Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" futbolistiem saķeršanās ar Stemfordbridžas stadiona darbiniekiem

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Manchester United" futbolistiem saķeršanās ar Stemfordbridžas stadiona darbiniekiem
Sadusmotais Evra (centrā) cenšas uzbrukt stadiona darbiniekam
Foto: Scanpix

Pēdējā Anglijas premjerlīgas spēlē "Manchester United" komanda zaudēja "Chelsea" klubam, tādējādi riskējot ar čempionu titula zaudēšanu. Tikpat nepatīkams bija vēlāk notikušais incidents ar stadiona darbiniekiem.

Četri "United" futbolisti - Evra, Parks Ji Sungs, Skoulzs, Nevills pēc mača aizvadīja vieglu treniņu stadionā, bet tad pavisam negaidīti ieradās stadiona darbinieki un pavēlēja Mančestras futbolistiem atstāt laukumu.

Futbolisti bija šokā par tādu attieksmi un ļoti sadusmojās uz darbiniekiem. Šis konflikts gandrīz beidzās ar dūru cīņu, tomēr šoreiz izdevās futbolistus nomierināt.

"Chelsea" klubs paziņoja, ka izpētīs video ierakstus no tā, kas notika stadionā. Pēc rūpīgas materiāla izpētes tiks lemts par to, kurš ir vainīgs un nekavējoties vainīgie tiks sodīti.

Arī tas vēl nebija vienīgais kuriozais gadījums šajā spēlē. Beidzoties mačam "United" aizsargs Rio Ferdinands no dusmām, ka komanda zaudēja ar kāju iespēra sienai, bet pamanījās trāpīt vienai no stadiona darbiniecei.

Ferdinands nekavējoties atvainojās šai sievietei un arī viņa par šo incidentu tikai pasmaidīja. Ferdinands solīja šai dāmai nosūtīt puķu pušķi. Lai arī šī nedēļas nogale "Manchester United" bija ļoti neveiksmīga, komanda uzvarot abas atlikušās čempionāta spēles iegūs čempionu titulu, kuru komanda tik ļoti kāro.

Izmantotie resursi:
skysports.com

1 2 44 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2008-04-27 12:12, pirms 16 gadiem
Neveicas viniem! bet tas gan ir smiekliigi! bet vinji panems EPL tik un taaa! veelu veixmi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-27 12:24, pirms 16 gadiem
ai, ai....Nesmuki! Futbolisti bija uzvilkušies un tas, taču pašsaprotami, ka viņiem nepatika, ka fiņiem neļāva patrenēties...

  -3 [+] [-]

, 2008-04-27 12:24, pirms 16 gadiem
Ceru, ka MU parādīs raksturu pēdējās spēlēs..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-04-27 12:28, pirms 16 gadiem
Nu es sapratu ka čališiem negribejas tik vnk. aizbraukt no Stamford Bridge. Laikam iepatikas vairak neka savejais Old Trafford, un džeki izmanotoja laiku trenejoties Chelsea stadiona.
Slēpts komentārs: Nani^

  -3 [+] [-]

, 2008-04-27 12:35, pirms 16 gadiem
keyseedee--->Nu šoreiz tas sitiens ar kāju nebija tik stiprs...un tu domā,ka toreiz viņš speciāli tēmēja tai tantiņai?
Slēpts komentārs: silenthill
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-27 12:48, pirms 16 gadiem
^ ... tavs komentars izradijas visstulabakais, jo tu nezinot muldi! Jo vismaz es šo video redzeju, un pateikts te ir viss pilnigi pareizi. Evram vispar vajadzeja sodu iedot par uzbrukšanu darbiniekiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-04-27 12:58, pirms 16 gadiem
Rio gan izdomājis savdabīgu veidu kā iepazīties

  -1 [+] [-]

, 2008-04-27 12:59, pirms 16 gadiem
Deimon90 rakstīja: ^ ... tavs komentars izradijas visstulabakais, jo tu nezinot muldi! Jo vismaz es šo video redzeju, un pateikts te ir viss pilnigi pareizi. Evram vispar vajadzeja sodu iedot par uzbrukšanu darbiniekiem!


Pasaki, ka tu neuzbruktu, ja spēlētu futbolu tādā līmenī un zaudētu svarīgu spēli. Emocijas ir sakāpinātas, un tad pat reizēm "nieki" var novest pie šādas rīcības. Zinu, kā tas ir, jo pats es arī neesmu īsti savaldīgs dažās situācijās.
Bet tā tas ir un ar to ir jārēķinās.
P.S. Ceru, ka soda gadījumā MU netiks atņemti punkti, jo manuprāt, tas būs nepareizi, turklāt vainīgi ir šie futbolisti, nevis visa komanda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Nani^

  -1 [+] [-]

