Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Figu apsver karjeras beigšanu

Figu apsver karjeras beigšanu
Luišs Figo
Foto: Digitale

Bijušais Portugāles futbola izlases pussargs Luišs Figu, kurš patlaban spēlē Itālijas klubā Milānas "Inter", apsver iespēju tuvākajā nākotnē beigt profesionālo sportista karjeru.

Figu marta beigās pēc piecu mēnešu pārtraukuma, kura laikā dziedēja salauzto kāju, atgriezās "Inter" rindās, taču ilgstošā mocīšanās ar savainojumiem ir nogurdinājusi futbolistu, kurš tādējādi apsver iespēju beigt savu spēlētāja karjeru. Portugālis gan vienlaikus arī norāda, ka varētu spēlēšanai nemest mieru, ja vien pēc šīs sezonas viņam izdotos noslēgt jaunu līgumu ar "Inter" klubu.

"Labprāt uzspēlētu "Inter" komandā vēl vienu gadu, taču ja tas nebūs iespējams, tad metīšu mieru futbola spēlēšanai un atgriezīšos Portugālē," sacīja 35 gadus vecais pussargs, kliedēdams baumas par viņa iespējamo pārcelšanos Saūda Arābijas komandu "Al Ittihad" šīs sezonas beigās.

''Inter'' kluba prezidents Massimo Moratti iepriekš paziņoja, ka nevēlas, lai Figu atstātu klubu, tādēļ plāno viņam piedāvāt iespēju palikt Milānas vienības sastāvā.

Izmantotie resursi:
goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-03-27 10:04, pirms 17 gadiem
kaskulis rakstīja: Katad ja saudaa arabija labi maksaatu parvaktos uzreiz.. atceramies ka no barcelonas aizmuka..

ja ja tad jau tapat var runat ari par Behemu..ka vins del naudas tikai aizbrauca....laikam jau verpakovskis un visi citi LV spekletaji ar muka no LV klubiem tikai del naudas..doma ko runa dzekin
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-03-27 10:18, pirms 17 gadiem
35 gadi tomēr.Re kur sirms arī izskatās.Cita lieta,ka nesanāk kā atvadas no izlases-no 2004 gada iet projām,bet vēl tagad nav īsti aizgājis.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-27 10:48, pirms 17 gadiem
gan jau aiztīsies uz arābiem kādus pāris ļimonus paķert

     [+] [-]

, 2008-03-27 11:15, pirms 17 gadiem
Bija jau piemirsies par Figu eksistenci. Gan jau kādā Katarā vēl uzspēlēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Simao
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-27 15:11, pirms 17 gadiem
Kur tad Figo iecere karjieru beigt Benfikā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-27 16:43, pirms 17 gadiem
Man vienmēr paticis šis spēlētājs... Tāpēc novēlu lai izdodas vēl vienu gadiņu paspēlēt... Lai izdodas pagarināt līgumu... Manās acīs viņš vienmēr būs zvaigzne lai kā viņš būtu mainījies..

  +3 [+] [-]

, 2008-03-27 16:46, pirms 17 gadiem
Zidane The Best rakstīja: youtube.com: YouTube - Best ever footballers when they were...
check this out .. par dazhiem ta var ierekt

Henry labākais... C.Ronaldo vienā kadrā pēc maza tusnīša izskatījās... Bet Kaka` bija smuka bļodiņa... Rūnijam jau no bērnības liela galva... Labs klips... Ronaldinjo un Ronaldo arī labie... Kloze arī labais... Giggs normāls puika agrāk bija!

  +2 [+] [-]

, 2008-03-27 16:58, pirms 17 gadiem
Simao rakstīja: Figo jav manliekas savu laiku ir Nokapaajis ! Lai beidz karjeju!


Ja tu tā saki par vienu no labākajiem futbolistiem, kas tomēr arī tagad var būt noderīgs jebkurai komandai, tad ko tu teiktu vispār par 70% LV futbolistu.

Ja tev liekas, ka Figu ir jāiet pensijā, tad nu toč no LV futbolistiem vien pārs komandas paliktu un labi ja puss izlase. Figu vēljoprojām var mierīgi kapāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-27 17:35, pirms 17 gadiem
Lai jau Figu kadu, vismaz vienu sezonu uzspelee un gan jau pasham ari gribas VEL UZSPELET!

     [+] [-]

, 2008-03-27 21:13, pirms 17 gadiem
Nesaprotu vispār cilvēkus, kam patīk futbols un kas saka par tādu futbolistu kā Figu, ka ZB ko viņš vēl tik ilgi spēlē un lai tik ātrāk viņš beigtu spēlēt. Manuprāt tieši būtu jācer, ka ikviens tādas pasaules klases spēlētājs spēlētu maksimāli ilgi.