Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ešvorts: "Spēle pret "Jūrmalu" bija smaga"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Pēc šodienas "LMT Virslīgas" 27. kaŗtas spēles starp "Jūrmalu" un "Skonto" (0:1) domas par spēli izteikuši abu komandu galvenie treneri - Gatis Ērglis ("Jūrmala") un Pols Ešvorts ("Skonto").

Gatis Ērglis, "Jūrmalas" galvenais treneris: "Gribu pateikt lielu paldies saviem futbolistiem, kuri par spīti visiem visiem sarežģījumiem parādīja labu sniegumu. Arī mums šodien bija labi momenti, taču sportiskā veiksme bija "Skonto" pusē. Protams, liela nozīme ir arī "Skonto" futbolistu meistarībai. Kopumā ar savas komandas sniegumu esmu apmierināts."

Pols Ešvorts, "Skonto" galvenais treneris: "Spēle ar "Jūrmalas" komandu bija sarežģīta un grūta. Esmu apmierināts ar komandas parādīto sniegumu, kā arī to, ka izdevās izcīnīt trīs svarīgus punktus. Turpināsim cīnīties par uzvaru katrā mačā."

Izmantotie resursi:
www.skontofc.lv

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze.

     [+] [-]

, 2007-10-27 21:50, pirms 17 gadiem
Visi apmierināti