Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Jurans: "Mūsu komandu grib izspiest no premjerlīgas"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Jurans: "Mūsu komandu grib izspiest no premjerlīgas"
Sergejs Jurans

Jaroslavļas "Shinnik", kurā spēlē arī Latvijas futbolisti Juris Laizāns un Igors Stepanovs, galvenais treneris Sergejs Jurans kārtējo reizi ir izteicis kritiku tiesnešiem.

Jau iepriekš rakstījām par Jurana attieksmi pret mača tiesnešiem, kuri tiesāja "Shinnik" zaudēto maču pret "Amkar". Šoreiz no parastas kritikas, Jurans ir pievērsies tiesnešu apvainošanai.

"Ar tādu nekaunību es neesmu saskāries ne pirmajā, ne otrajā līgā. Uzskatu, ka notiek mūsu komandas izspiešana no premjerlīgas, pie tam tā ir labi pārdomāta. Kaut kas līdzīgs ar manu klubu jau norisinājās 2006. gadā, bet pagāšsezon tiesnešu nežēlestībā krita "Rostov".

"Es nesalūzīšu, varat būt par to pārliecināti. Svarīgi, lai kluba vadība tagad būtu nepiekāpīga. Nesen basketbolā tiesnesi atstādināja no pienākumu pildīšanas uz gadu, bet komisāru diskvalificēja uz mūžu. Ja futbolā notiktu līdzīgi gadījumi, tad tiesneši aizdomātos pirms iegāzt kādu komandu," izteicās Sergejs Jurans.

Atgādināsim, ka 7. kārtas spēlē "Shinnik" kartiņām un noraidījumiem bagātā spēlē kapitulēja Permas "Amkar" ar 0:2. Pēc šī zaudējuma Stepanova un Laizāna pārstāvētā komanda atrodas 13. vietā Krievijas premjerlīgā.

Izmantotie resursi:
championat.ru

     [+] [-]

, 2008-04-27 21:04, pirms 16 gadiem
Ja Jurans šitā turpinās, viss var beigties bēdīgi........

     [+] [-]

, 2008-04-27 22:09, pirms 16 gadiem
vinajm taisniiba vien ir!!

     [+] [-]

, 2008-04-28 20:08, pirms 16 gadiem
Latvijā arī problēma.....Lajuks.