Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Nantes" atgriežas Francijas elitē

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Nantes" atgriežas Francijas elitē
FC "Nantes" treneris Mišels der Zakarjans.
Foto: SIPA

Viens no visu laiku slavenākajiem Francijas futbola klubiem "Nantes" ir nodrošinājis sev vietu Francijas futbola augstākajā līgā.

"Nantes" futbola klubs savā pēdējā aizvadītajā spēlē nospēlēja neizšķirti ar "Montpellier" klubu - 1:1. Ar to bija pietiekami, lai komanda nodrošinātu sev vietu Francijas 1. līgā.

"Nantes" šobrīd atrodas otrajā vietā Francijas otrajā līgā, bet pateicoties šim neizšķirtam ir neaizsniedzami ceturtajā vietā esošajai komandai "Trois". Nantes klubs ir astoņkārtējais Francijas čempions, bet pēdējā laikā klubam nav pārāk labi gājis.

"Esmu ļoti priecīgs, ka man ir izdevies atgriezt vietu elitē gan komandai, gan faniem, gan visam reģionam kopumā," izteicās komandas treneris Mišels der Zakarjans.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +1 [+] [-]

, 2008-04-27 03:51, pirms 16 gadiem
JĀĀ... Lieliska ziņa... Viens no titulētākajiem, ja ne titulētākais Francijas klubs... Ceru, ka arī PSG pēc šodienas 3:1 pār Auxerre paliks Ligue 1...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-27 12:26, pirms 16 gadiem
Nu cerams ka Nantes veel kaadreiz atguus to spozhumu kaads viņiem kaadreiz bija.
Runaajot pa pirmo liigu tur tieshaam jaacer ka gan PSG gan Toulousei izdosies saglabaat vietu augstaakajaa liiga un es ticu ka naakamaa sezona abam shiim komandam buus labaaka krietni labaaka.
Jaatdzistaas ka kaadu laiku jau neesu Franchu otrajai liigai sekojis liidz, tapeec nezinu kaads tur ir tas vietu sadaliijums, bet ja veel Ajjacio komandai pastaav iespeeja tikt pirmajaa ligaa tad es ceru ka vinji arii tiks. Kaadreiz taa bij viena no manaam favoriit komandaam un cerams ka arii vinji nennogrims pa burbuli un veel kaut reizi vismaz augstaakajaa ligaa uzspelees