, 2008-04-27 14:31, pirms 16 gadiem
1) Deimon.. Nu tad esi tik laipns un pasaki, kur var paskatīties to incidentu. Vai ari tikai pa tukšo muti palaid? ļoti tīniski.. Dodam tev laiku līdz vakaram atrast video avotu, vai arī uzskatīsim, ka esi lohs! Virtuāli mēs visi esam kikeri!!! Shame on U! Atkārtošos: neesmu to incidentu redzējis, tāpēc nezinu, ar ko viss sākās, kas ir pie vainas, kādi ir konkrētā sradiona noteikumi attiecībā uz minēto epizodi! Tāpēc atturēšos no komentāriem šajā sakarā. Varbūt kāds security pateica Evram, ka viņš ir niga un viņam jāvācās prom, un no tā viss sākās. Varbūt? Neviens neko nezina. So... lai paliek..
2) Latgalit, Latgale patiešām ir visatpalikušākais Latvijas reģions. Tas, ka tu tagad dzīvo Londonā vai kur tur, neko nenozīme.. Izlīdis esi no tās bedres, kur cilvēki tagad ir apmēram 3 gadsimtus no Rīgas atpalikuši. Piedodam tev un izsakam līdzjūtību. Medicīna mūsdienās ir tālu gājusi, ir vērts padomāt par profesionālu palīdzību. Kāds narkomāns??? Viņš daūja to disq. par to, ka neieradās uz dopinga pārbaudi, jo tajā dienā pārvācās uz jaunajiem apartamentiem. Atmazka, protams, tizla, un sods par neirašanos uz pārbaudi bez attaisnojoša iemesla ir ekvivalents aizliegto preperātu lietošanai. Tas viss ir pamatoti.
Un visbeidzot. Kam ir problēmas ar atmiņu, var patīt atpakaļ bildi un paskatīties 2007. gada Carling Cup finālu. Un tad sakiet par nervozēšanu. Visi protestē par nepareizām pendelēm. Ja tas būtu spēlē, kurā kādai komandai būtu 2 vai vairāk vārtu pārsvars, un spēle būtu maznozīmīgāka, reakcija būtu savādāka... paldies par uzmanību!

  +3 [+] [-]

, 2008-04-27 14:41, pirms 16 gadiem
Vakardien baigi sakāpinātas emocijas visiem bija. Video neesmu redzējis, bet Evra bildēs izskatījās visaktīvākais. Vakar tajā spēlē visvairāk izcēlās Drogba. Rio atkal... Nervi netur... Iepriekš jau arī tai babai iesita dēļ nesavaldīšanās. SAF viņus visus ņems pār celi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-27 15:15, pirms 16 gadiem
Latgalits, ko tu te pazemojies stulba silenthilla del, atkal vins ar saviem kretiniskiem komentariem, tev nekas vinam nav japierada, un vinam nekas nav japierada jo visi, kas sez te bez pieradijumiem saprot ka vins ir lohs tapat, Latgale atpalikusais regions saki? ja bet Riga, vai kur tu tur dzivo ir 5 gadsimtus atpalikusi no visas parejas civilizetas reitumeiropas un no Londonas 7 gadsimtus, ta ka nevajag muldet. Ej labak izvaro savu kaki ja nav kur agresiju likt.

Par United speletajiem viss ir skaidrs, punktus neatnems, bet sodus maksas un bridinajumus dabus un vel kas svarigaks par visu ir liels POZORS. Zaude, tad tinies no laukuma, nav ko tur darit nav jusu laukums. Pareizi visi seit saka United are cracking up.

Paldies par uzmanibu

     [+] [-]

, 2008-04-27 15:25, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: neesmu to incidentu redzējis, tāpēc nezinu, ar ko viss sākās, kas ir pie vainas, kādi ir konkrētā sradiona noteikumi attiecībā uz minēto epizodi! Tāpēc atturēšos no komentāriem šajā sakarā. Varbūt kāds security pateica Evram, ka viņš ir niga un viņam jāvācās prom, un no tā viss sākās. Varbūt? Neviens neko nezina. So... lai paliek..



shajai komentaara daljai pilniibaa pievienojos! es ar neesmu video redzeejis, taa kaa no plasaakiem komentaariem arii es atteiksos - vismaz liidz briidim, kad redzeesu videomateriaalu, ja maz taads ir! ja ir, tad luudzams, lai kaads iemet seit linku!

     [+] [-]

, 2008-04-27 16:05, pirms 16 gadiem
latgalits rakstīja: silenthil
varbuut ari atpalicis regions, bet tev par shadien vardiem daudzi cilveki iebaztu galvu toaletes poda!!!


Lol Nu kā jau es zināju - totālākie lauki!!! Tu pat vārdu ''tualete'' nejēdz pareizi uzrakstīt!!! Intelekta līmenis vienlīdzīgs nullei!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-27 17:02, pirms 16 gadiem
Pievienojos Silenthill gan par šo incidentu, gan Ferdinandu.

  +3 [+] [-]

, 2008-04-27 17:05, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: Tu pat vārdu ''tualete'' nejēdz pareizi uzrakstīt!!! Intelekta līmenis vienlīdzīgs nullei!!!


teikums nevietaa! es neticu tam, ka tu esi tik dumjss, ka nezini, latgaliesu valodas diivainiibas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-04-27 17:47, pirms 16 gadiem
Man tas teksts izskatījās caur-caurēm latviešu valodā ar vienu nepareizi uzrakstītu vārdu.
1 2 44 komentāri