formu. Es saprotu, ka mana vaina ir milzīga, bet viss sākās ar sliktām paziņām, kas iedeva pamēģināt narkotikas, ar neveiksmēm privātajā dzīvē un arī futbola laukumā.

Es gribētu atkal justies kā jauns un atgriezties tajā komandā, kurā es uzsāku savu karjeru – „Vasco Da Gama”. Es neesmu pieskāries futbola bumbai divus mēnešus, bet tagad es esmu enerģijas un gribas pārpilns atkal atgriezties uz zaļā laukuma,” intervijā Globo Esportes izteicās pats brazīlis.

Savas karjeras ziedu laikus Žardels aizvadīja spēlējot Portugāles „Porto” klubā, kurā brazīlis 125 spēlēs guva 130 vārtus. Divas reizes Žardels ir saņēmis „Zelta buci”, kas tiek piešķirts sezonas labākajam vārtu guvējam. Pavisam nesen brazīlis spēlēja arī kopā ar mūsu Marianu Paharu Kipras „Anorthosis”, bet arī tur viņam pārāk labi negāja. Pēdējā viņa darba vieta ir bijis klubs Austrālijā.

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-28 19:43, pirms 16 gadiem
Tu arī neesi tik daudz sasniedzis kā viņš !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja